Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Alınmaya Değer Mi

Hulya

Bilgili
14 Eyl 2023
2,182
0
35
Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatına Göre Alınır Mı?
Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Şu Anki Değeri 23299.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Memnuniyet Oranı Nedir?

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Detayları

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, LG Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 23299.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Ürünü Kullananların Görüşleri
23299.99 Tl ye satışta olan Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok fazla beklentiniz olmasın
İsim: ASKERMEHMET B.
Tarih: 27 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: hızlı kargo geldi cok sağol
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2023
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: Satıcı ilgiliydi LG kalitesi zaten iyi
İsim: G** A**
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Faturasız ürün
İsim: S** B**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Hızlı kargo ürün de gayet güzel fakat kargo şirketi taşırken maalesef özen göstermiyorlar ona dikkat edin ürün gayet iyi kullanışlı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: EG KLİMA

Yorum: Ürünü iptal ettiğim için bir yorum yapamıyorum.
İsim: B** E**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: EG KLİMA

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: İstanbula gönderyor musun
Cevap: MERHABA TÜRKİYENİN HER İLİNE VE İLCESİNE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ.

Soru: Uv olan sirius modelimi bu
Cevap: Merhaba yok dual plus modeli

Soru: İyi günler üründen bir adet kalmış sepeti onaylıyamıyorum neden öğrenebilir miyim
Cevap: merhaba üründen son 1 adet mevcuttur. Bilgilerinizi ve siparişi kontrol edip tekrar deneyiniz.

Soru: Mrba. Kac m2 icin?
Cevap: 15-20 metre2

Soru: İç ünitenin boyutları nekadar
Cevap: BOYUTLAR İç - 837x 308 x 189 | Dış - 717 x 483 x 230

Soru: merhaba, LG Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima MKSMLGKL097 ürününüz kurulum ücretsizmidir.?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, LG yetkili servisleri tarafından ücretsiz kurulum hizmeti sağlanmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: dualcool plustan farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba dualcool plus wifili cep telefonu ile kontrol edilebiliyor,dualcool da yok gecen seneki model

Soru: Merhaba Yeni Sirius UV de wifi varmı? dualcool plusdan farkı nedir.. multi olarak takılır mı 9+12 farkı nedir? bilgi için aramak istiyorum
Cevap: Merhaba siriusta wifi var, dualplustan farki uv ışık ve iyonizer filtre var.multi yok malesef

Soru: Montaj ücreti ödeyecekmiyiz
Cevap: MERHABA, ÜRÜNÜ TESLİM ALDIKTAN SONRA, LG ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK ÜRÜNÜ ODABAŞI LG SHOP'TAN ALDIĞINIZI BELİRTEREK EN YAKIN YETKİLİ SERVİSE ÜCRETSİZ KURULUM YAPTIRABİLİRİSİNİZ. BEŞ METREYE KADAR BAKIR BORULAMA SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILACAKTIR. ELEKTRİK TESİSATI, TÜKETİCİYE AİTTİR. CİHAZLAR, DIŞ ÜNİTEDEN ELEKTRİK BESLEMELİDİR. TÜM ÜRÜNLERİMİZ, LG TÜRKİYE GARANTİLİDİR.

Soru: Merhaba hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Değerli Müşterimiz; mng kargo ile gönderimini sağlamaktayız. iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba Birçok çeşit Lg modeli var hangi modelini tavsiye edersiniz birde ücretsiz keşif varmı
Cevap: merhaba LG web sitesinden size uygun olan modeli seçebilirsiniz

Soru: Merhaba, ürün montaj ücretsizmiş ama elektrik bağlantısı için 1.000tl istiyorlar.
Cevap: Onlara yaptırmayabilirsiniz başka bir elektrikçi yaptırsın..

Soru: siyah rengi varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim siyah rengi mevcut değildir.

Soru: merhaba Türkiye uretimimi Kore üretimimi
Cevap: merhaba bu bilgi ürün özelliklerinde yer almıyor

Soru: Merhaba 12000 BTU olandan stokta varmı acaba?
Cevap: Merhaba var stok actim

Soru: Merhaba bu klimayı gelip montaj yapıyomusunuz ?
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Servis ücretsiz kurmaktadır

Soru: iyi günler indirim kuponu tanımlarsınız ürünü almak istiyorum
Cevap: Merhaba, ürün stokları tükenmiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Sessiz bir klima istiyorum bu ürünün ses seviyesi nedir
Cevap: Merhaba 19 db ses seviyesi var.lg turkiye sitesinden bakabilirsiniz fisiltidan bile sessiz diyor

Soru: Merhaba, Bu ürün topraklı prize takıp kullanılabilir şekilde hazır fişli mi? Hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, LG Türkiye yetkili servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır. Mng kargo ile gönderilmektedir. İyi hafta sonları

Soru: Merhaba Bu ürünün İstanbul ikliminde nem alma özelliği var mı? Astımım var ve yüksek nem nedeniyle evde nefes almak benim için zor.
Cevap: merhaba LG müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Resim Galerisi

Dual Plus S3-M09JA2FA 9K Wi-Fi A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü