Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Tavsiye Edilen Yer Neresi

Esra

Bilgili
14 Eyl 2023
464
0
0
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 23350.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Memnuniyet Durumu Nedir?

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Özellikleri

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Eca Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima ürününü 23350.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
23350.0 Tl ye satışta olan Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: ürün geldi harika çok memnunum tavsiye ederim ⭐
İsim: m** k**
Tarih: 30 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DEMİRCANTİCARET

Yorum: çok iyi, kullanışlı,ECA ,trendyola teşekkürler.
İsim: R** H**
Tarih: 06 Ekim 2023
Satıcı: Ucuz Kombi Fiyatları

Yorum: ürün zamanında teslim edildi fakat 1 haftadır evin ortasında duruyor eca servisi çok alakasız 2 adet almıştım bide rezillik
İsim: a** e** i**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: DEPOFAST

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Ücretsiz keşif isteyebiliyor muyuz?
Cevap: Merhabalar efendim. 4440322 den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olacaklardır. İyi günler dileriz

Soru: merhaba 35 adet alım yapacağım bana besyuzkir 1 yediyuzatmissekiz 63 sıfır8
Cevap: Merhabalar efendim en kısa sürede sizler ile ietişime geçeceğiz iyi günler dileriz..

Soru: eca spylos 9 modeliile fark var mı?
Cevap: Merhaba, Ürün farklı model tasarım ve gaz modeli olarak.

Soru: ısıtma özelliği varmı ürün açıklamasında göremedim
Cevap: var efendim

Soru: merhaba,ürün için kurulum dahilmi acaba.
Cevap: Merhabalar efendim ürünün montajı eca servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır Kurulum için eca merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir iyi günler dileriz..

Soru: içindeki bakır boru tesisatı kaç metre?
Cevap: Merhaba, Standart 5 metre olmaktadır.

Soru: N 1 1 de rkamınız dha yüksek neden ?
Cevap: buradan alırsanız efendim bankanızla çekim yaptıktan sonra görüşme sağlıyorsunuz onlar yapmakta

Soru: Ürün kodu nedir ?
Cevap: Ecotech 9000 btu

Soru: sadece ısıtıcı özelliği kullanılacak olsa dış ünite yinede gereklimi
Cevap: Tabi ki de gerekli efendim

Soru: bu ürün sıcak soğuk değil mi
Cevap: Evet sıcak soguk

Soru: Ecotech ile spylos model arasındaki fark nedir?
Cevap: Merhabalar efendim 2 ürünümüzde benzer özelliklere sahiptir iyi günler dileriz..

Soru: dış ünitesi varmı
Cevap: Evet var efendim

Soru: Ürünün kurulumu için ekstra ücret veriliyor mu? veriliyorsa ne kadar
Cevap: Merhaba efendim kurulum için ekstra bi ücret şöyle oluyor 5 metreye kadar kurulum ücretsiz eğer 5 metre mesafeyi geçerse ekstra bir maliyet çıkıyor

Soru: merhabalar ürün ısı gücü ne kadarlık odayı ısıtır ve eleltrik tüketimi nedir acaba
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün ısıtma kapasitesi 9.383 BTU'dur detaylı bilgi almak için 444 0 322 no lu eca müşteri hizmetleri ile ileitişime geçebilirsiniz iyi günler dileriz..

Soru: Seer ve scop değerleri nedir?
Cevap: 6.3-5.1 efendim

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima Ürün Resimleri

Ecotech 9.000 Btu R32 A++ Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü