ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU En Ucuzu Nerede Bulunur

Sennur

Bilgili
ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Tavsiye Edilen Yer Neresi?
ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Şu Anki Fiyat Aralığı 36900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Detaylı Açıklama

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Ürününün Satıcısı, Baymak ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU ürününü 36900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Hakkında Yapılan Yorumlar
36900.0 Tl ye satışta olan ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: cok ii 2.klimam baymaktan şaşmayin kalite tesadüf değildir
İsim: M** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme

Yorum: süper klima daha henüz kurmadik toki de oturduğum için perde beton olduğu için duvari deldirmem gerek ilerleyen zamanlarda inşallah kuracağım tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme

Yorum: babam için aldığım elegant plus yerine UV geldi. tatilde olduğumdan montajı yapılmıştı. yoksa iade edecektim. bundan dolayı bir yıldız verdim müşteri memnuniyetine
İsim: T** D**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: ULUÇAY ISITMA SOĞUTMA KLİMA

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba, inverter teknolojisi yok sanırım özellikler kısmında göremedim emin olmak adına soruyorum. teşekkürler.
Cevap: Merhabalar var efendim. Ürün inverter. Zaten yeni modeli olan uvli olandan gönderim yapmaktayız. İyi günler dileriz

Soru: Bu ürünün 18000 olanı var mıdır acaba
Cevap: Maalesef stok yok şuan.

Soru: Merhaba, Ürün stoklarınızda mevcut mudur?
Cevap: merhaba; tedbir amaçlı son 1 adet stoğumuzda mevcuttur. alım yapmaya karar verirseniz sizin için 1 adet stok girişi yapabiliriz.

Soru: montaj dahilmi
Cevap: merhaba 4 mt bakır borulamaya kadar cihazlar montaj dahildir.

Soru: ürün üretim yılı nedir ve plus mu yada UV modeli mi öğrenebilir miyim?
Cevap: Plus model. Uv olan değil.

Soru: uv mi bu?plus mi sadece?
Cevap: Merhabalar ürün UV plus modelidir. Son üretilen modeldir

Soru: uv mi normal plus mı? ve hangisi iyi bilgisi verirseniz sevinirim...almak istiyorum sizden...
Cevap: Bu plus modeli. Uv modeli de var satışta ayrı olarak. Plus modeli en çok satılan üründü geçmiş yıllarda. Bu üründen 2 adet kaldı ve bu tümden arayıp bulamayan müşteriler var. Çok tutulan ve sevilen bir modeldi. Trendyol’un 1. Sıradaki satılan klimasıdır.

Soru: kurulum dahilmi
Cevap: evet efendim klimalarımız montaj dahildir.

Soru: görsel deki aynisimi gelicek yoksa UV modelimi gelicek
Cevap: Merhabalar, yeni model olan UV gelecektir.

Soru: merhaba ürün görseldekinin aynısı mı yeni modeli mi
Cevap: Merhaba, Evet bu ürünü alırsan iseniz aynısı gelecek. Son iki adet şuan.

Soru: gorseldeki aynısını gelicek yoksa farlı modelimi benim bildiğim bu model tükendi
Cevap: Merhaba Görseldeki gelecek. İki modelden de bizde mevcut. Bir miktar stok var elimizde.

Soru: Merhaba ilginiz için çok teşekkür ederim. Aynı ürüne çok ihtiyacım var. Haber bekliyorum sizden.
Cevap: merhaba elimizde aynı üründen var efendim.

Soru: merhaba, üründen satın almak istiyorum fakat gönderilecek ürün elegant plus 12000 model mıdır? UV veya Prime model ise düşünmüyorum. Teşekkürler
Cevap: merhabalar efendim, evet göndereceğimiz ürün baymak elegant plus 12 btu modelidir, prime veya UV değildir.

Soru: üretim yılı sordum cevap yazmadınız?
Cevap: Merhaba Bugün kapalıyız ama 2023. 2024 de UV serisi olarak çıktı ürün.

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

ELEGANT PLUS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU En Uygun Satış Linki