Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Düşük Fiyat Nerede?
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Şimdiki Fiyatı Ile 42699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürünün Detayları
_x000D_
_x000D_
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 42699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Son Yorumlar
42699.0 Tl ye satışta olan Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Ürün sağlam ulaştı elime iş yerim için aldım tavsiye ederim sıcaktan ölüyorduk keşke önceden alsaymışım
İsim: Ö** K**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi. Oldukça geniş bir alan için tercih ettik. 5-7 dakika arasında dubleks evi serinletmiş oluyor. Fiyat avantajı yüksekti. Mağaza fiyatının yaklaşık olarak bin lira altına satın aldık.
İsim: a** e**
Tarih: 07 Haziran 2022
Satıcı: SERVİS KLİMA
Yorum: çok zarif bir tasarıma sahibi ayrıca performans olarak bekleneni çok iyi bir şekilde karşılıyor Teşekkürler Arçelik
İsim: Serkan A.
Tarih: 04 Ağustos 2023
Satıcı: TLG GROUP
Yorum: Ürün sorunsuz elimize geçti... Sıcaktan kurtulduk çok şükür... Yanar günlerde buz gibi olduk
İsim: Hacer Ö.
Yorum: Harika bir ürün ev buz kesti resmen
İsim: E** Ç**
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: Altın Mobilya
Yorum: kurulumuda sorunsuzdu sorunsuz teslim aldık piyasaya göre uygun fiyat
İsim: Ö** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Mayıs 2023
Satıcı: ZÜMRÜT ÇARŞI -ZÜMPA
Yorum: harika bir cihaz
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ocak 2023
Satıcı: E-Trend
Yorum: aşırı iyii çok güzel çokta uyguna aldık evim 135 metre kare gayet ısıtıyo çok eksilerde soğuklar olursa o zaman bi tık ılık ama performans süper sorunsuz özenli bi şekilde elime ulaştı
İsim: n** b**
Beden: 19 Ocak 2024
Satıcı: NETTEUCUZ
Yorum: Ürün çok güzel kullanıyorum işyerimde gayet memnunum tavsiye ederim
İsim: Ü** D**
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Umarım böyle bir teknolojiden herkes faydalanabilir. Trendyoldan alırken tereddüt ettim ancak sorunsuz şekilde orijinal üründür güvenerek alabilirsiniz.Klima 2 günde teslim edildi. Kurulum süreci biraz uzun oldu 10 gün sonra takıldı yoğunluk olduğu için. Çok şükür bir sorun olmadı.Bu hayatta aldığım en doğru teknolojik bir ürün diyebilirim. AlacakDevamını Oku
İsim: İ** A**
Tarih: 15 Haziran 2024
Satıcı: TÜRKOĞLU AVM
Yorum: Çok kaba değil soğutmasını kullandık gayet başarılı
İsim: G** E**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Tavsiye ederim.
İsim: E** K**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Satıcı: Dijitall
Yorum: Tekel bayim'de kullanmak için aldım, 6 adet soğutucu dolabım var, içerisi klimayı almadan önce çikolataları su gibi yapıyordu. Klimadan sonra çikolataları normal rafta satmaya devam ettik. ayrıca çok sessiz çalışıyor.
İsim: T** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
Yorum: Ürünü Horoz Lojistik diye bi kargoya vermişler ürünü çok geç getirdi. 1 puanı oradan kırdım. Haricinde arçelik yetkili servisi çalışanları çok ilgiliydi. Ürünü istediğimiz gibi kurdular, ve gayet randumanlı çalışıyor. Bütün evi soğutuyor. Ürünü tavsiye ederim.
İsim: Erkan U.
Tarih: 16 Haziran 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: beğendim güzel
İsim: B** D**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Beklentimden daha yüksek verim. Hasarsız kısa sürede teslimat 2 günde kurulum kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Kemal Y.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: PERADTM
Yorum: Urun normal sürenin biraz uzerinde ulasti adresimize.. 444 lu hattan hemen kurulum randevusu olusturduk ve hemen gelindi.. 45 metrekare icin aldik yarin balkonlari iceri alirsak yeterli gelsin diye biraz buyuk btu tercih ettik.. 18 lik te yeterli olurmuş.. Kışa denk geldigi icin sicak performansini tecrube ettik gayet başarılı.. Biraz gürültülü çalDevamını Oku
İsim: T** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2022
Satıcı: ASİL EV ALETLERİ
Yorum: iyi
İsim: OLCAY K.
Tarih: 26 Temmuz 2022
Satıcı: dashaus
Yorum: çok memnunum tavsiyebederim
İsim: D** A**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: KOMBİİSTANBUL
Yorum: uzun araştırmalar sonucu bu ürüne karar verdim kargo hızlıydı özenliydi mağaza da gayet kibar. ürünü mayis ayında kuracağım ozaman deneyip yorumu güncelleyecegim. Ürünü 2 haftadır kullanıyorum motoru müthiş derecede sessiz hiç duymuyorum sesini .evim 80 metrekare oturduğum alanı buz gibi yapıyor diğer odalarida oturduğum oda kadar buz gibi yapmasaDevamını Oku
İsim: Ü** A**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Klima güzel. Isıtması gayet yeterli.
İsim: T** A**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: ürünü bir ay önce çok uygun fiyata aldım sogutmasından çok memnunum ısıtmasını henüz denemedik horoz lojistik servisin klimayı montaj yaparken kata çıkaracagını söyledi 2. kata çıkarmadı fakat bu onların göreviymiş gelen servis çok iyidi görevi olmamasına ragmen 2. kata çıkardılar sagolsunlar
İsim: Ö** D**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: Galeri Beyaz
Yorum: Hızlı ve saglam geldı teşekkürler kurdurduk gayet güzel
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: NM MÜHENDİSLİK
Yorum: Ürün çok iyi
İsim: D** Y**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: çok güzel soğutması filan oda büyük olmasına rağmen ama cok pahali yani bu kadar büyük klimaya da gerek yokmuş açıkçası ama sorunsuz gelmişti ocakta aldık yorumu eylülde yazıyorum
Yorum: süper klima.on numara soğutuyor.servis on numara çok ilgililer.ucretsiz kurulum yaptılar gittiler.kluma çok sessiz düşünmeden alın.diger markalara çok para vermeye gerek yok.
İsim: şuayip k.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Performans çok iyi. Yaz kış kullanıyoruz. Evimiz dublex.
İsim: S** Ö**
Tarih: 13 Aralık 2023
İsim: G** A** K**
Beden: 15 Temmuz 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sessiz soğutması iyi izmir de bide
İsim: e** e**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Satıcı çok ilgiliydi teslimatla ilgili bilgilendirildim ve servis getirip kurulum yaptı kullanınca tekrar yazarım
Tarih: 10 Ocak 2024
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Max kaç m2 içindir
Cevap: Merhaba, 35-45 m2 arası için verimlidir
Soru: merhaba ürünün boruları aliminyum mu bakirmi bide ısıtma a+ mi a++ mi
Cevap: etli aliminyum boru efendim
Soru: wifi var mı?
Cevap: wifi bulunmuyor
Soru: 24326 mi iyidir 24325 mi
Cevap: İkiside tek bir klimanın iç ünitesi be dış ünitesidir ürünün asıl kodu 24325 dir
Soru: 95 metre kare uyar mi
Cevap: 2 adet cihaz almanız gerek efendim 52 mt kareye kadar öneriyoruz
Soru: merhaba ürünü almak istiyorum eski klimam var aynı yerde takılacak eski üniteler sökülüp yenileri takılacak ücretsiz yapılacak degilmi elektrik kabloları sigortası mevcut
Cevap: Merhaba servis sadece yeni klima montajını yapmaktadır, montaj yapılacak yerdeki eski cihazı sökmez.
Soru: Merhaba kurulum fiyata dahilmi. Kurulumu kargo sırketımı yapıyor.
Cevap: Ürün arçelik garantisi altındadır, Yetkili servis tarafından 5 metre bakır borulama mesafesine kadar ücretsiz montaj kapsamındadır, Klima için gerekli elektrik tesisat müşteri tarafından hazırlanmalıdır, saygılarımla
Soru: Ürün alacağım ama ikisininde aynı firmadan bulamıyom yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba diğer baktığınız ürün nedir ?
Soru: wifi mevcut mudur?
Cevap: Merhaba ne yazık ki efendim iyi günler.
Soru: Montaj ücretsiz mi
Cevap: Merhabalar evet ücretsizdir
Soru: merhaba hangi kargo ile gonderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Borusan lojistik efendim
Soru: merhaba kurulum için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhabalar Ücretsiz Montaj için Arçelik müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: İstanbul dışı satış yokmu?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Ortamın nem seviyesini ayarlama özelliği var mı? Soğutma ve aynı zamanda nem sağlama
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: 12000 lik klima
Cevap: Merhaba baktığınız klimada stoklarımızda mevcuttur
Soru: Merhaba ürün elinizde var mı
Cevap: maalesef efendim trendyol için olan stoğumuz bitmiştir.
Soru: sİZDEN 24000 Btu ARÇELİK KLİMA SATIN ALDI. ACİLİYETİM OLDUĞU İÇİN YARIN KARGOYA VERME İMAKNINIZ OLURSA SEVİNİRİM.
Cevap: Var Efendim
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Eğer İstanbul ilinde ikamet ediyorsanız servis getirecek. İstanbul ili dışından alıyorsanız ilk önce ürün gelecek. Sonrasında servis sizlerden randevu alarak kuruluma gelecek. Borusan Lojistik
Soru: napmalıyım
Cevap: Bb İKLİMLENDİRME İzmir firmasıyız
Soru: Ürün elinizde mevcut mu
Cevap: Evet mevcut
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Detay Resimler
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Şimdiki Fiyatı Ile 42699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürünün Detayları
_x000D_
_x000D_
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 42699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Son Yorumlar
42699.0 Tl ye satışta olan Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Ürün sağlam ulaştı elime iş yerim için aldım tavsiye ederim sıcaktan ölüyorduk keşke önceden alsaymışım
İsim: Ö** K**
Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI
Yorum: Ürün sorunsuz teslim edildi. Oldukça geniş bir alan için tercih ettik. 5-7 dakika arasında dubleks evi serinletmiş oluyor. Fiyat avantajı yüksekti. Mağaza fiyatının yaklaşık olarak bin lira altına satın aldık.
İsim: a** e**
Tarih: 07 Haziran 2022
Satıcı: SERVİS KLİMA
Yorum: çok zarif bir tasarıma sahibi ayrıca performans olarak bekleneni çok iyi bir şekilde karşılıyor Teşekkürler Arçelik
İsim: Serkan A.
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elimize geçti... Sıcaktan kurtulduk çok şükür... Yanar günlerde buz gibi olduk
İsim: Hacer Ö.
Yorum: Harika bir ürün ev buz kesti resmen
İsim: E** Ç**
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: Altın Mobilya
Yorum: kurulumuda sorunsuzdu sorunsuz teslim aldık piyasaya göre uygun fiyat
İsim: Ö** G**
Beden: 26 Mayıs 2023
Yorum: harika bir cihaz
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: aşırı iyii çok güzel çokta uyguna aldık evim 135 metre kare gayet ısıtıyo çok eksilerde soğuklar olursa o zaman bi tık ılık ama performans süper sorunsuz özenli bi şekilde elime ulaştı
İsim: n** b**
Beden: 19 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel kullanıyorum işyerimde gayet memnunum tavsiye ederim
İsim: Ü** D**
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Umarım böyle bir teknolojiden herkes faydalanabilir. Trendyoldan alırken tereddüt ettim ancak sorunsuz şekilde orijinal üründür güvenerek alabilirsiniz.Klima 2 günde teslim edildi. Kurulum süreci biraz uzun oldu 10 gün sonra takıldı yoğunluk olduğu için. Çok şükür bir sorun olmadı.Bu hayatta aldığım en doğru teknolojik bir ürün diyebilirim. AlacakDevamını Oku
İsim: İ** A**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Çok kaba değil soğutmasını kullandık gayet başarılı
İsim: G** E**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Tavsiye ederim.
İsim: E** K**
Tarih: 02 Ağustos 2022
Yorum: Tekel bayim'de kullanmak için aldım, 6 adet soğutucu dolabım var, içerisi klimayı almadan önce çikolataları su gibi yapıyordu. Klimadan sonra çikolataları normal rafta satmaya devam ettik. ayrıca çok sessiz çalışıyor.
İsim: T** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
Yorum: Ürünü Horoz Lojistik diye bi kargoya vermişler ürünü çok geç getirdi. 1 puanı oradan kırdım. Haricinde arçelik yetkili servisi çalışanları çok ilgiliydi. Ürünü istediğimiz gibi kurdular, ve gayet randumanlı çalışıyor. Bütün evi soğutuyor. Ürünü tavsiye ederim.
İsim: Erkan U.
Tarih: 16 Haziran 2022
Satıcı: BIRBEYAZ
Yorum: beğendim güzel
İsim: B** D**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Beklentimden daha yüksek verim. Hasarsız kısa sürede teslimat 2 günde kurulum kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Kemal Y.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: PERADTM
Yorum: Urun normal sürenin biraz uzerinde ulasti adresimize.. 444 lu hattan hemen kurulum randevusu olusturduk ve hemen gelindi.. 45 metrekare icin aldik yarin balkonlari iceri alirsak yeterli gelsin diye biraz buyuk btu tercih ettik.. 18 lik te yeterli olurmuş.. Kışa denk geldigi icin sicak performansini tecrube ettik gayet başarılı.. Biraz gürültülü çalDevamını Oku
İsim: T** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2022
Satıcı: ASİL EV ALETLERİ
Yorum: iyi
İsim: OLCAY K.
Tarih: 26 Temmuz 2022
Satıcı: dashaus
Yorum: çok memnunum tavsiyebederim
İsim: D** A**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: KOMBİİSTANBUL
Yorum: uzun araştırmalar sonucu bu ürüne karar verdim kargo hızlıydı özenliydi mağaza da gayet kibar. ürünü mayis ayında kuracağım ozaman deneyip yorumu güncelleyecegim. Ürünü 2 haftadır kullanıyorum motoru müthiş derecede sessiz hiç duymuyorum sesini .evim 80 metrekare oturduğum alanı buz gibi yapıyor diğer odalarida oturduğum oda kadar buz gibi yapmasaDevamını Oku
İsim: Ü** A**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Klima güzel. Isıtması gayet yeterli.
İsim: T** A**
Tarih: 04 Ocak 2024
Yorum: ürünü bir ay önce çok uygun fiyata aldım sogutmasından çok memnunum ısıtmasını henüz denemedik horoz lojistik servisin klimayı montaj yaparken kata çıkaracagını söyledi 2. kata çıkarmadı fakat bu onların göreviymiş gelen servis çok iyidi görevi olmamasına ragmen 2. kata çıkardılar sagolsunlar
İsim: Ö** D**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: Galeri Beyaz
Yorum: Hızlı ve saglam geldı teşekkürler kurdurduk gayet güzel
Satıcı: NM MÜHENDİSLİK
İsim: D** Y**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: çok güzel soğutması filan oda büyük olmasına rağmen ama cok pahali yani bu kadar büyük klimaya da gerek yokmuş açıkçası ama sorunsuz gelmişti ocakta aldık yorumu eylülde yazıyorum
Yorum: süper klima.on numara soğutuyor.servis on numara çok ilgililer.ucretsiz kurulum yaptılar gittiler.kluma çok sessiz düşünmeden alın.diger markalara çok para vermeye gerek yok.
