Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Satın Alır Mısınız?
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 25949.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Teknik Detaylar
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 25949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Kullanıcı Yorumları
25949.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: iyi soğututor
İsim: A** A**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ULUÇAY ISITMA SOĞUTMA KLİMA
Yorum: Satıcının iletişimden ve ilgisinden çok memnun kaldım ürünü patpata sarıp kargoya vermeleri gerçekten takdire şayan.Baktığım çoğu satıcı olduğu gibi gönderiyor.Satıcı kesinlikle güvenilir.Ürünüm sorunsuz bir şekilde geldi.Geldikten 2 gün sonra kurulumu gerçekleşti.Biz klima geldikten 1 gün sonra ulaşabildik yetkili servisin verdiği bayi numarasına.Devamını Oku
İsim: R** C**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: AYEF TİCARET
Yorum: ürünu beğendim sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor
İsim: Z** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Buz gibi soğutuyo aynı klimayı ikinciye alışım
İsim: B** S**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: hızlı teslimat ve sağlam geldi 3 gün içinde de kurulum sağlandı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel bir şekilde de geldi ürün gayet güzel çalışıyor
İsim: M** A**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: ürün elime çok geç geldi aras kargo çok kötü kendim gidip aldım henüz kurulmadı ama kutusu açık geldi inşallah sorun yaşamam
İsim: N** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: uluçay ısıtma soğutma ve klima 4x4 lük zamanında kargolayıp gönderdi. fakat montaj ekibi için aynı şeyi söylemeyeceğim. iç ünite bağlantısını tam sıkmadıkları için açılıştan sonra klimanın içindeki gaz duvara aktı hep. ertesi gün gelip tekrardan gaz basıp kullanabilirsiniz dediler. Taşeron firmalar montaja gönderiliyor ve böyle durumlar yaşanıyor.
İsim: Alican B.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: kurulum sizemi ait
Cevap: baymak servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: garanti 5 yıl olarak yazıyor dogrumudur
Cevap: Evet efendim
Soru: Montaj dahil mi
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: Bu ürünün 18000 olanı var mı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol Mediamarkt Mağazamıza gelerek Tüm ürünler butonunu seçebilir ve Kategori-Marka bilgileri girerek bulmak istediğiniz ürünün bilgilerini girebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba dün sizden klima aldık. Bugün geliyor. kurulumu nasıl yapılacak. ücretsiz kurulum yaziyordu ilanınız da ama. Bursadan yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Merhaba öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Baymak Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi - 444 0 235 arayarak ücretsiz kurulum hizmeti talep edebilirsiniz. Güzel günlerde kulanın.
Soru: teşekkürler nerden gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Antalya Muratpaşa
Soru: merhabalar iç ve dış ünite arasında kaç metre bakır boru ücretsiz veriliyor...
Cevap: Merhaba 9-12-18 lik cihazlarda 4 mt 24 lük cihazda 5 mt Bakır boru ücretsiz olarak verilmekte
Soru: WiFi modülü takılabilir mi
Cevap: Merhabalar evet wifi özelliği opsiyoneldir
Soru: kapalı paket ürün müdür, montaj dahil mi
Cevap: Merhabalar, ürun kapalı kutudadır. 4 m bakır boruya kadar Montaj dahildir
Soru: Merhaba. Ürün adı kısmında yazan (Md) ne demek acaba ?
Cevap: merhaba, montaj dahil demektir.
Soru: Normal plus ile UV 12 arasında ne fark var, siz hangi modeli gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba UV Serisinde hava sterilizasyon özelliği mevcuttur
Soru: Merhaba içeriğindeki borular alüminyum mu bakır mı acaba
Cevap: Merhabalar bakır efendim. İyi günler dileriz
Soru: Garanti kaç yıl
Cevap: Garantisi 5 yıldır
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürünün Fotoğrafları
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 25949.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Teknik Detaylar
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 25949.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Kullanıcı Yorumları
25949.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: iyi soğututor
İsim: A** A**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Satıcının iletişimden ve ilgisinden çok memnun kaldım ürünü patpata sarıp kargoya vermeleri gerçekten takdire şayan.Baktığım çoğu satıcı olduğu gibi gönderiyor.Satıcı kesinlikle güvenilir.Ürünüm sorunsuz bir şekilde geldi.Geldikten 2 gün sonra kurulumu gerçekleşti.Biz klima geldikten 1 gün sonra ulaşabildik yetkili servisin verdiği bayi numarasına.Devamını Oku
İsim: R** C**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: AYEF TİCARET
Yorum: ürünu beğendim sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor
İsim: Z** Ş**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Buz gibi soğutuyo aynı klimayı ikinciye alışım
İsim: B** S**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: hızlı teslimat ve sağlam geldi 3 gün içinde de kurulum sağlandı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel bir şekilde de geldi ürün gayet güzel çalışıyor
İsim: M** A**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: ürün elime çok geç geldi aras kargo çok kötü kendim gidip aldım henüz kurulmadı ama kutusu açık geldi inşallah sorun yaşamam
İsim: N** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: uluçay ısıtma soğutma ve klima 4x4 lük zamanında kargolayıp gönderdi. fakat montaj ekibi için aynı şeyi söylemeyeceğim. iç ünite bağlantısını tam sıkmadıkları için açılıştan sonra klimanın içindeki gaz duvara aktı hep. ertesi gün gelip tekrardan gaz basıp kullanabilirsiniz dediler. Taşeron firmalar montaja gönderiliyor ve böyle durumlar yaşanıyor.
İsim: Alican B.
Tarih: 01 Temmuz 2024
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürüne İlişkin Sorular
Soru: kurulum sizemi ait
Cevap: baymak servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: garanti 5 yıl olarak yazıyor dogrumudur
Cevap: Evet efendim
Soru: Montaj dahil mi
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: Bu ürünün 18000 olanı var mı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol Mediamarkt Mağazamıza gelerek Tüm ürünler butonunu seçebilir ve Kategori-Marka bilgileri girerek bulmak istediğiniz ürünün bilgilerini girebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba dün sizden klima aldık. Bugün geliyor. kurulumu nasıl yapılacak. ücretsiz kurulum yaziyordu ilanınız da ama. Bursadan yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Merhaba öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Baymak Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi - 444 0 235 arayarak ücretsiz kurulum hizmeti talep edebilirsiniz. Güzel günlerde kulanın.
Soru: teşekkürler nerden gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Antalya Muratpaşa
Soru: merhabalar iç ve dış ünite arasında kaç metre bakır boru ücretsiz veriliyor...
Cevap: Merhaba 9-12-18 lik cihazlarda 4 mt 24 lük cihazda 5 mt Bakır boru ücretsiz olarak verilmekte
Soru: WiFi modülü takılabilir mi
Cevap: Merhabalar evet wifi özelliği opsiyoneldir
Soru: kapalı paket ürün müdür, montaj dahil mi
Cevap: Merhabalar, ürun kapalı kutudadır. 4 m bakır boruya kadar Montaj dahildir
Soru: Merhaba. Ürün adı kısmında yazan (Md) ne demek acaba ?
Cevap: merhaba, montaj dahil demektir.
Soru: Normal plus ile UV 12 arasında ne fark var, siz hangi modeli gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba UV Serisinde hava sterilizasyon özelliği mevcuttur
Soru: Merhaba içeriğindeki borular alüminyum mu bakır mı acaba
Cevap: Merhabalar bakır efendim. İyi günler dileriz
Soru: Garanti kaç yıl
Cevap: Garantisi 5 yıldır
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Ürünün Fotoğrafları
Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Baymak Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Plus UV 12 A++ (MD)-K 12000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com