ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU En Ucuzu Nerede Bulunur

Dilara

Bilgili
14 Eyl 2023
1,257
0
0
ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Güncel Fiyatı 30000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Ürün Detayları

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Ürününün Satıcısı, Baymak ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU ürününü 30000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Kullanıcı Yorumları Nasıl?
30000.0 Tl ye satışta olan ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çok beğendik ve memnun kaldık. Satıcıya teşekkürler. Ürün birebir aynısı.
İsim: A** A**
Tarih: 27 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme

Yorum: Hayırlısı elimize ulaştı hızlı geldi
İsim: B** E**
Tarih: 03 Ağustos 2023

Yorum: Sağlam geldi. Satıcıya teşekkürler. Yoruma ekleme... Bir ay geçmeden 2 tane sıfır 9 luk klimanın diş ünitesi dayanılmaz gürültülü çalışmaya başladı... Defalarca servis geldi sorunu çözmeden gittiler.. En son gelen servis elemanı klimanın yenileriyle degistirilmesi için form doldurdum dedi... ama 3 gün geçti... Ne arayan var ne soran... Yaz bittiDevamını Oku
İsim: L** Y**
Tarih: 29 Eylül 2023

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: kaç metre boru ücretsiz geliyor ?
Cevap: Merhaba 5 metre boru kutudan çıkıyor dahil

Soru: Merhaba , montaj dahil mi ? Montajda bakır boru kullanılıyor mu ?
Cevap: Merhaba. 4 mt bakır borulamaya kadar montaj dahildir. Bakır boru dışında boru kullanılması baymak ta yasaktır.

Soru: merhaba r32 gazmı
Cevap: Merhaba Evet R 32 gaz

Soru: merhaba 18 BTU varmı Hatay'da yerinizden alışveriş yapabilir miyiz
Cevap: Merhabalar efendim. Şu anda stoklarımızda bulunmamaktadır. Hatay'da yerimiz yok maalesef. İyi günler dileriz

Soru: merhabalar 20m kare 25 derece speed 4 de olduğunda çok yakar mı
Cevap: Ürünün tümetim değeri A++ dır.

Soru: bu klima ürün özelliklerinde bir yerde ısıtmada a+ biryerdede a++ YAZIYUR HANGISI GERÇEK
Cevap: Merhaba ısıtma ve soğutma A++

Soru: hangi kargo ile gelecek
Cevap: Trendyolun anlaşmalı olduğu şirketlerden hangisini tercih ederseniz onunla gönderelim

Soru: 23 m2 için yeterli olur mu?
Cevap: Ev yalıtımlı, ara kat ve güneşe maruz kalan çok büyük cam alanlar yoksa yeterli olur

Soru: montaj ücretlimi ?
Cevap: Merhaba Montaj ücretsiz

Soru: Montaj dahil sanırım ona cevap vermediniz
Cevap: Montaj dahil.

Soru: merhaba başlıkta split yazıyor. inverter değil mi
Cevap: Merhaba inverter klima plus uv modeli ucuz olan prime değildir.Bizi KOMBİİSTANBUL tercih ederseniz seviniriz

Soru: Merhaba. Ürünü Hatay'dan siz mi gönderiyorsunuz, yoksa fabrikadan veya depodan direkt mi gönderiliyor?
Cevap: Merhaba Geçen hafta fabrikadan stoğumuza çektiğimiz ürünü Hatay’dan gönderiyoruz

Soru: Tamam sabah firmanızı arıyorum
Cevap: Beklerim😊

Soru: Kaç metre kare alan için uygun? Salonumuz 50metre kare. Nasıl bir şey almam lazım? Ondan dolayı sormak istedim
Cevap: Merhaba 50 metrekareye 24000 lik klima gerekli. Yalıtımı çok iyi ve ara katsa 18000 lik yetebilir

Soru: ürün inverter değil mi? Ürün başlığında Inverter geçmiyor
Cevap: Merhaba Tabi ki inverter

Soru: Bunu ben 25 dereceye sogutma modunda ayarladigim zaman sürekli durmadan calisacakmi yoksa kendini ayarliyabiliyormu yani derceyi sabit tutabiliyormu 25 de
Cevap: Merhabalar Bu cihaz inverter olduğu için kompresör frekansını ayarlayıp ayarladığınızderecede sabit kalır

Soru: Merhaba ürün içten beslemeli mi bize o lazım
Cevap: merhaba; Baymak 2018 sonrası tüm klimaları dıştan beslemelidir.

Soru: Merhaba iyi günler. Baymak elegant plus 12000 btu klima alacağım. Bu model diğerine göre yenisi mi oluyor? R32 gaz nedir? Bu öyle mi?
Cevap: İnternet bağlantısından olsa gerek bir türlü cevaplayamıyorum:) En son model elegant plus uv modelidir. Cihaz R 32 gazlıdır. R32 gaz yüksek verimli çevreci yeni nesil gazdır

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU Görsel Galerisi

ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 12 BTU En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü