Zeynep
Bilgili
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Bu Ürünü Almalı Mı?
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Güncel Satış Fiyatı 3715.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Ürün Detayları
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Ürününün Satıcısı, Eminçelik Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak ürününü 3715.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
3715.0 Tl ye satışta olan Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Hem ocak güzel hem kargo hızlı hemde servis ilgili çok teşekkür ederimyormadığınız için
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Deveyükü
Yorum: harika çok beğendimm
İsim: m** g**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: SANCAK ALİMER
Yorum: Çok güzel. Servis hizmetide mükemmel. Almak isteyenlere tavsiye ederim.Alıştığımız ocaklardan daha büyük bu çok hoş.
İsim: D** T**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel bir ürün notmal ocaklardan geniş olması da yemek yaparkenrahatlık sağlıyor
İsim: e** d**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: eminstores
Yorum: Çok şık bir ürün
İsim: B** T**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Parasının üzerinde bir ürün . 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor . İhtiyacıolana samimiyetle tavsiye ederim
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum
İsim: A** H** A**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün harika teşekkürler eminçelik.
İsim: Kadir M.
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: O kaDar güzel o kadar kaliteliki marka kendini tanıtmalı
İsim: Ö** K**
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: görüntüsü kullanımı çok güzel ocakların 4ude dolu olsa ıtıs kakısyasanmıyor.en çok da ocaklarınkonumu ıcın tercıh etmıştım cok memnunum.
İsim: N** T**
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: Ürün gerçek anlamda çok iyi. Sağ ve sol iki büyük göz ve ortada birbüyük bir küçük şeklinde sıralanmış. Ortadaki büyük gözü günlük pişirmeısıtma işinde kullanıyoruz. Ebatları konusunda çok güzel. Kesinlikleparasını hak ediyor. Ctesi öğlen ulaştı elimize yaklaşık 2 saat sonraservis kurulumu hemen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirdi. Baştan aşağıkaliDevamını Oku
İsim: E** E**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: yeni aldik gorunturu cok guzel insallah bi sikinti cikmaz servis vekurulumda hicbir sikinti olmadi
İsim: T** Ş** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Aralık 2023
Yorum: Sadece ürün tedarikte sorun yaşadım çok geç geldi ama beklediğime deydidiyebilirim çok memnunum
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: teşekkürler. orta öndeki ocak küçük, arkadaki büyük olsa daha kullanışlıolabilirdi. onun dışında memnun kaldık. servis ücretsiz kurulum yaptı.doğalgaz ayarlı olaeak geliyor.
İsim: S** P** U**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: Ocak çok güzel bulabildiğim en iyisi buydu başta bozuk çıkar diyekorkmuştum ama sıkıntı olmadı ürün defolu değildi sağlam paketlenipgönderildi sallanma sorunuda yoktu servis 5 günde başka şehirden geldiücretsiz kurulumunu yapıp lpgye çevirdi satıştan kalkmazsa ilerde tekraralmayı düşünüyorum
İsim: F** Y**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: gaz emniyetli denmişti ürün güzel ancak gaz kesmiyor çok dikkat etmeli
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: arkadaşlar ürün çok kötü 10 defa bozuldu sakın almayın
Tarih: 13 Aralık 2021
Satıcı: Taşdemir avm
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Merak Edilenler
Soru: Ocak gommelımı
Cevap: Merhaba ocak ankastre gömülecek şekilde değildir. Tezgah kesilmeden tezgah üstü kullanılır.
Soru: beyazi varmi
Cevap: merhaba beyaz renk olarak mevcuttur.
Soru: merhaba lpg donusum kitini gonderseniz kurulumunu biz yapabilirmiyiz hatayda servis varmi
Cevap: Merhaba Hatay'da yetkili servislerimiz mevcut. Dönüşümü kurulum esnasında ücretsiz olarak yapacaklardır.
Soru: bulaşık makinesi üstüne yerlestirilirmi, sıgar mi
Cevap: merhaba 70 cm uzunluğu var sığmaz.
Soru: iyi günler bu ocağın beyaz rengi stoklarda var mi yoksa nezaman stoga gelir
Cevap: Merhaba, yeni yıl itibariyle stoklarda olacaktır.
Soru: Grisi mevcut mu.
Cevap: merhaba bu ürünün siyahı ve beyazı mevcuttur. gri yok.
Soru: TÜPLÜ OLARAK KULLANMAK İSTİYORUM.. SOMA DA SERVİSİ VAR MI...
Cevap: SOMA DA SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.SERVİSLERİMİZ ÜCRETSİZ DÖNÜŞÜM YAPILMAKTADIR.
Soru: Set ustu olarak kullancz uygunmudr
Cevap: Merhaba ürün set üstüdür. Tezgahın kesilmesine gerek yoktur.
Soru: tüpe dönüştürerek gönderebilir misiniz biz burda hortum vs takarak kurulumunu yapsak o şekilde olurmu acaba
Cevap: Elimde dogalgazlı hazır var servis ücretsiz tüpe dönüşüm yapıyor efendim servis ücretsiz kuracak garantiye başlatıyor
Soru: mrb LPG kurulumunu normal doğalgazsız ocaklar gibi kendimiz yapabilir miyiz LPG kurulumunda herhangi bir ayrıntı detay varmı tsk
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye ocaklar 70 cm dogalgazlı hazır olarak geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim servislerin olmadığı yerde sizde kurdurabilirsiniz efendim
Soru: Gaz girişi arka taraftan fakat sağ dan mı soldan mıdır?
Cevap: Merhaba arka sağ taraftan gaz çıkışı mevcuttur.
Soru: İyi akşamlar benim yerim 60 cm büyük mü olur yoksa tam mı gelir birde bu ürünün inox olanı var mı acaba tşk ederim
Cevap: Merhaba bu ürün setüstü tezgahın kesillmesine gerek yok. Ürünümüz tezgah üstü 70 cm'dir.
Soru: bugün kargoya verilir mi şimdi alsam
Cevap: Sipariş yoğunluğuna göre aynı gün veya bir sonraki gün kargoya veriliyor.
Soru: Tüplü kullanılabilir mi
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü 70 Çm lik Siyah emaye ocak dogalgazlı hazır durumda geliyor servis ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim sancak Alimer firmamız
Soru: merhaba gaz çıkışı arka sağ mıdır sol mudur? tesekkurler
Cevap: merhaba, gaz çıkışı sağ arka kısımdadır.
Soru: Antalya da servisi mevcut mu servisi hangi firma
Cevap: ANTALYA DA SERVİSİMİZ MEVCUTTUR.İNTERNET SİTESİNDEN TARAFINIZA EN YAKIN SERVİSİMİZİ TEYİT EDEBİLİRSİNİZ.
Soru: Yani bu ürünü alırsam yer ( kartalda ) sizin servis gelip ürünü tüplüye mi çevirecek doğrumu anladım
Cevap: Evet eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim fabrika İstanbul dadır servise tüplü kullanım yapılacağını belirtiniz
Soru: merhabalar ürünün cam beyaz veya düz beyaz rengi var mi acaba
Cevap: Merhaba, beyaz emaye olarak mevcut. Cam olarak mevcut değildir.
Soru: merhaba şuan kullandığım ürün 60 / 52 tezgah genişlik yeter ama derinlik kısmı yeter mi
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye ocak 70 cm eni yükseklik 5 cm dir
Soru: Ocak yanarken kendi kendine söndüğünde gaz kesme emniyeti var mı?
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye 70 cm lik Oçak gaz kesme emniyetlidir dogalgazlı hazır geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim sancak Alimer firmamız
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Resim Galerisi
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Güncel Satış Fiyatı 3715.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Ürün Detayları
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Ürününün Satıcısı, Eminçelik Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak ürününü 3715.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
3715.0 Tl ye satışta olan Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Hem ocak güzel hem kargo hızlı hemde servis ilgili çok teşekkür ederimyormadığınız için
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Deveyükü
Yorum: harika çok beğendimm
İsim: m** g**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel. Servis hizmetide mükemmel. Almak isteyenlere tavsiye ederim.Alıştığımız ocaklardan daha büyük bu çok hoş.
İsim: D** T**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel bir ürün notmal ocaklardan geniş olması da yemek yaparkenrahatlık sağlıyor
İsim: e** d**
Tarih: 08 Kasım 2023
Yorum: Çok şık bir ürün
İsim: B** T**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Parasının üzerinde bir ürün . 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor . İhtiyacıolana samimiyetle tavsiye ederim
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, gayet memnunum
İsim: A** H** A**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün harika teşekkürler eminçelik.
İsim: Kadir M.
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: O kaDar güzel o kadar kaliteliki marka kendini tanıtmalı
İsim: Ö** K**
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: görüntüsü kullanımı çok güzel ocakların 4ude dolu olsa ıtıs kakısyasanmıyor.en çok da ocaklarınkonumu ıcın tercıh etmıştım cok memnunum.
İsim: N** T**
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: Ürün gerçek anlamda çok iyi. Sağ ve sol iki büyük göz ve ortada birbüyük bir küçük şeklinde sıralanmış. Ortadaki büyük gözü günlük pişirmeısıtma işinde kullanıyoruz. Ebatları konusunda çok güzel. Kesinlikleparasını hak ediyor. Ctesi öğlen ulaştı elimize yaklaşık 2 saat sonraservis kurulumu hemen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirdi. Baştan aşağıkaliDevamını Oku
İsim: E** E**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: yeni aldik gorunturu cok guzel insallah bi sikinti cikmaz servis vekurulumda hicbir sikinti olmadi
İsim: T** Ş** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Aralık 2023
Yorum: Sadece ürün tedarikte sorun yaşadım çok geç geldi ama beklediğime deydidiyebilirim çok memnunum
İsim: E** Y**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: teşekkürler. orta öndeki ocak küçük, arkadaki büyük olsa daha kullanışlıolabilirdi. onun dışında memnun kaldık. servis ücretsiz kurulum yaptı.doğalgaz ayarlı olaeak geliyor.
İsim: S** P** U**
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: Ocak çok güzel bulabildiğim en iyisi buydu başta bozuk çıkar diyekorkmuştum ama sıkıntı olmadı ürün defolu değildi sağlam paketlenipgönderildi sallanma sorunuda yoktu servis 5 günde başka şehirden geldiücretsiz kurulumunu yapıp lpgye çevirdi satıştan kalkmazsa ilerde tekraralmayı düşünüyorum
İsim: F** Y**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: gaz emniyetli denmişti ürün güzel ancak gaz kesmiyor çok dikkat etmeli
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: arkadaşlar ürün çok kötü 10 defa bozuldu sakın almayın
Tarih: 13 Aralık 2021
Satıcı: Taşdemir avm
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Merak Edilenler
Soru: Ocak gommelımı
Cevap: Merhaba ocak ankastre gömülecek şekilde değildir. Tezgah kesilmeden tezgah üstü kullanılır.
Soru: beyazi varmi
Cevap: merhaba beyaz renk olarak mevcuttur.
Soru: merhaba lpg donusum kitini gonderseniz kurulumunu biz yapabilirmiyiz hatayda servis varmi
Cevap: Merhaba Hatay'da yetkili servislerimiz mevcut. Dönüşümü kurulum esnasında ücretsiz olarak yapacaklardır.
Soru: bulaşık makinesi üstüne yerlestirilirmi, sıgar mi
Cevap: merhaba 70 cm uzunluğu var sığmaz.
Soru: iyi günler bu ocağın beyaz rengi stoklarda var mi yoksa nezaman stoga gelir
Cevap: Merhaba, yeni yıl itibariyle stoklarda olacaktır.
Soru: Grisi mevcut mu.
Cevap: merhaba bu ürünün siyahı ve beyazı mevcuttur. gri yok.
Soru: TÜPLÜ OLARAK KULLANMAK İSTİYORUM.. SOMA DA SERVİSİ VAR MI...
Cevap: SOMA DA SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.SERVİSLERİMİZ ÜCRETSİZ DÖNÜŞÜM YAPILMAKTADIR.
Soru: Set ustu olarak kullancz uygunmudr
Cevap: Merhaba ürün set üstüdür. Tezgahın kesilmesine gerek yoktur.
Soru: tüpe dönüştürerek gönderebilir misiniz biz burda hortum vs takarak kurulumunu yapsak o şekilde olurmu acaba
Cevap: Elimde dogalgazlı hazır var servis ücretsiz tüpe dönüşüm yapıyor efendim servis ücretsiz kuracak garantiye başlatıyor
Soru: mrb LPG kurulumunu normal doğalgazsız ocaklar gibi kendimiz yapabilir miyiz LPG kurulumunda herhangi bir ayrıntı detay varmı tsk
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye ocaklar 70 cm dogalgazlı hazır olarak geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim servislerin olmadığı yerde sizde kurdurabilirsiniz efendim
Soru: Gaz girişi arka taraftan fakat sağ dan mı soldan mıdır?
Cevap: Merhaba arka sağ taraftan gaz çıkışı mevcuttur.
Soru: İyi akşamlar benim yerim 60 cm büyük mü olur yoksa tam mı gelir birde bu ürünün inox olanı var mı acaba tşk ederim
Cevap: Merhaba bu ürün setüstü tezgahın kesillmesine gerek yok. Ürünümüz tezgah üstü 70 cm'dir.
Soru: bugün kargoya verilir mi şimdi alsam
Cevap: Sipariş yoğunluğuna göre aynı gün veya bir sonraki gün kargoya veriliyor.
Soru: Tüplü kullanılabilir mi
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü 70 Çm lik Siyah emaye ocak dogalgazlı hazır durumda geliyor servis ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim sancak Alimer firmamız
Soru: merhaba gaz çıkışı arka sağ mıdır sol mudur? tesekkurler
Cevap: merhaba, gaz çıkışı sağ arka kısımdadır.
Soru: Antalya da servisi mevcut mu servisi hangi firma
Cevap: ANTALYA DA SERVİSİMİZ MEVCUTTUR.İNTERNET SİTESİNDEN TARAFINIZA EN YAKIN SERVİSİMİZİ TEYİT EDEBİLİRSİNİZ.
Soru: Yani bu ürünü alırsam yer ( kartalda ) sizin servis gelip ürünü tüplüye mi çevirecek doğrumu anladım
Cevap: Evet eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim fabrika İstanbul dadır servise tüplü kullanım yapılacağını belirtiniz
Soru: merhabalar ürünün cam beyaz veya düz beyaz rengi var mi acaba
Cevap: Merhaba, beyaz emaye olarak mevcut. Cam olarak mevcut değildir.
Soru: merhaba şuan kullandığım ürün 60 / 52 tezgah genişlik yeter ama derinlik kısmı yeter mi
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye ocak 70 cm eni yükseklik 5 cm dir
Soru: Ocak yanarken kendi kendine söndüğünde gaz kesme emniyeti var mı?
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgahüstü Siyah emaye 70 cm lik Oçak gaz kesme emniyetlidir dogalgazlı hazır geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim sancak Alimer firmamız
Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Resim Galerisi

Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak En Uygun Satış Linki

Eminçelik Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eminçelik Ec-sü 7340 Be70 Ng Siyah 70 Cm Set Üstü Emaye Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.