Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Fadime

Bilgili
Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Şu Anki Satış Fiyatı 1207.5 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Gerçekten İyi Mi?

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Ürün Detayları

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Ürününün Satıcısı, AteşTech Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı ürününü 1207.5 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Kullananlar
1207.5 Tl ye satışta olan Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: 6 yaş oğlum severek kolaylıkla kullanıyor
İsim: Y** B**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AteşTech

Yorum: Doğum günü için oğluma almıştık.Oğlum çok severek kullanıyor,resimkaliteside gayet güzel 👍
İsim: **** ****
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: 1050 tl ye aldım. Hızlı kargo, güzel paketleme. Cihaz fotoğraf ve videoçekmenin yanı sıra oyun, müzik gibi içerikler de barındırıyor. Hem önhem arka kamerası var. 5 yaşındaki oğlum sevdi, parmakları için uygun.Hızlı kavradı. Görüntü olarak güzel bir netlikte çekiyor.
İsim: **** ****
Tarih: 04 Mart 2024

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba üründen 3 tane aldık ama hiçbirini şarj edemedik 2 gündür
Cevap: Merhabalar.Farklı bir kablo deneyebilir misiniz

Soru: Fotoğraflar telefona aktarılıyor mu
Cevap: Merhabalar.Bilgisayara aktarılabiliyor

Soru: Video çekiyor mu
Cevap: Merhabalar evet çekiyor

Soru: Merhaba Ölçüleri nedir? fotoğraf çıktısı alınabiliyor mu?
Cevap: Merhabalar.Ekran boyutu 2 inç,çıktı alma özelliği yok malesef

Soru: Merhaba şarjı kaç saat gidiyor
Cevap: Merhabalar kullanıma bağlı olarak 45dk civarı gidiyor.

Soru: Merhaba ürünü 14 ağustosta oğluma hediye verdim. Gayet güzel çalışıyordu. Fakat şarjı bittikten sonra bir daha açılmadı. Hiç bir düşme suyla temas vs. yok. Bu yüzden Garantiye göndermek istiyorum. Nasıl yapacağım? Yardımcı olur musunuz?
Cevap: Cevaplandı

Soru: video çekiyormu
Cevap: Merhabalar.Hafıza kartıyla bilgisayara aktarabilirsiniz.Video çekimi yapıyor

Soru: Merhabalar Pembe rengi mevcut mu acaba
Cevap: Merhabalar maalesef efendim

Soru: merhabalar tarih olarak 2021 gözüküyor nasıl ayarlayabiliriz
Cevap: merhabalar ayarlar kısmında date tarih kısmı var efendim oradan ayar yapabilirsiniz.

Soru: Merhabalar üründe türkçe dil desteği ve fotoğraf ses kısma özelliği mevcut mudur?
Cevap: Merhabalar.Ses kısılabilir ancak türkçe desteği yok malesef

Soru: merhaba foroğraflar telefona aktarılıyor mu
Cevap: Cevaplandı

Soru: Fotoğraf çıkartıyor mu???
Cevap: Merhabalar.Maalesef

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çocuk Fotoğraf Makinesi Sevimli Pati Kılıflı Dijital Selfie Kamera + 32gb Hafıza Kartı En Uygun Satış Linki