Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 22499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Teknik Detaylar
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Beko Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 22499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Son Yapılan Yorumlar
22499.0 Tl ye satışta olan Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün 4 günde ulaştı satıcı çok hızlı kargoladı, sorduğum her soruya çok kibar cevaplar verdi, satıcıdan yana bir pıroblem yok. beyaz eşya gibi hassas ürünler bayilere giderek satın alınmalı indi bindi antrepo kamyon tır derken yerden yere vuruyorlar nakliyeciler ben bu tarz ürünleri bir daha internet üzerinden asla almam ambalaj çok yıpranmış umarıDevamını Oku
İsim: R** s**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGE TEKNO
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: En düşük sormuştum iç ünite sesini
Cevap: Başka bilgi maalesef yok teknik veri bu kadar
Soru: İç ünite ses desibel seviyesi nedir en düşükten yükseğe
Cevap: 60 desibel iç ünite sesi vardır. 65 desibel de dış ünite
Soru: Servis geleceği zaman ürünü de beraberinde getirecek. Doğru mu anladım
Cevap: EVET DOĞRU
Soru: klima 18 lik mi
Cevap: Hayır efendim 9.000 btu
Soru: Merhaba, 25 metre kare oda için uygun olur mu ?
Cevap: Merhaba yeterli gelmez en fazla 15_18 M2
Soru: kilima geldikten sonra Beko servisi ücretsiz olarak gelip montajını yapiyormu
Cevap: Merhaba tabi Beko yetkili servislerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır
Soru: Kaç m kareyi soğutur
Cevap: 15 m kadar soğutuyor
Soru: Yetkili servis gelip kuruyor demi
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz firmamız 30 yıllık beko yetkili satıcısıdır siz ürünü satın aldıktan sonra çalışanlarımız sizi arayarak beko yetkili servisini ücretsiz kurulum ve montaj için göndermektedir
Soru: Ürün ses dsbeli kac dır
Cevap: Teknik bir bilgi olduğu için bilmiyoruz efendim dilerseniz 444 0 888 nolu yetki beko servisinden öğrenebilirsiniz.
Soru: iyi gunler klima dis unite motoru dahil buna oyle deqilmi ?acil cevap lutfen.
Cevap: İyi günler efendim fiyata dahil
Soru: Merhaba, soğutma için önemli olan katsayı değeri nedir? yani eer değeri?
Cevap: merhaba.klimanın 1 saat içerisinde ortamdan aldığı ya da ortama yaydığı enerji miktarı ne kadar çok olursa ısıtma – soğutma kapasitesi de o kadar yüksek oluyor.9000 BTU klima soğutma kapasitesi 10-18 metrekarelik bir alan için yeterlidir efendim
Soru: Dış ve iç ünite ölçüleri nedır?
Cevap: Merhaba, dış Ünite (GxYxD) mm : 717x483x230 iç Ünite (GxYxD) mm : 837x308x189
Soru: bu klimayı almayı düşünüyorum ısıtma/soğutmalı. dış üniteyi balkona koyacağım yere.Balkonda cam balkon mevcuttur.cam balkonlu balkonlara dış ünitenin konulamayacağını duydum yasakmış. bu doğrumu? Ne yapmam lazım. tşkl.
Cevap: Merhaba beko müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz keşif hizmetinden yararlanabilirsiniz efendim daha net bir ilgi edinebilirsiniz, iyi günler
Soru: merhabalar saticiyla görüşmek istiyorum
Cevap: Merhaba, buyrun yardımcı olabiliriz.
Soru: 12 metre kare oda İçin yeterli olur mu
Cevap: Yeterli efendim
Soru: Kurulumu hemen yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba efendim, servisin yogunluguna göre kurulum yapılıyor 444 0 888 den bilgi alabilirsiniz.
Soru: WiFi özelliği destekliyormu
Cevap: Hayır efendim
Soru: kurulum servis tarafındanmı yapılıyor
Cevap: Merhaba Beko yetkili servisi çağırmanız gerekmektedir
Soru: daire 60 metre faydali olurmu keşif plani varmi ayrica yer istanbul bağcilar güneşli kac güne kurulum olur?
Cevap: Merhaba, net bilgi için keşif yaptırmanız tavsiye edilmektedir.
Soru: Servis gelmeden beni arayacak mı?
Cevap: Evet efendim
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Görselleri
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 22499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Teknik Detaylar
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Beko Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 22499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Son Yapılan Yorumlar
22499.0 Tl ye satışta olan Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün 4 günde ulaştı satıcı çok hızlı kargoladı, sorduğum her soruya çok kibar cevaplar verdi, satıcıdan yana bir pıroblem yok. beyaz eşya gibi hassas ürünler bayilere giderek satın alınmalı indi bindi antrepo kamyon tır derken yerden yere vuruyorlar nakliyeciler ben bu tarz ürünleri bir daha internet üzerinden asla almam ambalaj çok yıpranmış umarıDevamını Oku
İsim: R** s**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGE TEKNO
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: En düşük sormuştum iç ünite sesini
Cevap: Başka bilgi maalesef yok teknik veri bu kadar
Soru: İç ünite ses desibel seviyesi nedir en düşükten yükseğe
Cevap: 60 desibel iç ünite sesi vardır. 65 desibel de dış ünite
Soru: Servis geleceği zaman ürünü de beraberinde getirecek. Doğru mu anladım
Cevap: EVET DOĞRU
Soru: klima 18 lik mi
Cevap: Hayır efendim 9.000 btu
Soru: Merhaba, 25 metre kare oda için uygun olur mu ?
Cevap: Merhaba yeterli gelmez en fazla 15_18 M2
Soru: kilima geldikten sonra Beko servisi ücretsiz olarak gelip montajını yapiyormu
Cevap: Merhaba tabi Beko yetkili servislerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır
Soru: Kaç m kareyi soğutur
Cevap: 15 m kadar soğutuyor
Soru: Yetkili servis gelip kuruyor demi
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz firmamız 30 yıllık beko yetkili satıcısıdır siz ürünü satın aldıktan sonra çalışanlarımız sizi arayarak beko yetkili servisini ücretsiz kurulum ve montaj için göndermektedir
Soru: Ürün ses dsbeli kac dır
Cevap: Teknik bir bilgi olduğu için bilmiyoruz efendim dilerseniz 444 0 888 nolu yetki beko servisinden öğrenebilirsiniz.
Soru: iyi gunler klima dis unite motoru dahil buna oyle deqilmi ?acil cevap lutfen.
Cevap: İyi günler efendim fiyata dahil
Soru: Merhaba, soğutma için önemli olan katsayı değeri nedir? yani eer değeri?
Cevap: merhaba.klimanın 1 saat içerisinde ortamdan aldığı ya da ortama yaydığı enerji miktarı ne kadar çok olursa ısıtma – soğutma kapasitesi de o kadar yüksek oluyor.9000 BTU klima soğutma kapasitesi 10-18 metrekarelik bir alan için yeterlidir efendim
Soru: Dış ve iç ünite ölçüleri nedır?
Cevap: Merhaba, dış Ünite (GxYxD) mm : 717x483x230 iç Ünite (GxYxD) mm : 837x308x189
Soru: bu klimayı almayı düşünüyorum ısıtma/soğutmalı. dış üniteyi balkona koyacağım yere.Balkonda cam balkon mevcuttur.cam balkonlu balkonlara dış ünitenin konulamayacağını duydum yasakmış. bu doğrumu? Ne yapmam lazım. tşkl.
Cevap: Merhaba beko müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz keşif hizmetinden yararlanabilirsiniz efendim daha net bir ilgi edinebilirsiniz, iyi günler
Soru: merhabalar saticiyla görüşmek istiyorum
Cevap: Merhaba, buyrun yardımcı olabiliriz.
Soru: 12 metre kare oda İçin yeterli olur mu
Cevap: Yeterli efendim
Soru: Kurulumu hemen yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba efendim, servisin yogunluguna göre kurulum yapılıyor 444 0 888 den bilgi alabilirsiniz.
Soru: WiFi özelliği destekliyormu
Cevap: Hayır efendim
Soru: kurulum servis tarafındanmı yapılıyor
Cevap: Merhaba Beko yetkili servisi çağırmanız gerekmektedir
Soru: daire 60 metre faydali olurmu keşif plani varmi ayrica yer istanbul bağcilar güneşli kac güne kurulum olur?
Cevap: Merhaba, net bilgi için keşif yaptırmanız tavsiye edilmektedir.
Soru: Servis gelmeden beni arayacak mı?
Cevap: Evet efendim
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Görselleri
Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Beko Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Ekolojik 30925 A++ 9000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com