Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Bu Ürünü Almalı Mı-

LeylaSes

Bilgili
Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Alınmaya Değer Mi?
Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Şu Anki Değeri 999.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Gerçekten İyi Mi?

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Ürün Bilgisi

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Ürününün Satıcısı, whitetech Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu ürününü 999.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Kullanıcı Değerlendirmeleri
999.9 Tl ye satışta olan Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Yeğenime aldım kullanışlı tavsiye ederim ürünlerde sıkıntı sorun yok
İsim: İ** y** G**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: smartsepet

Yorum: Yeğenim için hediye almıştım. 2. günde fotoğraf makinesi bozulmuş.
İsim: B** Ç** B**
Tarih: 11 Mart 2023

Yorum: Ürünler cok şirin ve kullanışlı,fotoğraf makinesinin boyutu biraz küçükgeldi ama o kadar tarlı ki sorun etmesim yalnız sd kartsız fotoğrafçekmiyor ,kulaklık da Bluetooth ile baglanıyor be milrofon özelligi de mevcut
İsim: F** K**
Tarih: 31 Mart 2022

Yorum: Fotograf makinesi baya küçük , ekranı göz için çok yorucu. Kulaklık çokdaha iyi, sağlam ve ses gayet güzel.
İsim: S** E**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Fotoğraf makinası tahminimden küçük geldi ama kulaklık fazlasıyla kullanışlı
İsim: c** D**
Tarih: 10 Ağustos 2022

Yorum: kulaklık çok iyi sıkıntı yok ama fotoğraf makinesi bence boşuna almışımhiç iyi değil
İsim: Sema G.
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: kulaklığı yere düşürdüm süngeri çıktı bu paketle birlikte cihaz korumasigortası yaptırmama rağmen sigorta konusunda sonuç alamadım kendimyaptırmak zorunda kaldım
İsim: A** B**
Tarih: 24 Ocak 2023

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Ürüne İlişkin Sorular

Soru: kaç yasa kadar uygundur
Cevap: Merhaba herhangi bir yaş sınırlaması yoj

Soru: merhaba şey fotoğraf makinesinin yanında şarj aleti var mı ?
Cevap: Merhaba usb şarj kablosu mevcut

Soru: Kulaklığın hafıza kartı girişi var mı acaba?
Cevap: Merhaba evet var

Soru: şişe gönderiyorsunuz bu çok ayıp değil mi
Cevap: Merhabalar, yoğunluktan dolayı karışıklık olmuştur efendim. Doğru siparişi bugün çıkış sağlayacağız. Yanlış gelen ürün elinizde kalabilir. Yanlışlık için özür dileriz.

Soru: Merhaba! Kulaklık tablete bağlanabiliyor mu?
Cevap: Merhaba bağlanmaz

Soru: Merhaba fotoğrafları çıkarttırabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba çıkartmaz

Soru: Merhaba fotoğraf makinasına müzik yüklenebiliyor mu kulaklığı makinaya bağlayıp mı müzik dinliyoruz. Yoksa kulaklık sadece cep telefonu ile mi kullanılıyor
Cevap: Merhaba müzik mevcut kulaklık girişi yok

Soru: sadece kamera alımı varmı
Cevap: Mağazamız içerisinde mevcut

Soru: Merhaba içerisinde oyun varmı?
Cevap: Merhana evet var

Soru: Fotoğraf makinesinin yanında kulaklık bedava mu?
Cevap: Evet ikisi aynı anda gönderiliyor

Soru: tablete uyumlu degilmi kulaklık yada değilse aynısının tablete uyumlusu var mi
Cevap: Merhaba uyumlu değil uyumlu model yok malesef

Soru: foto mak pembe mi kulaklikta baska renk var mi
Cevap: Merhaba resimde görüldüğü gibi

Soru: kulaklığın fotoğrafları var mı acaba
Cevap: Merhaba sadece ilandaki gördel mevcut

Soru: merhabalar hediye paketi yapma imkaniniz varmi
Cevap: merhaba malesef yapamıyoruz

Soru: Merhabalar ürünün garantisi var mıydı acaba?
Cevap: Merhabalar, ürün trendyol üzerinden tarafımızca garantilidir.

Soru: şey bitane fotoğraf makinesini var yanında bide video kaydedicimi var yoksa sadece ikiside fotoğraf makinesimi var❔
Cevap: merhaba hem fotoğraf makinesi hemde kulaklık var fotoğraf makinesiyle videoda çekebilirsiniz

Soru: mavi renklidir varmi
Cevap: Merhabalar, mağazamıza bakarsanız orda bulabilirsiniz efendim.

Soru: merhaba müzik dinleme özelliği mevcutmudır? kualklık var ama açıklamada müzik dinlemeye igligi bilgi göremedim?
Cevap: Merhaba evet mevcut

Soru: cikartiyomu fotoyu
Cevap: Normal fotoğraf makinesi gibidir

Soru: merhaba. fotoğraf makinesi nasıl kullanılıyor acaba. kullanım kılavuzu Çince oluyor diye biliyorum
Cevap: merhaba yotube de kullanım videoları mevcut

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

Çocuk Özel Set Pembe Mini Hd Çocuk Dijital Fotoğraf Makinesi + Kedi Led Işıklı Kulaklık Bluetoothlu En Uygun Satış Linki