DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Alınır Mı-

RengarenkSes

Bilgili
DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Anki Değeri 22900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Teknik Detaylar

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Samsung DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 22900.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Kullanıcı Değerlendirmeleri
22900.0 Tl ye satışta olan DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
51 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürünü çok begendim, çabuk ve hızlı kargo, güvenle kullanıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Günlük rutinden ve hep acaba yapacak mı kurtardı resmen beni. Çoktavsiye ediyorum. Yıka ve ardından hemen kurut. Keşke daha önce alsaydım.
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Temmuz 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün harika keşke daha önceden alsaydım tereddüt etmeden alabilirsiniz.
İsim: İlker A.
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çokkkk çok güzel 👍🏻 iyi ki almışız sapasağlam geldi buradan eşimeteşekkür ediyorum🥰 aldığımdan beri kullanıyorum su gideri bağlantısınıkullanmadık üst kısımdaki tabladan suyu boşaltıyorum mağazadan dahauygun bir fiyata geldi almak isteyen tereddüt etmeden alabilir internetebağlantı yapılıp telefon üzerinden kontrol edilebiliyor (bu özelliğihenüzDevamını Oku
İsim: E** C**
Tarih: 06 Ekim 2023
Satıcı: Smartevim

Yorum: Ürün iyi paketlenmiş kaliteli ve sağlam
İsim: mehmet c.
Tarih: 28 Ocak 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Ürün gayet iyi tavsiye ederim.
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: Çok memnunum sadece montaj biraz geç bir de siyah ekran kısmı çiziklerledolu ama performans süper
İsim: D** G**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Ürün geldiği gibi kullandım daha önce neden almadım dedim. Firmateslimat konusunda çok yardımcı oldu teşekkürler emeğiniz için
İsim: i** ç**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Egeizo İzmir

Yorum: Arkadaşlar öyle bir toz çıkıyor ki içinden herkese tavsiye ediyorum
İsim: K** s**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: iyiki iyiki iyiki dediğim
İsim: R** E**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: Çok kaliteli çok kullanışlı elektriği çok az yakıyor tavsiye ederim
İsim: Tekin Ö.
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: yeni aldım 2024 valla bu kadar iyi bir olacağını tahmin etmemiştimdüşünmeden alacaginiz ürün
İsim: Yasin K.
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Herkese Merhaba, Bu yorumu evinde EVCİL (Tüylü) dostları olanarkadaşlar için yapacağım. Benim 4 tane kedim var. Evde tüyle mücadeleediyorum. Birsürü kıyafet attım. Sürekli tuy toplayıcı ile elbisetemizliyorum. Benimle aynı sıkıntısı olan arkadaşlar Kurutma MakinesiALIN. DÜŞÜNMEYİN. Tüm kıyafetlerim tüyde temizlendi. Tüyün dışındakıyafetlerinDevamını Oku
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: Hızlı teslımat memnunuz
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK İYİ .KURUTMA SONRASINDAKİ ÇIKAN TOZLARA İNANAMADIM.SİPARİŞİMDEN BİR GÜN SONRA TESLİM EDİLDİ.
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Çok beğenerek aldığımız bir ürün. Servis gelip kurulum yaptığı zamandaha detaylı yorumları yazabiliriz.
İsim: Mehmet M.
Tarih: 21 Aralık 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Öncelikle en önemli olan nakliye konusuyla başlamak istiyorum.Mediamarkt satıcısından almıştık ve cihazı mağazananın kendi nakliyeekibi getirdi. Dolayısıyla kargo ve kargoda oluşabilecek sorunlar ileuğraşmıyorsunuz.Onun dışında ürün gerçekten muhteşem.Kurutma süresi çokkısa, enerji sarfiyatı düşük.Telefon uygulaması elektrik tüketiminekadar gösteriDevamını Oku
İsim: B** B** Y**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: yarim yükle calistirdigimz ve sadece tozu gitsin dediğimiz makinedenkurutma sonrası çıkan toz kayde değer almak için... kırışıklık gidermesve i hemen alıp katlayıp kaldırmak camasirları harikaaaa... sadece metalbir yer varsa kıyafette aşırı içi ses yapıyor yoksa çok güzellll
İsim: M** ç**
Beden: 22 Haziran 2023
Satıcı: BNBTEKNOLOJİ

Yorum: Urun paketlemesi guzel geldi; arastirma sonucu almistim. Tek sikintikarto firmasiydi; 20 martta kargo teslime verilen urun elime 1 nisantarihinde ulasti. Puanim kargoya
İsim: B** K**
Tarih: 01 Nisan 2023
Satıcı: Gizerler

Yorum: Çok güzel ürün tevsiye ederim
İsim: E** Ö**
Tarih: 09 Mart 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Makina efsane. Kargo hızlı geldi.
İsim: F** G**
Tarih: 24 Ocak 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Elime hiç ulaşmayan bir ürünü teslim etmiş gibi gösteriyorlar, 15 gündürsorunu çözmekle uğraşıyorum ödememi geri yapmadılar satıcı kargofirmasına kargo firması satıcıya atıyor topu, kesinlikle güvenilir değilalmayın, aldırmayın.
İsim: METECAN A.
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: şuan memnunuz..bir sikınti olmadı
İsim: D** K**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: Yani Wi-Fi özelliğinin pek bir anlamı yokmuş herhangi bi markaalınabilirmiş onu anladık
İsim: S** B**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: Kurutma makinesi ön tarafı kırık gönderildi, kargo paletinde sorunolmamasına rağmen yetkili servis gelip paketi açtığında hatayı farketti,iade işlemi için satıcı "media markt" ile iletişimegeçtiğimde, benim tekrar paketleyip kargo firmasına götürmem gerektiği söylendi.
İsim: Z** T**
Tarih: 22 Ocak 2024

Yorum: ürün 20 gün oldu hala teslim edilmedi Borusan lojistiktik sağolsun doğruolan adrese yanlış deyip ürünümü teslim etmedi ne Trendyol ne Mediamarkette sağolsun yardımı bırakın bari köstek olmasalardı hala 3 güniçinde sonuç açıklayacaklar gören atom parçalıyor zanneder tamrezilliksin cihazımı sağ salim getirin en azından bu kadar bekledigimedeğsin cihaDevamını Oku
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Ürün sağlam geldi. Çamaşır makinasından sessiz çalışıyor. Ortama çok ısıvermiyor. Karışık çamaşırları iki saatte kuruttu. Ütülü gibi çıkarıyor.Su haznesi tek seferde doluyor. Filtreleri temizlemesi çok kolay. Çok memnunuz⭐⭐⭐⭐⭐
İsim: R** O**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Güzel ürün fakat alırken hangi kargo olduğuna dikkat edilmesi lazımhoroz loj. çok yavaş.Urunu kullanıyoruz 2 haftadır memnunuz.
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: güzel bence her kurutma sonrası filtreyi temizlemek ve hazneyi boşaltmakgerekiyor o biraz sıkıcı ama çamaşır asıp toplamaktan iyidir
İsim: S** N**
Beden: 03 Haziran 2023

Yorum: makinam 10 günde zor elime ulaştı satıcı geç kargaları horoz lojistikzaten kaplumbağa hızında ve makinamin yan tarağı eğilmiş serviskurulumunda gördük satıcı hiç ilgilenmedi yorumum üste çıksın diye5yildiz verdim kurulum yaptırmadı hala değişim bekliyorum
İsim: E** K**
Tarih: 26 Ağustos 2023
Satıcı: Mobimbo

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Ankaraya gönderim yapıyor musunuz??
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Merhaba, sadece izmire satışımız var demişsiniz, ama sepete ekleme yapılabiliyor? Alım yapmayım mı ben şimdi? Ankaradayım
Cevap: Satın alma işlemine devam edemezsiniz efendim bölgesel satış olması sebebi ile.

Soru: Merhaba Arçelik çamaşır makinesinin üstüne kurulum oluyor mu acaba
Cevap: Farklı marka ürünler için yetkili servisten bilgi almanız gerekiyor efendim

Soru: Merhaba. Makine uyarı verdiğinde servis mi temizliyor biz mi? Kendini temizleme (self cleaning condenser) özelliği var mı?
Cevap: Merhaba konu ile alaklı yetkili servisten hizmet almanızı öneririz efendim .

Soru: ayakkabı aparatı mevcuttu bu üründe oda dahil dimi? bir de distribütör garantili ürün dimi?
Cevap: Merhaba Ayakkabı aparatı mevcut efendim.Samsung Türkiye garantilli.

Soru: Merhaba ürün kaç programli silivri cezaevi lojmnalarına gonderım yapıyor musunuz

Soru: Ürün garanti süresi ne kadar ?
Cevap: Merhaba, 3 yıl efendim.

Soru: Garantisi kaç yıl
Cevap: Tüm ürünlerimiz kapalı kutu ve Türkiye garantilidir. Müşteri hizmetlerinden ücretsiz kurulum randevusu alıp kurulum yaptırabilirsiniz. Ürün garantisi kurulum ile birlikte başlamış olur.

Soru: Ütü kendi yapar mı ?
Cevap: Merhaba, kırışık önleyici modu mevcuttur.

Soru: Sessiz kurutma özelliği var mı?
Cevap: Merhaba, mevcut değildir efendim.

Soru: kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünü kurmak için su gider boru çıkışına gerek var mı? Banyoya değil başka bir odaya kurdurmak istiyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz; Detaylı bilgi için üretici firma Samsung ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: ürünün ayakkabı kurutma aparatı dahil mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kendi kendini temizleme özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba mevcuttur.

Soru: Bursa Mustafakemalpaşa gönderiniz varmı

Soru: Merhaba bende bu üründen almak istiyorum fakat dolap kuruluğu gömlek kuruluğu tüm özellikleri varmı en kısa kurutma program özelliği ne kadar rica etsem öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba, Samsung müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi almanızı rica ederiz.

Soru: camasir makinesinin üstüne koyarken aparat arasina konuluyormu ?
Cevap: sabitlemek için parça koyuluyor

Soru: 20 yıl motor garantisi kapsamında mı ürün
Cevap: Merhaba , evet efendim.

Soru: herhangi bir baglanti gerekiyormu
Cevap: Merhaba, Ürün tarafınıza ulaştığında ilgili markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kurulum için randevu talebi oluşturmanız gerekmektedir. Yetkili Servis kurulum için gelene kadar ürünü kapalı kutu olarak muhafaza etmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: 1-Ürün enerji tüketimi 193 KWH (A+++) olan model değil mi? 2-Lg MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÜZERİNE KURLUM YAPILIR MI APARATMIMIZ MEVCUT
Cevap: Değerli müşterimiz, incelemiş olduğunuz ürün Samsung DV90BB5245AEAH 9 Kg A+++ Çamaşır Kurutma Makinesi modelidir. Teknik özellikleri ve enerji verileri hakkımda ürün açıklaması alanını inceleyebilirsiniz. Farklı marka üzerine montaj yapılmaya bilir. Yetkili servisten net bilgi alabilirsiniz.

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

DV90BB5245AEAH 9 kg A+++ Bespoke Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki