Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Elvan

Bilgili
14 Eyl 2023
561
0
0
Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Alınmaya Değer Mi?
Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 49000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Hakkında Bilgi

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 49000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
49000.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün baya güzel ve güzel soğutuyor tavsiye ediyorum
İsim: a** d**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: hizli gonderi
İsim: a** g**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Yorum en üstte görünsün diye beş Yıldız veriyorum baymak kalitesine hiç yakışmadı bakır boru ezilmiş ve delik halde çıktı kutudan servis yetkilisi bir şekilde halletti
İsim: S** Y** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Eylül 2023

Yorum: Ürün marka model beyendıgım kısmet ise kurulum olsun aksı durum olursa bılgılendırme yapacagım tek sorun sıkıntı kargo geldıgınde evım kapısına degıl dış sokak kapısan kadar getırmelerı madur oldum resmen o rakamlara aldıgım urun dış kapıya bır karfo fırmasın bırakması cok yanlıs amdur oodum lutfen satıcı olarak madurıyetımı gıderınız
İsim: zeynel u.
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Ürün güzel fakat kargocuların eve çıkarmayıp kapının önünde bırakıp gitmesinden pek de hoşnut kalmadım.
İsim: S** S**
Tarih: 07 Haziran 2024

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: R32 ile farkı nedir ?
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, wifi özelliği için wifi modülü elinizde mevcut mudur? Ürüne ekleyebiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba servislerden temin edebilirsiniz

Soru: 4 metre kareye odaya kaçlık klima önerirsiniz bizim burada açıklık poyraz çok soğuk oluyor bizim odayı ısıtırmı acaba
Cevap: merhabalar 9 btu uygundur

Soru: bu ürünü aldığım zaman tek üniteye çift klima takılıyormu acaba
Cevap: Hayır tek iç ünite için kullanılır

Soru: yatay uzunluğu ne kadar
Cevap: Merhaba, ürün ölçüleri 190x328x227 şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: Üretim yılı nedir? En son versiyon mu daha eskimi?
Cevap: Merhaba 2023 yılında üretilmiştir.

Soru: merhaba ısıtma özelliği var degıl mi
Cevap: Merhabalar mevcuttur

Soru: baymak 24000 kac mt soğutur ve ısıtır
Cevap: Merabalar Efendim. 125 m2 ısıtır soğutur efendim.

Soru: İnverter özelliği var mı? Hangi modeli almam gerektiğine karar veremedim yardımcı olur musunuz 24 lük
Cevap: Merhaba İnverter özelliği mevcuttur. Bu ürünü öneririz efendim.

Soru: merhaba çok renk olarak işaretlenmiş siyah istiyorum nasıl seçe biliriz
Cevap: Merhaba ürün tek bir renge sahiptir. Görselde mevcuttur

Soru: Merhaba şu an istesem ve hiç açmadan 6 ay sonra taksam o zaman garantisi başlasa olur mu ?
Cevap: Merhaba evet

Soru: kampanya olmayacak mi olsa da alsak
Cevap: Merabalar Efendim. kampanya olması olasılığı kesinlikle yok efendim...

Soru: Sitede invertır yazmıyor invertır özelliği yok mu acaba
Cevap: Merhaba Ürün inverter klimadır.

Soru: Merhaba elektrik tasarrufu için hangisini öneriyorsunuz
Cevap: Merhaba Baymak elegant plus UV modelleri daha tasarrufludur.

Soru: Elektriğimiz kısıtlı geliyor 24 lük alsak kaldırır mı
Cevap: Servislerden bilgi almanız daha uygun olacaktır

Soru: Merhaba! Üretim yılı nedir ?
Cevap: Merhaba 2023 yılında üretilmiştir.

Soru: merhaba, kurulum ucretsizmi?
Cevap: Merhaba Kurulum ücretsizdir.

Soru: 30 metre kare ye kaç binlik klima almam gerek
Cevap: 12 btu uygun olacaktır

Soru: Bunu trendyoldan da teyit ettim 100 desi üstüne ceza uygulanıyormuş. İsterseniz siz de görüşün böyle bir durum var mı diye
Cevap: Hayır bulunmuyor

Soru: Baymak 24000 btu ölçüsü yani uzunluk 190 cm mi
Cevap: Genişlik 1090 mm dir

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima Fotoğraf Ve Görseller

Elegant Plus Uv 24 A++ (md) 24000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü