DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Sennur

Bilgili
DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 8799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Dijitsu DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi ürününü 8799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
8799.0 Tl ye satışta olan DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: teşekkürler,sorunsuz iyi ulaştı
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: öyküstore

Yorum: sorunsuz geldi
İsim: A** T**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Satıcı: Oman Ticaret

Yorum: makine paketlenmesi çok korunakliydi, sıfır hasarsız ürün geldi. servisiaradığımda kolay kolay gelmeyeceğini düşündüğümden servisten umudumukesince kendim kurulum yaptim. gayet güzel yıkadı 75 dk da ama birazüzenleri nemli kalmış. benim için bu sorun degil
İsim: G** D**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Ürün 26.09.2024 tarihinde elimize ulaştı fakat servis kurulum için02.10.2024 tarihinde sistem izin verirse gün verebiliyormuş??? Makinayıaldık bekliyoruz servisin garantiyi açmasını ve kullanıma geçebilmeyi.Satınalma ile kullanım süresi gün sayısı 15 günü bulacak sanırım.Makinayı Kullanım sonrası tekrar değerlendirme yaparım inşallah. KullanabilirsDevamını Oku
İsim: H** K**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: Smartevim

Yorum: Henüz açmadık ama kargo sağlam geldi
İsim: H** Ç**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA

Yorum: ürünü tam 1 haftadır kurulum için bekletiyorlar. Garantisi gidecek diyekutusunu bile açamadık. Servis çok kötü. Kurulumdan sonra yorumu güncellerim.
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Çok beğendim, lavabo altına kendim montaj yaptım. Kurutma performansıkorkulacak kadar kötü değil ancak yıkama performansı çok iyi. İç hacimnormal makineden küçük ancak büyük makineden de güçlü yıkıyor. Ben çatıkatım için aldım ancak sürekli aktif kullanıyorum. Puanını ben aldıktansonra fiyatın aşırı düşmesinden kırdım. Eklediğimde 17000 TL olan ürüDevamını Oku
İsim: S** Ö**
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: Marketkolik

Yorum: ürün çok iyi paketlenmişti kusursuz geldi.işyerim için aldım.tıka basadoluyken bile mükemmel yıkadı bu kadar beklemiyordum.sessiz çalışıyorprogram çeşidi fazla.tavsiye ederim
İsim: b** g**
Tarih: 07 Haziran 2024
Satıcı: AK TEKNİK ELEKTRONİK

Yorum: İki kişilik aileler için ideal, biz makine performansından da gayetmemnun kaldık
İsim: M** F**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Sorunsuz geldi
İsim: Yasin F.
Tarih: 02 Mayıs 2024
Satıcı: EKO-EKOL

Yorum: Henüz kurulumu oldu içi küçük ama çok yeterli , 7 prog var makinede, 7gittikçe süre kısalıyor ama son 2 prog galiba kurutma yok, küçük evmutfaklar için çok iyi , tşk ederim
İsim: G** Ö**
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: Yaklaşık bir aydır kullanıyorum, yıkaması gayet güzel, sadece bazenıslak bırakıyor.
İsim: z** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Nisan 2024

Yorum: Çok ilgili satıcı harika ürünn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İsim: G** K**
Beden: 06 Nisan 2024
Satıcı: ÜGA MAĞAZACILIK

Yorum: Çok fazla beklentiöi karşılamadı başka seçeneğim olmadoğı için mecburenkullanıyorum. Kesimşikle 6 kişilik kullamım konforu yok 1_2kişilik nirkapasitesi var. Daha kullanışlı hale getirikebilir
İsim: Y** B**
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: Ürün elime 2 günde ulaştı gayet sağlam ve düzgün geldi. bir süredirkullanıyorum tertemiz yıkıyor ve epey bir bulaşık alıyor.
İsim: k** ç**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: MİLARYA PAZARLAMA

Yorum: Çok ta güzel yıkıyor tertemiz parlak çıkıyor.6 kişilik bir akşam yemeğiiçin tam sığar ancak tencere vs ya 2. Kez atarsınız ya da eldeyıkarsınız.Çok güzel ürün bir haftadır kullanıyorum.
İsim: T** S** B**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: LOTUSS_TİCARET

Yorum: Çok güzel beğendik .
İsim: Akın A.
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: EYCEM TEKNOLOJİ

Yorum: Çok güzel çok beğendik
İsim: Ö** T**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Ürün gayet şık güzel bir ürün. Ancak yetkili servis kurulumunu yapmadı.Tezgahta delik vs. açılması gerekiyormuş. İlk kullanımdan sonra nasılyıkadığı hakkında yorum yazacağım.
İsim: Ayşe T.
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: hizli kargo guzel urun
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: güzel ürün
İsim: E** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: AK TEKNİK ELEKTRONİK

Yorum: Güzel ve hızlı teslimat oldu fakat yıkama kalitesi çok iyi değil
İsim: T** A**
Beden: 06 Mayıs 2024

Yorum: bir aydır bende hiç bir sıkıntı yaşamadım tertemiz yıkıyor harika .. teşekkürler
Tarih: 11 Nisan 2024

Yorum: Ürün için 6 kişilik demişsiniz ama alakası yok ürün maksimum 3 kişilikbulaşık yıkıyor. Ben üründen memnunum, taşınması kolay olduğu içinaldım. Tek kişi için ideal. iç kısmı biraz daha yüksek olabilirdi.Yalnız servis olayı çok sikinti. özellikle kocaeli izmitte ki servisiariyorsun ulasabilirsen ne mutlu ulasinca gelmeleri bir haftayi buluyoro da ordDevamını Oku
İsim: A** Ö**
Tarih: 11 Nisan 2024
Satıcı: MİLARYA PAZARLAMA

Yorum: test sürüşüne bile çıkardım benim gibi tek yaşayan biri için bitirim biricat (bu arada o koyduğum yere normal makineler sığmıyor ev sahibimdemobilyayı kesme diyor o yüzden bunu aldım) umarım işimi baya bi süre görür
İsim: B** T**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Tam istediğim gibi
İsim: s** e**
Tarih: 31 Aralık 2023
Satıcı: aser_internet

Yorum: ürün sağlam geldi servis türlü bulunamadı
İsim: Cahide S. c.
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: pazar günü sipariş verdim. Pazartesi kargoya verildi. Salı günü elimeulaştı. Paketleme çok çok iyiydi. Ürünüm hiç hasarsız tertemiz banageldi. Kurulumunu kolayca yaptım ve ilk olarak boş daha sonrasında doluolarak çalıştırdım.Hiç sorunsuz çalıştı ve bulaşıkları çok temiz birşekilde yıkadı. E1 hatası veriyor diyenler lütfen Kullanma kılavuzunu vearDevamını Oku
İsim: İ** M** E**
Tarih: 04 Nisan 2024
Satıcı: ÜGA MAĞAZACILIK

Yorum: Kargodan kırık geliyor iadede almıyorlar kesinlikle almayın
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: çok çok çok memnun kaldım. siparis verdim1 saat sonra kargoya verdiler,ertesi gun bendeydi. tertemiz yikiyor. kurulum icin servise gerek yok,kendim yaptim talimata uyarak.
İsim: G** G**
Tarih: 07 Mart 2024

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhabalar boruları varmi yoksa kendi halinde cihazmi
Cevap: Merhaba borular var efendim

Soru: normal deterjanla mi calışıyor yoksa bulasik makinasi tableti mi atmak lazım icine
Cevap: herikiside olur

Soru: Tezgah üstüne koyacağım gideri lavaboya verebilir miyim direkt olarak? Suyu da lavabonun çeşmesinden almak mümkün mü? kurulum için bir ekip geliyor mu?
Cevap: Dijtisu müsteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: şu giriş ve çıkışı nasıl olmakta
Cevap: İyi günler. Normal boy makinalar gibi

Soru: en kısa kaç dakikada yıkıyor
Cevap: En kısansüresi 30 dk efendim

Soru: Merhaba çamaşır makinesinin bağlandığı yere veya çeşmeye bağlayarak kullanabilir miyiz? Evde bulaşık makinesi için bağlantı yeri yok çünkü
Cevap: Merhaba efendim evet kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba iç görsel paylaşırmısınız ?
Cevap: Merhaba buradan görsel paylasamiyoruz malesef internette mevcuttur keyifli alışverişler

Soru: hangi servis bakiyor
Cevap: Marka anlaşmalı servisleri bakmaktadır.

Soru: Satın aldığımızda kurulum da yapılıyor mu
Cevap: Merhaba efendim servis tarafından kurulumu yapılmaktadır dilerseniz sizde kurulumu yapabilirsiniz keyifli alışverişler

Soru: güneş enerjisiyle çalışırmı acaba
Cevap: sebeke gerilimi ile calismaktadir

Soru: En kısa programı kaç dk.cafende bardak yıkamak için alcaktım
Cevap: Merhaba efendim 30 dakikasie

Soru: Merhabalar.Evimde bulaşık makinesi için herhangi bir giriş yok.Tezgahın üstüne koysam mutfak çeşmesine bağlasam,Gider hortumunu da mutfak lavabosuna akıtsam uygun olur mu yoksa giriş konusunda sorun yaşar mıyım?
Cevap: Merhaba efendim herhangi bi sorun yaşamazsınız

Soru: Tezgah üstüne koyacağım gideri lavaboya verebilir miyim direkt olarak? Suyu da lavabonun çeşmesinden almak mümkün mü? kurulum için bir ekip geliyor mu?
Cevap: Servisi işe görüşürseniz efendim daha sağlıklı bilgi verirler

Soru: merhaba hayırlı işler bol kazançlar dilerim ürün elektrik tüketimi ve what değeri nedir karavan için almayı düşünüyorum ben
Cevap: 7 programlı bulaşık makinesi ile kendi kullanımınıza uygun bir program seçebilir ve verimli yıkama gerçekleştirebilirsiniz. DSB 7000 6 kişilik bulaşık makinesi modeli yaşam alanlarında yeterli yıkama kapasitesiyle tutarlı temizlik yapmanızı mümkün kılar. F enerji sınıfı bulaşık makinesi seçeneklerinden olan Dijitsu DSB 7000, 48 dB seviyesinde ses çıkararak çalışır. Hızlı yıkamalı bulaşık makinesi 24 saate kadar gecikmeli başlangıç destekler. Böylece bulaşıkları doldurduktan sonra makineyi istediğiniz zaman başlatabilir, kolayca zaman kontrolü yapabilirsiniz. Dijitsu DSB 7000 LED ekranı ile bulaşık makinesi kontrollerini kolayca halletmenizi sağlar. 7 farklı programı bulunan bu bulaşık makinesi yoğun yıkama programı ile mutfak eşyalarını derinlemesine arındırır. Kuvvetli yıkamaya ihtiyaç duyan mutfak eşyaları için bu programı tercih edebilirsiniz. Dijitsu DSB 7000 enerji ve su kullanımından tasarruf eden ECO programıyla minimum kaynak harcayarak maksimum verim sağlar. Bu modelde aynı zamanda 90 dk, Cam, Yoğun, Normal ve Kendi Kendini Temizleme programları bulunur

Soru: Çekme karavanda kullanılabilirmi 12 volt dönüştürülebilirmi yada güç tüketimi kaç watt
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ürün özelliklerinde detay bilgi yer alıyor 220w dir

Soru: ofis için almak istiyorum uygunmu acaba 6kusilik bardak yıkama icin
Cevap: Merhabalar evet uygundur iyi günler

Soru: Kurutma var mı
Cevap: Evet mevcuttur.

Soru: Suyu kendi ısıtıyor mu yoksa sıcak su tesisatı gerekli mi
Cevap: Standar bulaşık makinesi gibi sıcak su olması gerekiyor

Soru: tezgah üstü bulaşık makinesi almak istiyorum ama Kahramanmaraş dan yazıyorum kurulum için kim gelecek yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Kurulumu kendiniz yapabilirsiniz efendim

Soru: peki ürün nasıl beni üzer mi fikriniz neler parça sıkıntısı var mı parça bulunma konusunda geniş model midir
Cevap: Merhaba bir sorun yaşamazsınız efendim yetkili servisleri yardımcı oluyor

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

DSB 7000 Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki