Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 23350.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Memnuniyet Durumu Nedir?
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Özellikleri
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Eca Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima ürününü 23350.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23350.0 Tl ye satışta olan Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün geldi harika çok memnunum tavsiye ederim
İsim: m** k**
Tarih: 30 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DEMİRCANTİCARET
Yorum: çok iyi, kullanışlı,ECA ,trendyola teşekkürler.
İsim: R** H**
Tarih: 06 Ekim 2023
Satıcı: Ucuz Kombi Fiyatları
Yorum: ürün zamanında teslim edildi fakat 1 haftadır evin ortasında duruyor eca servisi çok alakasız 2 adet almıştım bide rezillik
İsim: a** e** i**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: DEPOFAST
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Ücretsiz keşif isteyebiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar efendim. 4440322 den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz
Soru: merhaba 35 adet alım yapacağım bana besyuzkir 1 yediyuzatmissekiz 63 sıfır8
Cevap: Merhabalar efendim en kısa sürede sizler ile ietişime geçeceğiz iyi günler dileriz..
Soru: eca spylos 9 modeliile fark var mı?
Cevap: Merhaba, Ürün farklı model tasarım ve gaz modeli olarak.
Soru: ısıtma özelliği varmı ürün açıklamasında göremedim
Cevap: var efendim
Soru: merhaba,ürün için kurulum dahilmi acaba.
Cevap: Merhabalar efendim ürünün montajı eca servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır Kurulum için eca merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir iyi günler dileriz..
Soru: içindeki bakır boru tesisatı kaç metre?
Cevap: Merhaba, Standart 5 metre olmaktadır.
Soru: N 1 1 de rkamınız dha yüksek neden ?
Cevap: buradan alırsanız efendim bankanızla çekim yaptıktan sonra görüşme sağlıyorsunuz onlar yapmakta
Soru: Ürün kodu nedir ?
Cevap: Ecotech 9000 btu
Soru: sadece ısıtıcı özelliği kullanılacak olsa dış ünite yinede gereklimi
Cevap: Tabi ki de gerekli efendim
Soru: bu ürün sıcak soğuk değil mi
Cevap: Evet sıcak soguk
Soru: Ecotech ile spylos model arasındaki fark nedir?
Cevap: Merhabalar efendim 2 ürünümüzde benzer özelliklere sahiptir iyi günler dileriz..
Soru: dış ünitesi varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: Ürünün kurulumu için ekstra ücret veriliyor mu? veriliyorsa ne kadar
Cevap: Merhaba efendim kurulum için ekstra bi ücret şöyle oluyor 5 metreye kadar kurulum ücretsiz eğer 5 metre mesafeyi geçerse ekstra bir maliyet çıkıyor
Soru: merhabalar ürün ısı gücü ne kadarlık odayı ısıtır ve eleltrik tüketimi nedir acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün ısıtma kapasitesi 9.383 BTU'dur detaylı bilgi almak için 444 0 322 no lu eca müşteri hizmetleri ile ileitişime geçebilirsiniz iyi günler dileriz..
Soru: Seer ve scop değerleri nedir?
Cevap: 6.3-5.1 efendim
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Resimleri
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 23350.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Memnuniyet Durumu Nedir?
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Özellikleri
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Eca Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima ürününü 23350.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23350.0 Tl ye satışta olan Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün geldi harika çok memnunum tavsiye ederim
İsim: m** k**
Tarih: 30 Kasım 2023
Satıcı: DEMİRCANTİCARET
Yorum: çok iyi, kullanışlı,ECA ,trendyola teşekkürler.
İsim: R** H**
Tarih: 06 Ekim 2023
Satıcı: Ucuz Kombi Fiyatları
Yorum: ürün zamanında teslim edildi fakat 1 haftadır evin ortasında duruyor eca servisi çok alakasız 2 adet almıştım bide rezillik
İsim: a** e** i**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: DEPOFAST
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Ücretsiz keşif isteyebiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar efendim. 4440322 den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz
Soru: merhaba 35 adet alım yapacağım bana besyuzkir 1 yediyuzatmissekiz 63 sıfır8
Cevap: Merhabalar efendim en kısa sürede sizler ile ietişime geçeceğiz iyi günler dileriz..
Soru: eca spylos 9 modeliile fark var mı?
Cevap: Merhaba, Ürün farklı model tasarım ve gaz modeli olarak.
Soru: ısıtma özelliği varmı ürün açıklamasında göremedim
Cevap: var efendim
Soru: merhaba,ürün için kurulum dahilmi acaba.
Cevap: Merhabalar efendim ürünün montajı eca servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır Kurulum için eca merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir iyi günler dileriz..
Soru: içindeki bakır boru tesisatı kaç metre?
Cevap: Merhaba, Standart 5 metre olmaktadır.
Soru: N 1 1 de rkamınız dha yüksek neden ?
Cevap: buradan alırsanız efendim bankanızla çekim yaptıktan sonra görüşme sağlıyorsunuz onlar yapmakta
Soru: Ürün kodu nedir ?
Cevap: Ecotech 9000 btu
Soru: sadece ısıtıcı özelliği kullanılacak olsa dış ünite yinede gereklimi
Cevap: Tabi ki de gerekli efendim
Soru: bu ürün sıcak soğuk değil mi
Cevap: Evet sıcak soguk
Soru: Ecotech ile spylos model arasındaki fark nedir?
Cevap: Merhabalar efendim 2 ürünümüzde benzer özelliklere sahiptir iyi günler dileriz..
Soru: dış ünitesi varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: Ürünün kurulumu için ekstra ücret veriliyor mu? veriliyorsa ne kadar
Cevap: Merhaba efendim kurulum için ekstra bi ücret şöyle oluyor 5 metreye kadar kurulum ücretsiz eğer 5 metre mesafeyi geçerse ekstra bir maliyet çıkıyor
Soru: merhabalar ürün ısı gücü ne kadarlık odayı ısıtır ve eleltrik tüketimi nedir acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün ısıtma kapasitesi 9.383 BTU'dur detaylı bilgi almak için 444 0 322 no lu eca müşteri hizmetleri ile ileitişime geçebilirsiniz iyi günler dileriz..
Soru: Seer ve scop değerleri nedir?
Cevap: 6.3-5.1 efendim
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Resimleri
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki
Eca Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eca Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com