Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Güncel Fiyatı 24379.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Detaylı Bilgi
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) ürününü 24379.0 Tl'den Satılmaktadır.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Yorum Ve Değerlendirmeler
24379.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Markadan çok memnunum. Kendime aldığım 3. yakınlarıma aldığım 5. klima oldu. Ayrıca firmaya da teşekkür ediyorum çok kısa sürede kargolandı.
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme
Yorum: Yatak odası için almıştık, çok memnunuz. Çok iyi soğutuyor
İsim: C** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ağustos 2023
Yorum: küçük odalar için çok ideal güzel soğutuyor kargo çok hızlı geldi memnunuz
İsim: G** G** G**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Yorum: Satıcıya çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde elimize ulaştırdı Baymak kalitesinden çok memnunum
İsim: İ** F**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Henüz kurulum yaptırmadım. Kargo hızlı paketleme güzel
İsim: Ü** K**
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: Ürün beklediğim gibi, tavsiye ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: kaliteli bir ürün çok kısa sürede geldi serviste kurulumunu yaptı tesekur ederim
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Gayet güzel hızlı geldi kurulum bir kaç gün içinde oldu oda yılbaşı girdigi için sürdü bu şekilde
İsim: Müzeyyen K.
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: NETTEUCUZ
Yorum: gayet güzel iyi, fiyat olarak da uygun çok memnunum tavsiye ederim
İsim: Sedat K.
Tarih: 07 Ekim 2023
Yorum: ürün çok güzel kurulum güzel oldu.
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: yatak odası için almıştık memnunuz
İsim: A** S**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Erken tesllim ve baymak markası iyi. Servis mükemmel. Mutfağa taktırdım.
İsim: H** E**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Kargo hızlıydı
İsim: H** T**
Beden: 05 Aralık 2023
Yorum: Biz kullanıyorduk tekrar aldık başka odaya çok memnunuz ve avantajlı kesinlikle
İsim: f** ç** ş** d**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Ürün iç ünite gürültülü çalışıyor. Dış ünite ise sıcak modda aşırı gürültülü. Servis çağırdım, sıcak modda yoğun gaz akışı olduğu için normal dendi. Başka marka klima da kullandım böyle bir ses duymadım. Fan sesi dışında dış üniteden yoğun bir gürültü geliyor. Servisin randevu gününde gelmemesi, arayıp bilgi vermemeleri, müşteri hizmetlerini defalDevamını Oku
İsim: Ü** Y**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Elektrik tasarruflu ve ses sıfır şahane ürün ,evimdeki 3 klima da baymak
İsim: h** d** b**
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Kalitesinden emin olduğumuz bir marka ancak motor parçası darbe almış kargoda yetkili serviste gelenler söyledi. Ayrıca ayrıca ayrıca kargoda dikkat edilirse çok daha iyi olur sıkıntısı büyük de olabilirdi.Servis de çok hızlı teşekkürler
İsim: F** İ**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ürünü kısa bir test ettik 17 M2 oda için gayet başarılı soğutması güzel sessiz montaj yapan ekip çok iyi
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: koli yirk geldi mazme eksik serviz ek ücret talep edti kimse ilgenmiyor coooooook pismanim
İsim: S** A**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: ürün sekiz yıldır aldığım üçüncü baymak önceden iki adet 18000 lik almıştım bildiğim güvendiğim marka servis ve karko fiyasko ydu sadece
İsim: Erkan s.
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Kargo tarafindan asiri sekilde zedelenmis, servis geldi paketi acti ve motorun bozulmus olabildigini belirtti.. kurarsam garantisi biter ve hicbir talep de bulunamasiniz dedi .. tabikide bizde geri yolladik cok üzülerek. Geri iade ettik ve ayni fiyatdan tekrardan Yollanmasini bekleyecegim
İsim: G** Y** T**
Tarih: 04 Ekim 2023
Yorum: enerji dostu annemlerde Bende kullanıyorum sorunsuz geldi diğer gün montajı yapıldı
İsim: E** S** K**
Beden: 06 Ekim 2023
Yorum: Bir günde geldi ve montajı yapıldı teşekkürler
İsim: Hüseyin P.
Tarih: 20 Eylül 2023
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Aydın Efeler ilcesinde ücretsiz montajiniz varmi
Cevap: Baymak müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz
Soru: merhaba 30 m2 uyarmı inverter özelliği varmı
Cevap: merhaba, 20m2 alana kadar etkilidir, inverter özellği vardır.
Soru: prime la plus arasında negibi fark var.hangisi daha üst model.plus da wifi özeliklisi nekadar acaba tşklr
Cevap: Merhabalar UV Plus modeli en son üretilen versiyondur. Ultra viyole özelliği ile havayı özel olarak dezenfekte etmektedir.
Soru: Wifi ye nasıl bağlayabiliriz
Cevap: Merhaba wifi kullanımı opsiyoneldir. Wifi bağlantısı için servislerden wifi aparatı temin etmeniz gerekmektedir. Kullanımı için baymak web sitesinden destek alabilirsiniz.
Soru: Plus ve prime farkı nedir
Cevap: Merhabalar plus modeli son üretilen modeldir, ultraviyole teknoloji ile havayı derinlemesine temizler
Soru: edirne’de montaj olur mu ücretsiz
Cevap: Montaj hizmeti mevcuttur
Soru: odam 14 metre kare yeterli soğutma.isitma yaparmi teşekkürler
Cevap: Merhabalar sizin için verimli olacaktır
Soru: Dijitalmı klima
Cevap: Evet dijitaldir
Soru: 20 metrekare alanı ısıtırmı
Cevap: Merhaba bizce uygun olacaktır
Soru: montaj dahil mi hayırlı akşamlar
Cevap: Merhaba Montaj dahildir.
Soru: Merhabalar, Teknik servisle sorun yaşarmıyım? Yani balkonda istediğim konuma istediğim şekilde montaj yaptıtabilirmiyim?
Cevap: Merhaba problem yaşamazsınız
Soru: ECO varmı Açıklamadan wifi mi denmesine karşın,kodlamaya WİFİ YOK DENİLİYOR,YENİ MODEL DERKEN TSK EDERİ.
Cevap: Eco modu mevcut ancak wifi için modül gerekiyor
Soru: iyi günler bu uv ile diger plus arasındaki fark nedir acaba
Cevap: iyi günler plus ürüne ek olarak yeni ürünlere ultraviyole özelliği eklenmiş halidir.( Elegant Plus UV )
Soru: Merhaba wife özelliği var mı ürünün ben dışardayken telefon ile çalıştırabiliyor muyum
Cevap: Merhaba, wifi opsiyoneldir
Soru: hem soğuk hem sıcak özelliği varmi bide 10 metre kare için büyükmüş
Cevap: Merhaba Hem sıcak hem soğuk özelliklidir. 10m2 alan için uygundur.
Soru: 2023 model mi
Cevap: Merhaba Evet 2023 model
Soru: bu ürünün ses desi kaç
Cevap: Merhaba 54 db
Soru: Nereden iletebiliyoruz
Cevap: Talep oluşturabilirsiniz
Soru: Elinizde 24lük prime var mı
Cevap: Merhabalar ilanda yer alan ürünler mevcuttur
Soru: ürün evin açılmamış kutu olarak mı geliyor
Cevap: Evet efendim hiç açılmamış sıfır kapalı kutudur.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürüne Ait Resimler
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Güncel Fiyatı 24379.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Detaylı Bilgi
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) ürününü 24379.0 Tl'den Satılmaktadır.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Yorum Ve Değerlendirmeler
24379.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Markadan çok memnunum. Kendime aldığım 3. yakınlarıma aldığım 5. klima oldu. Ayrıca firmaya da teşekkür ediyorum çok kısa sürede kargolandı.
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Yatak odası için almıştık, çok memnunuz. Çok iyi soğutuyor
İsim: C** A**
Beden: 20 Ağustos 2023
Yorum: küçük odalar için çok ideal güzel soğutuyor kargo çok hızlı geldi memnunuz
İsim: G** G** G**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Yorum: Satıcıya çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde elimize ulaştırdı Baymak kalitesinden çok memnunum
İsim: İ** F**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Henüz kurulum yaptırmadım. Kargo hızlı paketleme güzel
İsim: Ü** K**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: Ürün beklediğim gibi, tavsiye ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: kaliteli bir ürün çok kısa sürede geldi serviste kurulumunu yaptı tesekur ederim
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Gayet güzel hızlı geldi kurulum bir kaç gün içinde oldu oda yılbaşı girdigi için sürdü bu şekilde
İsim: Müzeyyen K.
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: NETTEUCUZ
Yorum: gayet güzel iyi, fiyat olarak da uygun çok memnunum tavsiye ederim
İsim: Sedat K.
Tarih: 07 Ekim 2023
Yorum: ürün çok güzel kurulum güzel oldu.
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: yatak odası için almıştık memnunuz
İsim: A** S**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Erken tesllim ve baymak markası iyi. Servis mükemmel. Mutfağa taktırdım.
İsim: H** E**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Kargo hızlıydı
İsim: H** T**
Beden: 05 Aralık 2023
Yorum: Biz kullanıyorduk tekrar aldık başka odaya çok memnunuz ve avantajlı kesinlikle
İsim: f** ç** ş** d**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Ürün iç ünite gürültülü çalışıyor. Dış ünite ise sıcak modda aşırı gürültülü. Servis çağırdım, sıcak modda yoğun gaz akışı olduğu için normal dendi. Başka marka klima da kullandım böyle bir ses duymadım. Fan sesi dışında dış üniteden yoğun bir gürültü geliyor. Servisin randevu gününde gelmemesi, arayıp bilgi vermemeleri, müşteri hizmetlerini defalDevamını Oku
İsim: Ü** Y**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: Elektrik tasarruflu ve ses sıfır şahane ürün ,evimdeki 3 klima da baymak
İsim: h** d** b**
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Kalitesinden emin olduğumuz bir marka ancak motor parçası darbe almış kargoda yetkili serviste gelenler söyledi. Ayrıca ayrıca ayrıca kargoda dikkat edilirse çok daha iyi olur sıkıntısı büyük de olabilirdi.Servis de çok hızlı teşekkürler
İsim: F** İ**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ürünü kısa bir test ettik 17 M2 oda için gayet başarılı soğutması güzel sessiz montaj yapan ekip çok iyi
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: koli yirk geldi mazme eksik serviz ek ücret talep edti kimse ilgenmiyor coooooook pismanim
İsim: S** A**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: ürün sekiz yıldır aldığım üçüncü baymak önceden iki adet 18000 lik almıştım bildiğim güvendiğim marka servis ve karko fiyasko ydu sadece
İsim: Erkan s.
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Kargo tarafindan asiri sekilde zedelenmis, servis geldi paketi acti ve motorun bozulmus olabildigini belirtti.. kurarsam garantisi biter ve hicbir talep de bulunamasiniz dedi .. tabikide bizde geri yolladik cok üzülerek. Geri iade ettik ve ayni fiyatdan tekrardan Yollanmasini bekleyecegim
İsim: G** Y** T**
Tarih: 04 Ekim 2023
Yorum: enerji dostu annemlerde Bende kullanıyorum sorunsuz geldi diğer gün montajı yapıldı
İsim: E** S** K**
Beden: 06 Ekim 2023
Yorum: Bir günde geldi ve montajı yapıldı teşekkürler
İsim: Hüseyin P.
Tarih: 20 Eylül 2023
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Aydın Efeler ilcesinde ücretsiz montajiniz varmi
Cevap: Baymak müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz
Soru: merhaba 30 m2 uyarmı inverter özelliği varmı
Cevap: merhaba, 20m2 alana kadar etkilidir, inverter özellği vardır.
Soru: prime la plus arasında negibi fark var.hangisi daha üst model.plus da wifi özeliklisi nekadar acaba tşklr
Cevap: Merhabalar UV Plus modeli en son üretilen versiyondur. Ultra viyole özelliği ile havayı özel olarak dezenfekte etmektedir.
Soru: Wifi ye nasıl bağlayabiliriz
Cevap: Merhaba wifi kullanımı opsiyoneldir. Wifi bağlantısı için servislerden wifi aparatı temin etmeniz gerekmektedir. Kullanımı için baymak web sitesinden destek alabilirsiniz.
Soru: Plus ve prime farkı nedir
Cevap: Merhabalar plus modeli son üretilen modeldir, ultraviyole teknoloji ile havayı derinlemesine temizler
Soru: edirne’de montaj olur mu ücretsiz
Cevap: Montaj hizmeti mevcuttur
Soru: odam 14 metre kare yeterli soğutma.isitma yaparmi teşekkürler
Cevap: Merhabalar sizin için verimli olacaktır
Soru: Dijitalmı klima
Cevap: Evet dijitaldir
Soru: 20 metrekare alanı ısıtırmı
Cevap: Merhaba bizce uygun olacaktır
Soru: montaj dahil mi hayırlı akşamlar
Cevap: Merhaba Montaj dahildir.
Soru: Merhabalar, Teknik servisle sorun yaşarmıyım? Yani balkonda istediğim konuma istediğim şekilde montaj yaptıtabilirmiyim?
Cevap: Merhaba problem yaşamazsınız
Soru: ECO varmı Açıklamadan wifi mi denmesine karşın,kodlamaya WİFİ YOK DENİLİYOR,YENİ MODEL DERKEN TSK EDERİ.
Cevap: Eco modu mevcut ancak wifi için modül gerekiyor
Soru: iyi günler bu uv ile diger plus arasındaki fark nedir acaba
Cevap: iyi günler plus ürüne ek olarak yeni ürünlere ultraviyole özelliği eklenmiş halidir.( Elegant Plus UV )
Soru: Merhaba wife özelliği var mı ürünün ben dışardayken telefon ile çalıştırabiliyor muyum
Cevap: Merhaba, wifi opsiyoneldir
Soru: hem soğuk hem sıcak özelliği varmi bide 10 metre kare için büyükmüş
Cevap: Merhaba Hem sıcak hem soğuk özelliklidir. 10m2 alan için uygundur.
Soru: 2023 model mi
Cevap: Merhaba Evet 2023 model
Soru: bu ürünün ses desi kaç
Cevap: Merhaba 54 db
Soru: Nereden iletebiliyoruz
Cevap: Talep oluşturabilirsiniz
Soru: Elinizde 24lük prime var mı
Cevap: Merhabalar ilanda yer alan ürünler mevcuttur
Soru: ürün evin açılmamış kutu olarak mı geliyor
Cevap: Evet efendim hiç açılmamış sıfır kapalı kutudur.
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Ürüne Ait Resimler
Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki
Baymak Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Plus Uv 9 A 9 000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima(MONTAJ DAHİL) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com