Crystal Pro B50 A 860 B - 50- 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Tavsiye Eder Misiniz-

Yasmin

Bilgili
15 Eyl 2023
1,288
0
15
Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Ürün Alınmaya Değer Mi?
Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Şu Anki Fiyatı 22000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Ürünün Detayları

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Ürününün Satıcısı, Beko Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv ürününü 22000.0 Tl'den Satılmaktadır.

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Ürün Hakkındaki Yorumlar
22000.0 Tl ye satışta olan Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: A** A**
Tarih: 08 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PiranTech Türkiye

Yorum: görüntü kalitesinden hiç memnun kalmadık umduğumuz gibi değil
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ağustos 2023
Satıcı: ZN BALKAN ELEKTRONİK

Yorum: Fiyat olarak, kalite olarak, boyut olarak v.s her şeyiyle harikuladebir TV. Hiç tereddüt etmeden ala bilirsiniz (bizde herkes gibi tereddütederek aldık ama hiç gerek yokmuş 😊)satıcı ilgili, krgo hızlıydıteşekkürler trendyol🌼
İsim: Gurbet D.
Tarih: 30 Ocak 2023
Satıcı: PiranTech Türkiye

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Merak Edilen Konular

Soru: Apple telefon ve bilgisayar yansıtma var mı acaba
Cevap: Bu konuda bilgimiz yok maalesef.

Soru: you tube varmi wifi ile baglanma
Cevap: Merhaba, wifili ile bağlantı kurabilirsiniz. Youtube mevcut

Soru: Merhaba, ürünün satın aldım. Askı aparatı kutu içeriğinde var mı?
Cevap: Merhaba , hayırlı olsun. Yetkili servisle teslim ediyoruz, montaj ücretsiz yapılıyor. İlk montaj da duvara monte isterseniz servis aparatı ücretsiz takıyor

Soru: android özellikte mi acaba??
Cevap: Merhabalar, Beko müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: ekranın kaç boyut
Cevap: 126 ekran efendim

Soru: Android tv ve bunun arasındaki fark nedir
Cevap: Bu smart tv , anrodidler , Android telefonlar gibi uygulama indirilebilir

Soru: hangi marka paneli kullanıyor boe mi auo mi lg mi?
Cevap: Teknik bilgiler için 0850 210 0 888 numaralı telefondan destek alabilirsiniz

Soru: 120 hertz mi 60 mı ?
Cevap: Evet Özellikler yazıyoe

Soru: MERHABA YouTube var mı
Cevap: Merhabalar youtube var

Soru: Bluetooth özelliği varmı?
Cevap: Merhaba , var efendim

Soru: bu üründe Android özelliği varmı acaba
Cevap: Maalesef efendim. Andorid işletim sistemli değil. Smart TV ve uygulamaları ve internet tarayıcısını kullanabiliyorsunuz

Soru: Ürünün enerji sınıfı nedir?
Cevap: F sınıf enerjili efendim

Soru: duvar adam aparatı da varmı
Cevap: ÜRÜN MONTAJI İÇİN 0850 210 0 888 MOLU TELEFONU ARIYORSUNUZ VE BEKO SERVİS DİLERSENİZ ÜRÜNÜNÜZÜN ASKI APARATINI ÜCRETSİZ OLARAK GETİRİP TV Yİ DUVARA MONTAJ YAPIYOR

Soru: Uygulama yüklenir mi
Cevap: Yok hayır efendim cihaz android li değil içerisindeki smart uygulamam kullanılabilir.

Soru: Wi-Fi özelliği YouTube Netflix hepsi var mı kanal geçişleri de kaç saniye ?
Cevap: Evet efendim bu özelliklerin hepsi var kanal geçişleride android ve 4 çekirdek işlemci hızı sayesinde gayet iyi

Soru: firmanız nerenin firması ankara disimi
Cevap: Merhaba, evet firmamız Bursa da

Soru: Yansitma özelliği varmi telefondan tv ye
Cevap: Merhaba,ürünün yansıtma özelliği vardır,fakat android özelliği yoktur.

Soru: 3 d özelliği var mı ?
Cevap: 3D teknolojisi uzun zamandır TV lerde kullanılmıyor efendim. Şu anda piyasadaki hiçbir TV de 3D özelliği yoktur. Bu ürün de 4K UHD çözünürlükte Smart özelliği olan Youtube,Netflix gibi uygulamaları kullanabileceğiniz İnternet tarayıcısı olan bir üründür. Ancak 3D özelliği yoktur. Bilginize.

Soru: duvara asmak için malzemeside üstünde veriyor musunuz
Cevap: Montaja gelen servis yanında getiriyor ücretsiz

Soru: Ürün adroid mi
Cevap: Değil, smart özellikli

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv Ürüne Ait Resimler

Crystal Pro B50 A 860 B / 50" 4k Smart Tv 4k Uhd Tv En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü