Asli
Bilgili
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Alanlar Memnun Mu?
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 21379.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Memnun?
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Açıklaması
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 21379.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Kullananlar
21379.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Çok güzel soğutuyor, çok sessiz. Zaten yazlığımın salonunda 18.000 BTU kullanıyordum memnun olduğum için çocuk odasına tercih ettim doğru karar oldu. Satıcı EPA Teknoloji ye sorunsuz hemen kargoladığı için ayrıca teşekkürler.
İsim: Aydan K.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: N** K**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: satıcıya teşekkür ederim.Hızlı Kargo... Ürün Çok iyi herkese tavsiye ederim
İsim: S** o**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: öncelikle ürünün satıcısı ile Şanlıurfa baymak servisine teşekkür ederim ürünü değerlendirecek olursam şuan için soğutma performansı gayet iyi
İsim: h** d**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: fiyat kalite performans yetkili servis desteği çabuk kurulum hızlı kargo güzel ürün
İsim: M** B** Ç**
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: Ürünü henüz açmadık bu sebeple şu an için yorum yapamam fakat ürünü teslim eden kargo firması Aras kargo ürünü kapıya cikarmadı ben il dışındayım Annem ve babam yaşlı insanlar nasıl çıkartsınlar deyip ricada bulunmama rağmen çıkartmadılar Ama ne mutlu ki bize tesadüf başka bir kargo şirketi bir daireye teslimat yapıyor ve Annem ricada bulunuyor veDevamını Oku
İsim: E** Y**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Bildiğim bir markayı ikinci kez aldım. bilinen büyük yerli markalardan özellikle klima konusunda daha kaliteli ve 5 yıl garantili bir ürün. sessiz ve yeterli sogutuyor. akcay baymak servisi de aynı gün montajı gerçeklestirdi.
İsim: g** d**
Yorum: 12000lik alınmalı
İsim: N** ç**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kargo tarafından bu şekilde teslim edildi. Henüz kurulum yaptıramadık yetkili servis çok yoğun. 2 hafta sonraya anca randevu verebiliyorlar. Geri göndersek mi yoksa kutuyu yetkili servis mi açsın bilemedik.
İsim: M** E** A**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Pazar günü siperiş verdim salı teslim edildi hızlı kargolama için teşekkürler tavsiye ederim ürün 75 m2 bir ewe yeterli ben memnun kaldım
İsim: Ç** S**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: teşekkürler ürün güzel
İsim: f** s**
Satıcı: BİÇER YAPI TESİSAT DOĞALGAZ
Yorum: kargo hizli geldi ama yetkili servis 17 gun sonraya randevu verdi montaj icin . o yuzden iade edecegim
İsim: A** E**
Yorum: Ürünün kendisi güzel gayet kullanışlı güzel serinletiyor odayı ama bi kaç sorun yaşadım klimayı aldığımda ürün sonradan hemen indirime girmesi canımı sıktı vede dış havalandırması ezik bir şekilde takıldı şikayette bulundun haber bekliyorum
İsim: Fatih G.
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: Isı ve Yapı Dünyası
Yorum: Süper çok beğendim
İsim: e** d**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: daha önce kullandıgım ve memnun kaldığım bir marka kargo ve montaj çok kısa sürede oldu
İsim: Z** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: teslimat ve kurulum gayet kolay oldu
İsim: **** ****
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Trendyol üzerinden aldığımız ürünümüzün montajı için Baymak Adana Modern Teknik Servisinden randevu aldık. Gelen teknisyenler önce evde bulunan sıva altı klima tesisatının içinde yağ olabileceğini ve bunu temizletmemiz gerektiğini söyleyip gitti. Dışarıdan bir teknisyene bu temizliği yaptırdık (Çağırdığımız teknisyen de “servis iş yapmak istemediğDevamını Oku
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: ürünün fiyatını yükseltip indiriyor sürekli dikkat edin biz yananlar gibi yanmayın klima baymak kalitesi
İsim: T** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok hızlı geldi mediamark kendi aracıyla getirip 4 kata kadar çıkarttılar servis ertesi gün gelip kurulum yaptı servis çok ilgiliydi güzel ürün fiyat performans ürünü
İsim: Yunus T.
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: ürün güzel soğutuyor çocuk odası için aldım Perşembe sipariş verdim İstanbul dan adana yüreğir cumartesi geldi aynı gün kurulum yaptılar hızlı satıcı hızlı montaj
İsim: İ** A**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: BULUTLAR TEKNOLOJİ
Yorum: ürün güzel fakat belirtilen tarihten 1 hafta sonra elimize ulaştı ve bu zaman zarfında kargonun takibini asla yapamadık. bu konuda trendyol hiç yardımcı olamadı çözüm üretemedi. kendi çabalarım ile Media Markt müşteri temsilci ile görüştüm ve tek yardımcı olan o oldu
İsim: Huriye Ç.
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü alalı 15gün oldu horoz lojistik kargo teslim etmedi 30 km yol gidip biz teslim aldık şimdide kurulama gelmiyorlar kullanmadan pişman oldum aldığıma
İsim: Anıl B.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba bu klimanın kablosu fişe takmalımı dış üniteden sigortaya mı bağlamamız lazım
Cevap: Merhaba, Sigorta bağlanması gerekir, eğer isterseniz daha fazla teknik desteği Baymak müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürünün genişliği kaç cm
Cevap: Merhaba iç ünite genişliği 76.1 cm dir
Soru: 19 metre kare mutfak için yeterli olur mu
Cevap: Mahalin cephesi , ısı yalıtımı vs bilgilerine göre değerlendirmekte fayda var
Soru: invertirmi
Cevap: Evet inverterdir
Soru: Kurulum size mi ait
Cevap: İyi günler İçerisinden 4 metre bakır boru çıkıyor mesafe aşılmadığı sürece bölge yetkili servislerimiz ücreteiz kurulum sağlıyor
Soru: kurulum ücretsiz mi?
Cevap: kurulum ücretsizdir.
Soru: Merhaba montaj ücretli midir.
Cevap: Merhaba, Baymak yetkili servisleri ücretsiz olarak montajını yapar.
Soru: Dış ünite ve iç ünite birlikte geliyor değil mi?
Cevap: evet iki koli olarak gönderilmektedir.
Soru: 20 metre kare ye uygunmudur
Cevap: 12 btu uygundur
Soru: Merhaba ürün kasalı mı
Cevap: Dış ünitesi dahildir
Soru: Merhabalar baymak Elegant plus garanti süresi 5 yıl değil mi?
Cevap: Merhaba efendim, 5 yıl
Soru: garanti süresi kac yıl yetkili servis garantisi
Cevap: Merhaba, Garanti süresi 5 yıldır.
Soru: Farklı bir enerji sınıfı gelmez değil mi? Kastettiğim buydu.
Cevap: Böyle bir şeyin olması mümkün değildir. Bu ürün tek bir modeldir
Soru: İç ünite ses basıncı kaç db?
Cevap: merhaba 56 desibeldir.
Soru: merhaba kurulum ücretsizmi aceba
Cevap: Merhaba, Evet montaj dahil.
Soru: dış unite eni boyu ne kadardır
Cevap: Dış Ünite Genişlik 65 cm, Dış Ünite Yükseklik 45.6 cm, Dış Ünite Derinlik 23. 3 cmdir
Soru: merhabalar servis nereden geliyor Muğla Bodrum civarında oturuyoruz birde kaç yıllık teşekkürler
Cevap: Merhabalar ürün yeni üretim olup, ücretsiz montaj için Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: 17 metrekarelik alana 9 Luk yeter mi acaba
Cevap: Merhaba bizce uygun olmaktadır
Soru: Merhaba dış ünitesiyle beraber mi gelicek
Cevap: Merhaba evet takımdır
Soru: Telefon ile mi kontrol ediliyor kumanda yokmu?
Cevap: Merhaba, Kumandası var, eğer isterseniz opsiyonel wifi ile cep telefonunuzdan da kumanda edebilirsiniz.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Detaylı Fotoğraflar
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 21379.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Memnun?
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Açıklaması
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 21379.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Kullananlar
21379.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Çok güzel soğutuyor, çok sessiz. Zaten yazlığımın salonunda 18.000 BTU kullanıyordum memnun olduğum için çocuk odasına tercih ettim doğru karar oldu. Satıcı EPA Teknoloji ye sorunsuz hemen kargoladığı için ayrıca teşekkürler.
İsim: Aydan K.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: N** K**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: satıcıya teşekkür ederim.Hızlı Kargo... Ürün Çok iyi herkese tavsiye ederim
İsim: S** o**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: öncelikle ürünün satıcısı ile Şanlıurfa baymak servisine teşekkür ederim ürünü değerlendirecek olursam şuan için soğutma performansı gayet iyi
İsim: h** d**
Yorum: fiyat kalite performans yetkili servis desteği çabuk kurulum hızlı kargo güzel ürün
İsim: M** B** Ç**
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: Ürünü henüz açmadık bu sebeple şu an için yorum yapamam fakat ürünü teslim eden kargo firması Aras kargo ürünü kapıya cikarmadı ben il dışındayım Annem ve babam yaşlı insanlar nasıl çıkartsınlar deyip ricada bulunmama rağmen çıkartmadılar Ama ne mutlu ki bize tesadüf başka bir kargo şirketi bir daireye teslimat yapıyor ve Annem ricada bulunuyor veDevamını Oku
İsim: E** Y**
Yorum: Bildiğim bir markayı ikinci kez aldım. bilinen büyük yerli markalardan özellikle klima konusunda daha kaliteli ve 5 yıl garantili bir ürün. sessiz ve yeterli sogutuyor. akcay baymak servisi de aynı gün montajı gerçeklestirdi.
İsim: g** d**
Yorum: 12000lik alınmalı
İsim: N** ç**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ürün kargo tarafından bu şekilde teslim edildi. Henüz kurulum yaptıramadık yetkili servis çok yoğun. 2 hafta sonraya anca randevu verebiliyorlar. Geri göndersek mi yoksa kutuyu yetkili servis mi açsın bilemedik.
İsim: M** E** A**
Yorum: Pazar günü siperiş verdim salı teslim edildi hızlı kargolama için teşekkürler tavsiye ederim ürün 75 m2 bir ewe yeterli ben memnun kaldım
İsim: Ç** S**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: teşekkürler ürün güzel
İsim: f** s**
Yorum: kargo hizli geldi ama yetkili servis 17 gun sonraya randevu verdi montaj icin . o yuzden iade edecegim
İsim: A** E**
Yorum: Ürünün kendisi güzel gayet kullanışlı güzel serinletiyor odayı ama bi kaç sorun yaşadım klimayı aldığımda ürün sonradan hemen indirime girmesi canımı sıktı vede dış havalandırması ezik bir şekilde takıldı şikayette bulundun haber bekliyorum
İsim: Fatih G.
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Süper çok beğendim
İsim: e** d**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: daha önce kullandıgım ve memnun kaldığım bir marka kargo ve montaj çok kısa sürede oldu
İsim: Z** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: teslimat ve kurulum gayet kolay oldu
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Trendyol üzerinden aldığımız ürünümüzün montajı için Baymak Adana Modern Teknik Servisinden randevu aldık. Gelen teknisyenler önce evde bulunan sıva altı klima tesisatının içinde yağ olabileceğini ve bunu temizletmemiz gerektiğini söyleyip gitti. Dışarıdan bir teknisyene bu temizliği yaptırdık (Çağırdığımız teknisyen de “servis iş yapmak istemediğDevamını Oku
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: ürünün fiyatını yükseltip indiriyor sürekli dikkat edin biz yananlar gibi yanmayın klima baymak kalitesi
İsim: T** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok hızlı geldi mediamark kendi aracıyla getirip 4 kata kadar çıkarttılar servis ertesi gün gelip kurulum yaptı servis çok ilgiliydi güzel ürün fiyat performans ürünü
İsim: Yunus T.
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: ürün güzel soğutuyor çocuk odası için aldım Perşembe sipariş verdim İstanbul dan adana yüreğir cumartesi geldi aynı gün kurulum yaptılar hızlı satıcı hızlı montaj
İsim: İ** A**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: BULUTLAR TEKNOLOJİ
Yorum: ürün güzel fakat belirtilen tarihten 1 hafta sonra elimize ulaştı ve bu zaman zarfında kargonun takibini asla yapamadık. bu konuda trendyol hiç yardımcı olamadı çözüm üretemedi. kendi çabalarım ile Media Markt müşteri temsilci ile görüştüm ve tek yardımcı olan o oldu
İsim: Huriye Ç.
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü alalı 15gün oldu horoz lojistik kargo teslim etmedi 30 km yol gidip biz teslim aldık şimdide kurulama gelmiyorlar kullanmadan pişman oldum aldığıma
İsim: Anıl B.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba bu klimanın kablosu fişe takmalımı dış üniteden sigortaya mı bağlamamız lazım
Cevap: Merhaba, Sigorta bağlanması gerekir, eğer isterseniz daha fazla teknik desteği Baymak müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürünün genişliği kaç cm
Cevap: Merhaba iç ünite genişliği 76.1 cm dir
Soru: 19 metre kare mutfak için yeterli olur mu
Cevap: Mahalin cephesi , ısı yalıtımı vs bilgilerine göre değerlendirmekte fayda var
Soru: invertirmi
Cevap: Evet inverterdir
Soru: Kurulum size mi ait
Cevap: İyi günler İçerisinden 4 metre bakır boru çıkıyor mesafe aşılmadığı sürece bölge yetkili servislerimiz ücreteiz kurulum sağlıyor
Soru: kurulum ücretsiz mi?
Cevap: kurulum ücretsizdir.
Soru: Merhaba montaj ücretli midir.
Cevap: Merhaba, Baymak yetkili servisleri ücretsiz olarak montajını yapar.
Soru: Dış ünite ve iç ünite birlikte geliyor değil mi?
Cevap: evet iki koli olarak gönderilmektedir.
Soru: 20 metre kare ye uygunmudur
Cevap: 12 btu uygundur
Soru: Merhaba ürün kasalı mı
Cevap: Dış ünitesi dahildir
Soru: Merhabalar baymak Elegant plus garanti süresi 5 yıl değil mi?
Cevap: Merhaba efendim, 5 yıl
Soru: garanti süresi kac yıl yetkili servis garantisi
Cevap: Merhaba, Garanti süresi 5 yıldır.
Soru: Farklı bir enerji sınıfı gelmez değil mi? Kastettiğim buydu.
Cevap: Böyle bir şeyin olması mümkün değildir. Bu ürün tek bir modeldir
Soru: İç ünite ses basıncı kaç db?
Cevap: merhaba 56 desibeldir.
Soru: merhaba kurulum ücretsizmi aceba
Cevap: Merhaba, Evet montaj dahil.
Soru: dış unite eni boyu ne kadardır
Cevap: Dış Ünite Genişlik 65 cm, Dış Ünite Yükseklik 45.6 cm, Dış Ünite Derinlik 23. 3 cmdir
Soru: merhabalar servis nereden geliyor Muğla Bodrum civarında oturuyoruz birde kaç yıllık teşekkürler
Cevap: Merhabalar ürün yeni üretim olup, ücretsiz montaj için Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: 17 metrekarelik alana 9 Luk yeter mi acaba
Cevap: Merhaba bizce uygun olmaktadır
Soru: Merhaba dış ünitesiyle beraber mi gelicek
Cevap: Merhaba evet takımdır
Soru: Telefon ile mi kontrol ediliyor kumanda yokmu?
Cevap: Merhaba, Kumandası var, eğer isterseniz opsiyonel wifi ile cep telefonunuzdan da kumanda edebilirsiniz.
Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Detaylı Fotoğraflar

Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki

Baymak Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Plus Uv 09 A++ (md) 9000 Btu Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.