İsim: şuayip k.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Performans çok iyi. Yaz kış kullanıyoruz. Evimiz dublex.
İsim: S** Ö**
Tarih: 13 Aralık 2023
İsim: G** A** K**
Beden: 15 Temmuz 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sessiz soğutması iyi izmir de bide
İsim: e** e**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Satıcı çok ilgiliydi teslimatla ilgili bilgilendirildim ve servis getirip kurulum yaptı kullanınca tekrar yazarım
Tarih: 10 Ocak 2024
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Max kaç m2 içindir
Cevap: Merhaba, 35-45 m2 arası için verimlidir
Soru: merhaba ürünün boruları aliminyum mu bakirmi bide ısıtma a+ mi a++ mi
Cevap: etli aliminyum boru efendim
Soru: wifi var mı?
Cevap: wifi bulunmuyor
Soru: 24326 mi iyidir 24325 mi
Cevap: İkiside tek bir klimanın iç ünitesi be dış ünitesidir ürünün asıl kodu 24325 dir
Soru: 95 metre kare uyar mi
Cevap: 2 adet cihaz almanız gerek efendim 52 mt kareye kadar öneriyoruz
Soru: merhaba ürünü almak istiyorum eski klimam var aynı yerde takılacak eski üniteler sökülüp yenileri takılacak ücretsiz yapılacak degilmi elektrik kabloları sigortası mevcut
Cevap: Merhaba servis sadece yeni klima montajını yapmaktadır, montaj yapılacak yerdeki eski cihazı sökmez.
Soru: Merhaba kurulum fiyata dahilmi. Kurulumu kargo sırketımı yapıyor.
Cevap: Ürün arçelik garantisi altındadır, Yetkili servis tarafından 5 metre bakır borulama mesafesine kadar ücretsiz montaj kapsamındadır, Klima için gerekli elektrik tesisat müşteri tarafından hazırlanmalıdır, saygılarımla
Soru: Ürün alacağım ama ikisininde aynı firmadan bulamıyom yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merhaba diğer baktığınız ürün nedir ?
Soru: wifi mevcut mudur?
Cevap: Merhaba ne yazık ki efendim iyi günler.
Soru: Montaj ücretsiz mi
Cevap: Merhabalar evet ücretsizdir
Soru: merhaba hangi kargo ile gonderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Borusan lojistik efendim
Soru: merhaba kurulum için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhabalar Ücretsiz Montaj için Arçelik müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: İstanbul dışı satış yokmu?
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Ortamın nem seviyesini ayarlama özelliği var mı? Soğutma ve aynı zamanda nem sağlama
Cevap: Merhaba mevcuttur
Soru: 12000 lik klima
Cevap: Merhaba baktığınız klimada stoklarımızda mevcuttur
Soru: Merhaba ürün elinizde var mı
Cevap: maalesef efendim trendyol için olan stoğumuz bitmiştir.
Soru: sİZDEN 24000 Btu ARÇELİK KLİMA SATIN ALDI. ACİLİYETİM OLDUĞU İÇİN YARIN KARGOYA VERME İMAKNINIZ OLURSA SEVİNİRİM.
Cevap: Var Efendim
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim sagliyorsunuz
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Eğer İstanbul ilinde ikamet ediyorsanız servis getirecek. İstanbul ili dışından alıyorsanız ilk önce ürün gelecek. Sonrasında servis sizlerden randevu alarak kuruluma gelecek. Borusan Lojistik
Soru: napmalıyım
Cevap: Bb İKLİMLENDİRME İzmir firmasıyız
Soru: Ürün elinizde mevcut mu
Cevap: Evet mevcut
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Detay Resimler
Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Arçelik 24325 Klima A++ 24000 BTU Ekolojik Inverter Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Arçelik Ekolojik 24325 A 24000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com