E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Tavsiye Eder Misiniz?
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 37999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Detaylı Bilgi
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Eca E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima ürününü 37999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Yorumlar Ve Değerlendirmeler
37999.0 Tl ye satışta olan E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: harika iyi almışım
İsim: Neşe G.
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KARAKAŞYAPI
Yorum: Uygun fiyata kaliteli bir ürün ve sağlam
İsim: Ö** M**
Tarih: 28 Temmuz 2021
Satıcı: dashaus
Yorum: ooooo.. ne kadar pahalanmiş... 21 e falan almıştım geçen sene... bu nedir arkadaş..
İsim: Ahmet y. Y.
Tarih: 14 Mayıs 2024
Satıcı: DEMİRCANTİCARET
Yorum: Ürün beklediğimden hızlı geldi ve sorunsuz teslim aldık. Kurulumu da Eca servisi aradık hemen geliyoruz dediler. Adıyaman Eca servisine de teşekkür ederim. Sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2021
Yorum: Öncelikle kargo ile yaşadığım bir sıkıntıyı anında müdahele ederek çözen satıcıya çok teşekkür ederim. Ürün zaten
İsim: Gönül Ç.
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Ayrı elektrik şalteri olması çok kötü. Evimizde yangın çıktı.
İsim: G** U**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Satıcı: BİR KOMBİ
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Slm .servis arandıgında.ortalama kaç günde gelir.kurulum için
Cevap: Bilemiyorum arayıp sorabilirsiniz
Soru: merhaba bu ürün özelliklerin 32 gaz yazmıyor
Cevap: efendim ürün r32 gazlı zaten artık r32 hariç olan klima satışları yasak
Soru: merhaba,ecotech modeliyle aynımı,farkı var mı, teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Eca spylos ve niobe modeli var efendim.
Soru: Merhabalar, Ürünün montaj malzemeleri ürün ambalajında mevcut mu
Cevap: mevcut efendim
Soru: ürün aldım varsayalım 5ay sonra kurulum yapsak yetkili servis ücretsiz kurulum yapar mı
Cevap: merhaba, ürün elinize ulaştıktan sonra eca müşteri hizmetlerinden iç ile dış ünite arası 4 metreye kadar ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz, istediğiniz zaman servisi çağırabilirsiniz efendim...saygılar...
Soru: Üründe wifi var mı ?
Cevap: yok efendim
Soru: Ürünün kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; Ürün iki parçadan oluşmaktadır. İç Ünite için genişlik 100 cm - derinlik 32 cm - yükseklik 23 cm'dir. Dış ünite için genişlik 80 cm - derinlik 28 cm - yükseklik 55 cm'dir. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: 8800 TL di birden neden fiyatı yukseldi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz. Ürün Trendyol tarafından kampamya da idi konu ile alakalı Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dilerizç
Soru: MONTAJ VARMI ÜCRETSİZ ÇORUM İSKİLİP
Cevap: Ücretsiz montaj mevcut efendim
Soru: ürün özelliklerinde neden hem eca hem baymak elgant klimadan bahsediyor bu ürün eca değil mi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz. Ürün Eca'dır. Edanın resmi sitesinden ürünün özelliklerine bakabilirsiniz. Ürün Trendyol kataloğundan eklendiği için ürünü ekleyen kategori yöneticisi ürünü hatalı eklemiştir. Alttaki açıklamalarda bizden kaynaklı olmayan bazen bu denli hatalar olabilmektedir. Ürünün orijinal adı Eca Spylos 18000 Btu'dur. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: Ürünün dış ünitesinin max sıcaklıkta çalışma değeri kaç derece ?
Cevap: açıklama kısmında sorularınız cevapları mevcuttur efendim
Soru: kaç metre ücretsiz boru kullanılıyor
Cevap: Ürün ECA garantisi altındadır, Yetkili servis tarafından 5 metre bakır borulama mesafesine kadar ücretsiz montaj kapsamındadır, Klima için gerekli elektrik tesisat müşteri tarafından hazırlanmalıdır, saygılarımla
Soru: sıcak ve soğuk mod lu mu
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: merhabalar ürün dc inverter mı ? bakır boru mu ? r32 gazlı mı ?
Cevap: Ürün DC inverter R32, saygılarımla
Soru: dükkan nerde gelip arabayla alsak,
Cevap: Trendyol dışında satışımız yoktur, saygılarımla
Soru: kaç metre ücretsiz borulama var
Cevap: Merhaba, 4 metre borulama vardır
Soru: Bu ürünün gaz türü nedir
Cevap: merhaba, r32 gazlıdır efendim, teşekkürler.
Soru: İyi akşamlar gelibolu ya almak istiyorum servisi varmı teşekkürler
Cevap: ECA servisleri tarafından montaj yapılmaktadır , ECA çağrı merkezinden montaj kaydı oluşturabilir ücretsiz keşif talep edebilirsiniz, saygılarımla
Soru: Merhaba ürün 32 gaz mı
Cevap: Merhaba, Evet R32 gaz
Soru: Muğla'da servisiniz varmı
Cevap: ECA klima servisleri Türkiye genelinde mevcuttur, ECA çağrı merkezi üzerinden bölgenizdeki servisi öğrenebilirsiniz, syg
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürüne Ait Resimler
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 37999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Detaylı Bilgi
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Eca E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima ürününü 37999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Yorumlar Ve Değerlendirmeler
37999.0 Tl ye satışta olan E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: harika iyi almışım
İsim: Neşe G.
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Uygun fiyata kaliteli bir ürün ve sağlam
İsim: Ö** M**
Tarih: 28 Temmuz 2021
Yorum: ooooo.. ne kadar pahalanmiş... 21 e falan almıştım geçen sene... bu nedir arkadaş..
İsim: Ahmet y. Y.
Tarih: 14 Mayıs 2024
Satıcı: DEMİRCANTİCARET
Yorum: Ürün beklediğimden hızlı geldi ve sorunsuz teslim aldık. Kurulumu da Eca servisi aradık hemen geliyoruz dediler. Adıyaman Eca servisine de teşekkür ederim. Sorunsuz ve güzel bir alışveriş oldu.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2021
Yorum: Öncelikle kargo ile yaşadığım bir sıkıntıyı anında müdahele ederek çözen satıcıya çok teşekkür ederim. Ürün zaten
İsim: Gönül Ç.
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Ayrı elektrik şalteri olması çok kötü. Evimizde yangın çıktı.
İsim: G** U**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Satıcı: BİR KOMBİ
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Slm .servis arandıgında.ortalama kaç günde gelir.kurulum için
Cevap: Bilemiyorum arayıp sorabilirsiniz
Soru: merhaba bu ürün özelliklerin 32 gaz yazmıyor
Cevap: efendim ürün r32 gazlı zaten artık r32 hariç olan klima satışları yasak
Soru: merhaba,ecotech modeliyle aynımı,farkı var mı, teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Eca spylos ve niobe modeli var efendim.
Soru: Merhabalar, Ürünün montaj malzemeleri ürün ambalajında mevcut mu
Cevap: mevcut efendim
Soru: ürün aldım varsayalım 5ay sonra kurulum yapsak yetkili servis ücretsiz kurulum yapar mı
Cevap: merhaba, ürün elinize ulaştıktan sonra eca müşteri hizmetlerinden iç ile dış ünite arası 4 metreye kadar ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz, istediğiniz zaman servisi çağırabilirsiniz efendim...saygılar...
Soru: Üründe wifi var mı ?
Cevap: yok efendim
Soru: Ürünün kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; Ürün iki parçadan oluşmaktadır. İç Ünite için genişlik 100 cm - derinlik 32 cm - yükseklik 23 cm'dir. Dış ünite için genişlik 80 cm - derinlik 28 cm - yükseklik 55 cm'dir. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: 8800 TL di birden neden fiyatı yukseldi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz. Ürün Trendyol tarafından kampamya da idi konu ile alakalı Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dilerizç
Soru: MONTAJ VARMI ÜCRETSİZ ÇORUM İSKİLİP
Cevap: Ücretsiz montaj mevcut efendim
Soru: ürün özelliklerinde neden hem eca hem baymak elgant klimadan bahsediyor bu ürün eca değil mi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz. Ürün Eca'dır. Edanın resmi sitesinden ürünün özelliklerine bakabilirsiniz. Ürün Trendyol kataloğundan eklendiği için ürünü ekleyen kategori yöneticisi ürünü hatalı eklemiştir. Alttaki açıklamalarda bizden kaynaklı olmayan bazen bu denli hatalar olabilmektedir. Ürünün orijinal adı Eca Spylos 18000 Btu'dur. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: Ürünün dış ünitesinin max sıcaklıkta çalışma değeri kaç derece ?
Cevap: açıklama kısmında sorularınız cevapları mevcuttur efendim
Soru: kaç metre ücretsiz boru kullanılıyor
Cevap: Ürün ECA garantisi altındadır, Yetkili servis tarafından 5 metre bakır borulama mesafesine kadar ücretsiz montaj kapsamındadır, Klima için gerekli elektrik tesisat müşteri tarafından hazırlanmalıdır, saygılarımla
Soru: sıcak ve soğuk mod lu mu
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: merhabalar ürün dc inverter mı ? bakır boru mu ? r32 gazlı mı ?
Cevap: Ürün DC inverter R32, saygılarımla
Soru: dükkan nerde gelip arabayla alsak,
Cevap: Trendyol dışında satışımız yoktur, saygılarımla
Soru: kaç metre ücretsiz borulama var
Cevap: Merhaba, 4 metre borulama vardır
Soru: Bu ürünün gaz türü nedir
Cevap: merhaba, r32 gazlıdır efendim, teşekkürler.
Soru: İyi akşamlar gelibolu ya almak istiyorum servisi varmı teşekkürler
Cevap: ECA servisleri tarafından montaj yapılmaktadır , ECA çağrı merkezinden montaj kaydı oluşturabilir ücretsiz keşif talep edebilirsiniz, saygılarımla
Soru: Merhaba ürün 32 gaz mı
Cevap: Merhaba, Evet R32 gaz
Soru: Muğla'da servisiniz varmı
Cevap: ECA klima servisleri Türkiye genelinde mevcuttur, ECA çağrı merkezi üzerinden bölgenizdeki servisi öğrenebilirsiniz, syg
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Ürüne Ait Resimler
E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Eca E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eca E.c.a (MONTAJ DAHİL) Spylos 18.000 Btu Dc A Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com