Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Ürün Alınmaya Değer Mi

Sevgi

Bilgili
15 Eyl 2023
3,235
0
0
Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Şu Anki Satış Fiyatı 24239.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Teknik Bilgiler

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima ürününü 24239.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Kullananlar
24239.0 Tl ye satışta olan Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Güzel odamız için yeterli oldu sağlam geldi servis de ilgilendi teşekkür ederim
İsim: Beşir A.
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NETTEUCUZ

Yorum: ürünler evimize sorunsuz ulaştı teşekkürler trendyol
İsim: E** A**
Tarih: 27 Ocak 2024

Yorum: çok beğendik büyük salonda kurduk salon büyük olmasına rağmen isitti
İsim: Abdulkadir B.
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Çok güzel piyasaya göre çok uygun kurulumu yapıldı çok beğendim dijital göstergeli çok memnun kaldım herkes almalı
İsim: F** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ocak 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Ürün beklediğimden daha iyi çıktı ilerleyen zamanlarda tekrar sipariş vereceğim teşekkürler
İsim: F** Ö**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Ürün çok hızlı bir şekilde geldi Arçelik yetkili servis çok ilgilendi teşekkür ediyorum 👍
İsim: Ayşe G.
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: bu sıcaklarda alın aldırın
İsim: A** G**
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: Kalite arçelik
İsim: A** T**
Tarih: 09 Haziran 2024

Yorum: Ürünü çok çok araştırarak karar verdik ,inş memenun kalırız ,satıcı çok ilgili ,çok teşekürler ,en uygun fiyat bu firmada buldum .mağzalarda daha pahalı ,
İsim: S** Ö**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Guzel paketleme ve hizli kargo
İsim: **** ****
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Çok memnunuz
İsim: R** Ş**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: klimayı Alali 3 ay kadar oldu emin olmadan yazmak istemedim kurulumu gayet hızlıydı çok ilgiliydiler çok da memnunum çok teşekkürler herkese tavsiye de ederim 🙏🏻🫶
İsim: S** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: kurulum ve kargo aşamasında dahi hiçbir sorun yaşamadık gayet güzel ürün
Tarih: 12 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü teslim aldım ama fatura yok kaç kere talepde bulundum dönüş yok bu yüzden hakkımı hukuki yolla arıycam bu siteden almayın ürünlerin faturasını göndermiyorlar
İsim: Hayri S.
Tarih: 15 Haziran 2024
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI

Yorum: ürünün montajı sağlandı ürün harika servis zaten Türkiye geneli çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: Tam bir fiyat performans urunu
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Teşekkürler
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Mükemmel çok güzel soğutuyor
İsim: Ö** Y**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: gayet süper hızlı kargo sıkıntısız tavsiye ederim servis zaten on numara hiç düşünmeden alın derim
İsim: M** S**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: markasına güvendik aldık hiç memnun kalmadim kargoyu inip alın dedi küçük bebeğim var nasıl kaldırırım ayrıca sonradan asansöre koydu artik kurulumda çok zor oldu randevu aldık kafalarına göre iptal etmislerhabervermeden
İsim: N** E** d**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: daha ürünü alamadigimizdan dolayı değerlendiremiyorum
İsim: s** e**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: Ürün dün. Geldı ama servisten arayan falan olmadı biz mı Takıcaz bunu o kadar ödeme yaptık insanı rezil ediyorsunuz sattığınız ürüne sahıp çıkın da kontrol edın vardı mı sorun varmı , ama nerdeeee
İsim: S** G** Ç**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: servis kurulum da aliminyum boru kullandılar bakır değildi boru geçirecekleri yerde evin elektrik kablosu nu koparttılar sonrada yapamadılar kargo çok kötüydü indirirken malı yere sert bıraktı gökten atar gibi
Tarih: 22 Aralık 2023

Yorum: Bakır değil aleminyum boru kullanıldı oysa 4metre bakır boru diye cvp vermiştiniz!!
İsim: D** T**
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: özelliklerde soğutma 18000 BTU yazıyor eve geldi 12000 BTU tavsiye etmem.
İsim: A** G** İ**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: paket sağlam geldi.Tesekkurler.
İsim: S** Ç**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde teslim edildi serviste çok alakadar oldu güzel bir montajda kullanıma başladım 10 üzerinden 10 veriyorum
İsim: A** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: satıcıya çok teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı çok hızlı ve aynı gün bizi aramaları artı bilgilendirmeleri taktir edilecek derecede teşekkürler Arçelik servisleri çok temiz çalıştılar teşekürler herkese tavsiye ederim
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: satın olmuş olduğum firma olağanüstü ilgili hatta kargolarda sorun olduğu için ve eve kadar teslim etmedikleri için kendi araçlariyla evime kadar teslim etti helal olsun size hayırlı bol bereketli işleriniz olsun.
İsim: b** t**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: ürünüm geldi satıcı ilgilendi memnun kaldım.
Tarih: 25 Aralık 2023

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: 12 ilk mi 18 mi
Cevap: Merhabalar efendim, 12000 btu kapasiteli üründür.

Soru: Ürünü aldık ama ne arayan var ne soran servisten falan
Cevap: Merhabalar Ücretsiz Montaj için Arçelik müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: kaclik ve kaç günde geliyor 12_18_24
Cevap: 12 Lik cihaz

Soru: İlanda 12000 btu yazıyo ama özelliklerinde 18000 btu yazıyo acaba hangisi doğru
Cevap: Merhabalar, sistemsel bir hata olabilir. Trendyol a talep de bırakmışız bununla ilgili. Ürün 12.000 BTU’dur.

Soru: Merhaba 90 metre kare için yeterlimi acaba veya kaç devir almam lazım
Cevap: 90 m2 için 48.000 BTU klima almanız gerekmektedir efendim.

Soru: Merhaba,garanti süresi klimayı taktırdıktan sonra başlıyor değilmi? Şimdi alıp nisan 2025 te taktırsam olurmu?
Cevap: Merhabalar, evet ürün montajı sonrası 3 yıl süre ile garantiniz başlamaktadır. Ürünü aldıktan sonra 1 sene içerisinde kurulum yaptırma hakkınız vardır.

Soru: 30 metre kareyi soguturmu
Cevap: İdeal alan 25 m2 fakat 30 m2 içinde uygundur efendim.

Soru: 25 metrekareye yeterli mi mutfak İçin
Cevap: Evet efendim yeterlidir

Soru: ürünü almak istiyorum ama soru cvb kismında bakır boru soylenmiş fakat plastik boru döşenmiş lutfen net bişey soylerseniz alım yapacağım bakir borumu plastik borumu montajda hangisi kullanılıyor
Cevap: Merhaba üründe bakır boru kullanılmaktadır efendim.

Soru: Şuan kurunum yapılıyor boru aleminyum bakır değil??siz 4 m bakır boru olarak söylemiştiniz!!!
Cevap: Merhabalar arçelik müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz

Soru: iyi günler efendim kurulum için içinde boru var mı yoksa servise ait mi
Cevap: Merhaba efendim montaj dahil borulama dahil boru servis tarafından getiriliyor 10 mt hakkınız mevcut

Soru: Ben hole taktırmak istiyorum hole yakın oğlumla benim odam var odalar küçük soğutur herhalde isteğimiz yere taktırabiliriz herhalde
Cevap: Merhabalar, dış ünitenin takılacağı yer önemlidir. Arçelik müşteri hizmetleri ile görüşmenizi rica ederiz. Oradan yetkili servislerin keşif yapmasını isteyebilirsiniz.

Soru: Ürünün 3 yıl garantisi var peki motorunun kaç yıl garantisi var
Cevap: 10 yıl efendim

Soru: Kılımanın üst sağ köşesinde derece gösteriyor mu
Cevap: Merhabalar efendim, evet gösteriyor. Display ekran mevcut.

Soru: bu ilanda isminde 12000 btu yazıyor fakat içeriğinde 18000 yazıyor hangisini doğru kabul edicez
Cevap: Merhaba Klima 12000 btü dür.ürün bilgilerini biz yazmıyoruz Trendyol tarafından düzeltilmesi gerekir

Soru: kurulumunu kim yapıyor ücret ödüyor muyum
Cevap: Merhabalar Ücretsiz Montaj için Arçelik müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: Merhaba, uyku modu var mı?
Cevap: Merhaba mevcuttur

Soru: Kutusunda gelen borusu bakırmı? aleminyum mu?
Cevap: Kutuda boru gelmiyor servis getiriyor efendim

Soru: Kumanda mevcutmudur
Cevap: Evet mevcuttur

Soru: 12000'lik mi 18000'lik mi
Cevap: merahba 12 bin

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima Resim Ve Fotoğraflar

Ekolojik 12325 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü