Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Seren

Bilgili
Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Fiyatına Göre Alınır Mı?
Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Güncel Satış Fiyatı 1299.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Ürün Bilgisi

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Ürününün Satıcısı, Factorial Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu ürününü 1299.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Yorumlar Hakkında Bilgi
1299.9 Tl ye satışta olan Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Kaliteli mal çok iyi tercih ediyorum alabilirsiniz uygun fiyat birkamere biz çok beğendik
İsim: T** Ç**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Factorial

Yorum: Çok güzel bir şey.Kızımın şansına da pembe rengi geldi.Sarı renkyazıyordu aslında ama pembe gelmesine de ayrı bir sevindik.Teşekkürlerhızlı kargo içinde.
İsim: S** Ö** Y**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Factorial

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Merak Edilenler Neler?

Soru: Pembe varmi?
Cevap: Merhabalar efendim ürün tek renk pembe dir resimdeki gibidir

Soru: İçinde oyun yada eğlence varmı ekranı iyimi
Cevap: Merhabalar efendim ürün kalitelidir detayları resim görsellerinde mevcuttur

Soru: pembbe Rank varmeder
Cevap: Merhabalar efendim tek renk sarı olarak mevcuttur

Soru: Şarjlı mı şarjı ne kdr gidiyor ortalama
Cevap: Merhaba efendim, şarjlı bir üründür. Ekran ideal boyutlarda olduğu için 2-3 gün şarj etmenize gerek yok. İçinde oyunda bulunuyor. Oyun oynanması durumunda biraz daha hızlı bitebilir.

Soru: Merhaba ayaklık ve boyun ipi ile mi geliyor acaba ve pembe rengi var mı? Yani mavi dışında diğer renkler var mıdır?
Cevap: Merhabalar Ürünün ayaklık ve ipi vardir tek renk pembe stoklarımızda mevcuttur resimdeki gibidir

Soru: Merhaba sarı renk olanı var mı
Cevap: merhabalar efendim maalesef

Soru: Video çekebilir miyiz acaba???
Cevap: Merhabalar efendim detaylı olarak açıklama kısmında yazmaktadir

Soru: Ön kamerası var mı ve acaba hangi renk?
Cevap: Merhabalar Evet efendim stoklarımızda tek pembe renk mevcuttur

Soru: Şuan elinizde hangi renkleri mevcut
Cevap: Merhabalar efendim tek renk pembe

Soru: Merhaba, icerisinde hafiza karti var mi ayri mi almamiz gerekiyor
Cevap: Merhabalar efendim hafıza kartı yoktur

Soru: Birde hafıza kartı gerekli mi yoksa kendi kayıt ediyor mu? Gerekli ise nereden almamızı önerirsiniz?
Cevap: Merhabalar efendim hafıza kaydı olur ise daha fazla resim ve video kayıdı yaparsınız elektronik mağazalarında bulabilirsiniz hafıza kartını

Soru: Merhaba, çekilen fotoğrafları bilgisayara aktarma şansımız var mı ? Yoksa sadece cihazın kendisinde mi muhafaza ediliyor
Cevap: merhabalar efendim hafıza kartı alırsanız aktarım yapabilirsiniz

Soru: merhabalar müzik dinlenebilen demissiniz muzikminyuklemek gerekiyor
Cevap: Merhabalar efendim ürün özellikleri resimlerde ve açıklama kısmında mevcuttur

Soru: Nasıl hafıza kartı oluyor?
Cevap: Merhabalar efendim ürün özellikleri resimlerde ve açıklama kısmında mevcuttur

Soru: merhabalar pembe renk gönderebiliyormusunuz
Cevap: Merhabalar efendim ürün resimdeki gibi pembe renk dir

Soru: tripod ayağı çıkıyor mu çıkmıyor mu acaba sabit mi duruyor?
Cevap: Merhabalar efendim çıkıyor

Soru: hafıza kartı dahilmi
Cevap: Merhabalar hayir efendim

Soru: Merhaba çekilen fotoğrafları sonra dijitale atabiliyo muyuz
Cevap: merhabalar efendim SD kart alırsanız evet

Soru: merhaba kamera 20 mp mi 40mp mi 48 mp fotoda ve urun ismi açıklama kisminda vs farkli yaziyor kameranin ozelligi nedir on ve arka kameranin da
Cevap: merhabalar efendim ; arka kamera 48 MP önkamera 12 MP Video 1080 p kalitesinde çekim yapabilmektedir

Soru: Pembe dışında farklı bir renk talep edebiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar efendim şu anda stoklarımızda tek pembe renk mevcuttur

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çocuk Dijital Fotoğraf Makineleri Tripodlu Mini 48 Mp Kamera Çocuk Oyun Kamerası Selfie Çubuğu En Uygun Satış Linki