Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) En Düşük Fiyat Nerede

Aybuke

Bilgili
14 Eyl 2023
733
0
0
Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) En Düşük Fiyat Nerede?
Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 27899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Alanlar Memnun Mu?

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Teknik Açıklamalar

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) ürününü 27899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Kullanıcı Geri Dönüşleri
27899.0 Tl ye satışta olan Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: teslimat ve montaj hızlı bı şekilde yapıldı memnun kaldık. şimdi sıcak modunda çalıştırıyoruz gayet verimli. satıcıya ayrıca teşekkür ederim.
İsim: İ** E** Y**
Tarih: 13 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme

Yorum: baymak zaten bilinen bir ürün. Eco moda alın tasarruf edin
İsim: E** E**
Tarih: 17 Haziran 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Evime aldığım 4. Maymak klima tam bir yakıt çimrisi. Alın aldırın servisleride 10 numara
İsim: Nur K.
Tarih: 05 Ekim 2023
Satıcı: İklimci

Yorum: Gayet memnunum ısıtması ve soğutması çok iyi.
İsim: A** G** A**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: ürüne ve satıcıya 5 üzerinden 5 veriyorum. 12 ağustosta sipariş verdim 14 ağustosta ürün elimde idi. 16 ağustosta klima montajı yapıldı. ikiz bebeklerim sıcaklardan bunalmışti. çok hızlı bir şekilde kuruldu gönderildi. yorum güncellemesi yapmak istiyorum. vadesiz taksitli aldık ürünü. peşin olarak çekildi. Trendyol a ulaşamıyorum
İsim: Z** E**
Tarih: 26 Ağustos 2023

Yorum: baymak kalitesi herzaman tartışılmaz eksiksiz tam geldi 3gunde teslim edildi araş kargo biraz sorunlu
İsim: levent y.
Tarih: 17 Ağustos 2023

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Merak Edilenler Neler?

Soru: Selam ürün kac watt
Cevap: Merhabalar, 913 kWh ısıtma ve 184 kWh soğutma kapasitesi bulunuyor. Saygılar...

Soru: WiFi var mı acaba
Cevap: Merhaba, wifi modülü ile kullanım sağlayabilirsiniz

Soru: Merhaba prime ile plus arasındaki fark nedir
Cevap: Merhabalar, soğutma kapasitesi ve ısıtma kapasitesinde farklılıkla mevcuttur. Saygılar.

Soru: odam 25 metre kare 12 lik uygun olurmu
Cevap: Merhaba Evinizin yalıtım durumu be hangi şehirde hangi amaçla kullanacağınız belirleyici. Ayrıntı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim

Soru: ayrı odalara 2 iç ünite baglaya biliyormuyuz peki dış ünite 1 adet iç ünite 2 adet
Cevap: merhaba; Bu ürün birebir üründür. 2 iç + 1 dış ünite sistemi multi olarak adlandırılır. Bu ürün için mümkün değildir.

Soru: ürünün uzunluğu nedir
Cevap: Merhaba 79 cm

Soru: 25 metrekare için kaç btu uygun olur acaba
Cevap: Merhaba bu ürün uygundur

Soru: Ev 2.kat çatı ve montolama var müstakil bina.hangi klima uygun olur
Cevap: Merhabalar, klimanın kurulacağı odanın metre karesi ne kadardır. Bilgi verilmesi gerekmektedir. Saygılar...

Soru: Merhaba önce keşif olması gerekmezmi odanın teslkm alınca ne yapmamız gerekir ısıtırmı
Cevap: Merhaba keşif için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis desteği talep edebilirsiniz

Soru: merhaba ücretsiz montaj kuponunuz var mı
Cevap: Merhaba Montaj ücretsizdir

Soru: ev 3. ve son kat olup üstü damdır. yalıtım olduğunu sanmıyorum eski bir bina ve camlar tek cam. Konum Adana Ceyhan
Cevap: 12 lik cihaz yetersiz kalacaktır bir üst kapasiteyi seçmeniz daha doğru olur ve cihaz daha verimli çalışır aynı zamanda elektrik tasarrufu içinde bir üst kapasiteyi almanız daha uygun olur.

Soru: çok teşekkür ederim. sağolun
Cevap: Rica ederim

Soru: merhaba kaç metre kare oda için yeterli ayrıca montaj kurulum servis tarafından ücretsiz yapılıyor degilmi
Cevap: 35 metrekareye kadar 12 BTU uygundur, montaj ücretsizdir

Soru: elektrik bağlantısı kabloları sizin montaja dahilmi ayrımı
Cevap: Dış üniteye kadar elektrik hattının çekilmesi müşteriye aittir.

Soru: hatayda 30-35 m2 salonu kurtarır mı ?
Cevap: Merhaba Dediğiniz alan için 18.000 btu klima lazım

Soru: merhaba adana da yazın 20-25 metrekare oda için sogutma performansı ne derece olur
Cevap: Merhaba, camlar çift cam mı, yalıtım var mı, ev ara kat mı, son kayda üstü dam mı çatı mı bunların cevabı kapasite belirlemeyi ve ürün performansını etkileyen özelliklerdir bunları cevaplarsanız yardımcı olabiliriz.

Soru: Merhaba dış ünitenin altındaki metal ayaklar geliyor mu?
Cevap: merhabalar servis getirmektedir

Soru: Elektrik iç üniteyemi dış üniteyemi verilecek Kablo kesiti ne olacak Sigorta istiyormusunuz isteniyorsa özelliği ne olacak
Cevap: Elektrik dış üniteye verilecek. 3*1,5 mm kablo ve 10 A sigorta olmalı. Lütfen kablo kaliteli olsun

Soru: Bu ürün fiş takınca calısanmı yoksa elektıeıkcı cagıracakmıyız
Cevap: Klimanın dış ünitesine elektrik bağlantısı yapılmalıdır

Soru: merhaba adana da özellikle yaz için kullanılacak çok büyük olamyan bı oda 12 Lik dusunuyorum montaj dahil mi ve yeterli olur mu acaba
Cevap: Merhaba m2 bilgisi önemlidir montaj dahildir

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Fotoğraf Ve Görseller

Elegant Prime 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü