Zehra
Bilgili
EKSPRES BÜFE Hakkında Tüm Bilgiler
GIDA
LOKANTA - KAFETERYA - BAR
RESTORANLAR VE LOKANTALAR - FAST FOOD
+902163308194
EKSPRES BÜFE adresi nerede?
EKSPRES BÜFE adresi: POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY
EKSPRES BÜFE İletişim Bilgileri:
+902163308194
Adres: POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY
EKSPRES BÜFE Telefon: +902163308194
EKSPRES BÜFE online alışveriş imkanı sunuyor mu?
EKSPRES BÜFE online alışveriş imkanı sunmuyor.
Hizmet Kategorileri:
EKSPRES BÜFE, POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY bölgesinde büfe hizmetleri vermektedir.
EKSPRES BÜFE hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için EKSPRES BÜFE resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
EKSPRES BÜFE hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.
GIDA
LOKANTA - KAFETERYA - BAR
RESTORANLAR VE LOKANTALAR - FAST FOOD
+902163308194
EKSPRES BÜFE adresi nerede?
EKSPRES BÜFE adresi: POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY
EKSPRES BÜFE İletişim Bilgileri:
+902163308194
Adres: POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY
EKSPRES BÜFE Telefon: +902163308194
EKSPRES BÜFE online alışveriş imkanı sunuyor mu?
EKSPRES BÜFE online alışveriş imkanı sunmuyor.
Hizmet Kategorileri:
EKSPRES BÜFE, POYRAZ SOK. NO:17 SADIKOĞLU I İŞ MERKEZİ / EĞİTİM İSTANBUL / KADIKÖY bölgesinde büfe hizmetleri vermektedir.
EKSPRES BÜFE hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için EKSPRES BÜFE resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
EKSPRES BÜFE hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.