RüyaGözleri
Bilgili
DESUKA TEKNOLOJİ Hakkında Tüm Bilgiler
SONDAJ KAMERASI:
KUYU İÇERİSİNDEKİ SORUNLARI GÖRMEYE GÖRDÜĞÜNÜZÜ KAYIT ALTINA ALMAYA YARAYAN KAYIT APARATIYLA BERABER CM'Lİ KABLOSU VE İSTENİLEN METRELERDE ÖZEL ÜRETİM YAPILMAKTADIR.
KUYU MT:
KUYU İÇERİSİNDEKİ SU SEVİYESİNİ ÖLÇMEYE VE SUYA GİRDİĞİ ZAMAN HEM SESLİ HEMDE IŞIK SİSTEMİYLE SİNYAL GÖNDERİR. CM'Lİ KABLOSU VE İSTENİLEN METRELERDE ÖZEL ÜRETİM YAPILMAKTADIR.
AYRICA ÜRÜNLERİMİZ %100 YERLİ ÜRETİM OLUP TERMAL KUYULARDA İSTENİLEN METREYE KADAR SORUNSUZ KULLANILMAKTADIR.
+905078378077
desukateknoloji.com
DESUKA TEKNOLOJİ adresi nerede?
DESUKA TEKNOLOJİ adresi: AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR
DESUKA TEKNOLOJİ İletişim Bilgileri:
+905078378077 | desukateknoloji.com
Adres: AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR
DESUKA TEKNOLOJİ Telefon: +905078378077
DESUKA TEKNOLOJİ online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, DESUKA TEKNOLOJİ online alışveriş imkanı sunuyor. desukateknoloji.com
Hizmet Kategorileri:
DESUKA TEKNOLOJİ, AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR bölgesinde sondaj | jeoloji | jeofizik | derin su | kuyu ölçme hizmetleri vermektedir.
DESUKA TEKNOLOJİ hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için DESUKA TEKNOLOJİ resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
DESUKA TEKNOLOJİ hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.
SONDAJ KAMERASI:
KUYU İÇERİSİNDEKİ SORUNLARI GÖRMEYE GÖRDÜĞÜNÜZÜ KAYIT ALTINA ALMAYA YARAYAN KAYIT APARATIYLA BERABER CM'Lİ KABLOSU VE İSTENİLEN METRELERDE ÖZEL ÜRETİM YAPILMAKTADIR.
KUYU MT:
KUYU İÇERİSİNDEKİ SU SEVİYESİNİ ÖLÇMEYE VE SUYA GİRDİĞİ ZAMAN HEM SESLİ HEMDE IŞIK SİSTEMİYLE SİNYAL GÖNDERİR. CM'Lİ KABLOSU VE İSTENİLEN METRELERDE ÖZEL ÜRETİM YAPILMAKTADIR.
AYRICA ÜRÜNLERİMİZ %100 YERLİ ÜRETİM OLUP TERMAL KUYULARDA İSTENİLEN METREYE KADAR SORUNSUZ KULLANILMAKTADIR.
+905078378077
desukateknoloji.com
DESUKA TEKNOLOJİ adresi nerede?
DESUKA TEKNOLOJİ adresi: AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR
DESUKA TEKNOLOJİ İletişim Bilgileri:
+905078378077 | desukateknoloji.com
Adres: AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR
DESUKA TEKNOLOJİ Telefon: +905078378077
DESUKA TEKNOLOJİ online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, DESUKA TEKNOLOJİ online alışveriş imkanı sunuyor. desukateknoloji.com
Hizmet Kategorileri:
DESUKA TEKNOLOJİ, AYDINLIKEVLER MH. YİĞİT APT. ALTI MERSİN / YENİŞEHİR bölgesinde sondaj | jeoloji | jeofizik | derin su | kuyu ölçme hizmetleri vermektedir.
DESUKA TEKNOLOJİ hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için DESUKA TEKNOLOJİ resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
DESUKA TEKNOLOJİ hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.