Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Fiyatına Göre Alınır Mı

Sukriye

Bilgili
15 Eyl 2023
613
0
15
Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Şu Anki Fiyatı 33439.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Memnuniyet Oranı Nedir?

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Detaylı Açıklama

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Ürününün Satıcısı, Beko Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 ürününü 33439.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Kullanıcı Değerlendirmeleri
33439.0 Tl ye satışta olan Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Guzellllll
İsim: b** b**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜVEN AL MOBİLYA

Yorum: guzel kullanışlı alın
İsim: R** K**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: Yetkili Satıcı DTM

Yorum: Kargolama gayet güzel
İsim: S** K**
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: ürün gayet güzel
İsim: R** Ç**
Tarih: 25 Haziran 2024

Yorum: Harika 12000 lik alıp almamak kararsız kalmıştık. 24 metre kare Salon ve 8 metre kare hol de rahatlıkla kullanıyoruz
İsim: İ** H**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: Gerçekten mükemmel soğutuyor 👍
İsim: D** U**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Satıcı: Mitsuoka Türkiye

Yorum: Son derece kaliteli uygun fiyat
İsim: B** A**
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: Ürün zamanında geldi ama maalesef aras kargo sitenin bahçesinin disna ürünleri bırakıp gitti. Üstelik dis ünitenin ayakları eğilmiş.servis baya geç geldi. kurulum aşamasında ise ustalar evi mahvettiler. Balkon fayansima kadar kırıldı. Elektrikçi için de asla yardımcı olmadılar. Ürünü kullanmak için elektrikçi bekliyoruz. insallah umduğumuz gibi çıkDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ağustos 2023

Yorum: Ürünün içerisinde borusu koyulmamış malzemeleri eksik yazık insanları kandırmayın
İsim: Metin Y.
Tarih: 21 Temmuz 2023

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: dış üniteye ikinci bir iç ünite takılabilir mi ilave bir aparatlı da olsa
Cevap: Hayır efendim.

Soru: Boy oranı kaç cm
Cevap: Merhaba, Ölçüler Dış Ünite (GxYxD) mm 770x545x288 İç Ünite (GxYxD) mm 998x345x210

Soru: Merhaba sizden aldığım ürünün (18000 klima beko) iç ünite 31826 dış ünite 31825 ayrıca ısıtma a+ ama siz a++ diye belirtmişsiniz
Cevap: Merhabalar efendim ürün fabrikadan gelen orjinal üründür. Yüklemesini barkod ile yaptık.

Soru: resimdeki görüldüğü gibimi dijital ekranmı yani
Cevap: Merhaba , evet digital ekran. İyi günler dileriz.

Soru: Sıcak sogukmu peki
Cevap: evet efendim

Soru: kurulum sizmi yapıyosunuz ücretsiz mi
Cevap: Merhaba , kurulum Beko yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmakta. İyi günler dileriz.

Soru: gaz tipi nedir?
Cevap: R32 gaz tipine sahip

Soru: 6tiya beş salonun metrekaresi hangi ebat kilima olur
Cevap: DÖRTYÜZ KIRK DÖRT SIFIR SEKİZ YÜZ SEKSEN SEKİZ İ ARAYARAK ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİNDEN ÜCRETSİZ KEŞİF KAYDI OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz ?
Cevap: iyi günler, Horoz Lojistik ile 4-7 gün içinde teslimat sağlanmaktadır, syg

Soru: Adana ya gönderim varmı
Cevap: Var efendim 2-3 gün içinde elinizde olur.

Soru: Kaç metre kare odayı ısıtıyor acaba
Cevap: Merhaba , ürünümüz tükenmiştir.

Soru: merhaba.. ic Anadolu bölgesinde eksi 5 10 lari görebiliyor. sadece klima ile kışı geçirmek mumukunmudur acaba 25 26 drecede kullanma düşünürsek
Cevap: Normal orta bir şekilde kullanırsınız kışını geçirme derseniz zor

Soru: Desibeli kaç peki?
Cevap: merhaba iç ünite 60 dış ünite 65 db 'dir.

Soru: merhaba ürünün genişliği kac cm acaba benim koymak istediğim yer 82 cm olur mu
Cevap: Merhaba , ürün ölçüleri yazılmıştır.

Soru: merhaba Ürün montaja gelindiginde elektrik tesisatı hazir mi olması gerekiyor yani Ürün gelmeden elektrikçi çağırmazsak sadece montaj yapıp gidiyorlar mi
Cevap: Merhaba , yetkili servis elektrik tesisatını yapmaz. Elektrikçi çağırmanız gerekir.

Soru: klima iç ünite beslemeli diş unitemi ??
Cevap: merhaba dış ünite efendim

Soru: merhaba bu ürün az yakanlardan mi acaba
Cevap: Merhaba , ürün A++ olmakla birlikte , Yıllık Tüketim (W) Soğutma 250 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 1270

Soru: merhabalar odam18 metrekare kaçtık kilama daha iyi olur efendim
Cevap: merhaba efendim dilerseniz bir alt kademelere bakabiirsiniz 9000 btu veya 12000 btu yeterli olacaktır iyi günler

Soru: İyi günler montaj dahil mi montaj için ekstra ücret talep edilecek mi
Cevap: Ücretsiz montajı vardır

Soru: klima geldikten kaç gün sonra kurulum oluyor
Cevap: Merhaba efendim, sizin bölgenizdeki servis yogunluguna baglı 444 0 888 i arayarak bilgi alabilirsiniz ?

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 Ürüne Ait Fotoğraflar

Ekolojik Inverter Klima 18000 Btu 31825 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü