Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Fiyatına Göre Alınır Mı-

Halide

Bilgili
14 Eyl 2023
700
0
0
Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 5444.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Hakkında yaklaşık 86 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Teknik Bilgiler

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Dijitsu Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı ürününü 5444.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Son Yorumlar
5444.0 Tl ye satışta olan Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
86 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Beğendim modern tasarımı var odama güzel durdu
İsim: T** e** C**
Tarih: 15 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: erdilhomecom

Yorum: isyerimiz icin aldik gayet guzel
İsim: n** b**
Tarih: 10 Aralık 2022
Satıcı: Uygunavar

Yorum: Karavan için kullandım indirimde 1000 küsüre kadar düştü ideal alabilirsiniz
İsim: F** T**
Tarih: 23 Kasım 2022

Yorum: bir dolap ne kadar tatli olabilir😀iyiki almisim. benim küçük dolabimcok isime yariyor.tabsiye ederim.
İsim: ş** ş**
Tarih: 07 Mart 2022

Yorum: Kargolama çok kötü. Her yeri kırık.
İsim: S** Y**
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: Nar724

Yorum: Efsane bşy sogutmasıda baya iyi normalde bile cok iyi mardinin sıcagınaanca böyle bşy dayanırdı zaten alın aldırın cok memnun kalıcaksınız
İsim: Menci D.
Tarih: 22 Temmuz 2024
Satıcı: YUNUSOĞLU HOME

Yorum: Çok beğendim, satıcı ürünü hızlı ve özenli paketlemişti teşekkür ederim
İsim: Z** K**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: kaliteli urun
İsim: A** B**
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: boyu küçük ama oldukça kullanışlı ve soğutması da çok iyi
İsim: K** K**
Tarih: 22 Ağustos 2023

Yorum: Ürün çok güzel. beklentimin üstünde. malzeme kalitesi iyi. Estetikolarak güzel görünüyor. Performansı iyi. Amacını karşılıyor. Kapı yönüdeğişebiliyor. Ayrıca açıklamalarda F sınıfı yazıyor. Satıcı F diyetekrar doğrulamış ama kompresörlü soğutuculu dolap F sınıfı pek olmaz.Bu tip ama absorbe sistemli dolaplar F sınıfı oluyor. Zaten içindekiçıkan enDevamını Oku
İsim: Mustafa G.
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: SAMSUNG KLİMA SİSTEMLERİ TOPTAN MAĞAZA

Yorum: Sorunsuz beğendim
İsim: c** g**
Tarih: 31 Ekim 2022

Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: M** T**
Tarih: 10 Ekim 2022
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Güzel ve kullanışlı
İsim: C** T**
Tarih: 25 Eylül 2022

Yorum: Harika bir ürün çok ufak darbe söz konusuydu değişiminigerçekleştirdiler. Cam ekrandaki marka yazısını maket bıçağıylasoyabiliyorsunuz daha şık oluyor
İsim: Y** Y**
Tarih: 22 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: M** D**
Tarih: 21 Eylül 2022

Yorum: Orta soğutma ayarı günlük kullanıma yetiyor az enerji harcıyor güneşenerji sistemimde sıkıntı çıkarmadı en soğuk ayarında içecekler buz gibi.
İsim: o** o**
Tarih: 13 Eylül 2022

Yorum: güzel ürün
İsim: Y** G**
Tarih: 09 Eylül 2022

Yorum: Cok güzel bir ürün sogutmasinda sorun yok
İsim: N** S**
Tarih: 12 Ağustos 2022

Yorum: dükkanım ufak oldugu icin aldim cok şık ve ic hacmi gayet yeterlidondurmuyor ama tam kivaminda soğutuyor. satici firma efsane ilgili vealakali teşekkür ederim
İsim: emre i.
Tarih: 10 Ağustos 2022

Yorum: Çok güzel sağlam ürün
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2022

Yorum: dolaba genel puanım 8/10. camlı mini buzdolabında seçenekler kısıtlı,genel olarak amonyaklı modeller mevcut. fakat soğutma performansları çokyetersiz. bu dolap kompresörlü model, tam bir keyfi içecek dolabı.kapasite yeterli. biraz ısınıyor ve sesli çalışıyor ama kompresörlüolduğu için bu performansın yanında göz ardı edilebilir seviyede. tekeksi yöDevamını Oku
İsim: T** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Görüntüsü çok şeker kullanışlı gibi görünüyor ancak SO ĞUT MU YOR 🥹🥹🥹
İsim: A** Ö**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: İç ışığı yokmuş o bizim için süpriz oldu onu es geçmişiz. Kargosu bayayavaşdı ayrıca ve pazar günü sessizde olan telefonu açmadığım için evegelmeden yoktunuz diye sms attılar uzakta bize ptt baya zorluklarlagidip almak zorunda kaldım tabi firmayla alakası yok ama belirtmekistedim. Sol arka alt biraz eğrilmişti ama çok da önemli değilgörünmeyen birDevamını Oku
İsim: A** B**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: Ölçüsüne bakmadan almıştım.Biraz geniş geldi.Benim hatam.sogutması çok iyi
İsim: E** Ç**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: Teşekkür ederiz
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ekim 2023

Yorum: Ürün canı kırık geldi paketleme çok kötü iade talep ettim reddedildiasla almayın
İsim: Ali E. K.
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok kaliteli estetik ve ciddi soğutuyor, resimde çok kötü görünüyorama aslında parlak ve estetik gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: B** D**
Tarih: 01 Nisan 2023
Satıcı: Teknofish

Yorum: Dolap 5 para etmiyor soğutma sıfır ayrıca dolabı soğutmak İÇİN bi klima lazım
İsim: M** Z**
Tarih: 28 Temmuz 2022

Yorum: Merhaba ürünüm kusurlu geldi yeni kontrol edebildim lütfen tedarikedebilirmişsiniz yenisini gönderirseniz çok sevinirim iade talebioluşturdum ama tedarik ederseniz eğer iade etmiyeceğim
İsim: **** ****
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: Ön camı kırık geldi. Önce iade edecektim sonra eşim kırık Kısmıtemizleyip kullanacağını iletti. Ürün bu haliyle de soğutuyor. Dahaözenli kargolanmasını tavsiye ederim
İsim: d** E**
Tarih: 29 Aralık 2023

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Ürüne Dair Sorular

Soru: 9 adet almak istiyorum ama sistem sadece 1 adede müsade ediyor. Başka bir yolu var mıdır?
Cevap: İyi akşamlar ben sistemden adet sayısını yükseltiyorum tekrar dan bakabilirsiniz

Soru: Merhaba, ürünü salondaki barda kullanacağım, sessiz çalışıyor mu diye öğrenmek istedim, çok önemli
Cevap: Aşırı sesi yoktur efendim standarttır

Soru: Merhaba, ürünü salondaki barda kullanacağım, sessiz çalışıyor mu diye öğrenmek istedim, çok önemli
Cevap: Aşırı sesi yoktır efendim standarttır sesi

Soru: Merhaba, hangi kargo firması ile yolluyorsunuz? ürünün menşei nedir ?
Cevap: Efendim, Sürat kargo ile çalışmaktayız. Türkiye'ye ait olan bir markadır.

Soru: Доброго времени суток! Мне очень нужно знать диапазон охлаждения. Какая температура? Можно ли ее регулировать? Туда помещается бутылка вина по глубине? Спасибо за ответ. )) Пожалуйста, не пишите, что информация не указана. Вы же можете найти ее у изготовителя. 🤗
Cevap: Merhaba , sadece Türkçe ile sorulan sorulara cevap vermekteyiz.

Soru: 10 adet almak istiyorum stok varmı
Cevap: MERHABALAR. stoğumuzda bulunmaktadır.

Soru: Merhabalar mini buzdolabı elinizde kaç adet mevcut ?
Cevap: merhaba adetli satım işlemi yapmıyoruz.

Soru: Derecesi ayarlanabiliyormu parfüm için kullanıcam
Cevap: Merhabalar derece seviyesi vardır

Soru: Merhaba üründen su fokurdama sesi geliyor bu normal mi yoksa gelen ürün mi arızalı?
Cevap: Merhabalar; ürün özelliklerinde bu bilgi mevcut olmayıp Dijitsu Yetkili Servisi ile iletişime geçerek teyit etmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürün kaç kg
Cevap: Değerli müşterimiz, Yükseklik 495 Genişlik 470 Derinlik 440 olarak belirtilmiş kg belirtilmemiştir. Saygılarımızla, Nar 724

Soru: merhaba ürünün enerji sınıfı başka sitede A Sınıf yazıyor sizde F sinif sizdeki eski modelmi
Cevap: merhaba, yeni enerji sınıfına göre F enerji sınıfındadır.

Soru: Tekne için kullanımı uygun mudur acaba.
Cevap: Markanın müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz efendim

Soru: Ürün beğenmezsem şade edebiliyor muyum
Cevap: Merhabalar; ürün kullanımı sağlanmamış ve ürün ambalajı orijinalliğini koruyorsa yasal iade süresi içerisinde iade talebinde bulunabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: En ve yüksekliğini yazar mısınız
Cevap: Merhabalar; Yükseklik 492 mm Genişlik 480 mm Derinlik 440 mm. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: İç ölçüleri nedir acaba ?
Cevap: Merhabalar, Net Hacim: 43L Ebat: 480x440x492 mm (WxDxH) Kutu Kapasitesi bu bilgiler mevcuttur efendim. iyi günler dileriz

Soru: Merhaba enerji sınıfı diğer sitede A yazıyor
Cevap: Merhaba, Enerji F dir . Diğer ürünlede aynı üründür. iyi günler dileriz.

Soru: Cam buzlu cammı yoksa şeffaf mı
Cevap: dijitsu müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsinzi efendim

Soru: Merhaba dijitsu db 55 mini barımın kapağı patladı. Yedek kapak bulabilir miyim?
Cevap: merhaba efendim yedek parça satışımız maalesef yoktur. dilerseniz konu hakkında üretici firma ile görüşebilirsiniz.

Soru: merhaba, 12 volt ile mi? 220 volt ile mi çalışıyor?
Cevap: Merhabalar 220 volt ile çalışıyor.

Soru: buzluk diye de kullanabilirmiyiz içerisine dondurma falan koysak erirmi 2.bu dolap - kac derece soğutabiliyor
Cevap: 1 dereceye kadar soğutabilir efendim ona göre düşünebilirsiniz

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri

Dbm60 Kompresörlü Minibar Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü