Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Ürün Alınmaya Değer Mi

Halide

Bilgili
14 Eyl 2023
700
0
0
Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Şu Anki Fiyat Aralığı 37999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Açıklama Ve Özellikler

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) ürününü 37999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Yorumlar Ve Değerlendirmeler
37999.0 Tl ye satışta olan Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: fiyat düşünce aldım kardeşimin evine gayet güzel kaliteli bir marka tavsiye ederim
İsim: Ömer K.
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Hatay kardelen iklimlendirme

Yorum: Sorunsuz çalışıyor
İsim: A** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ekim 2023

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. Yaz a girmeden önce aldım. Kışın bile çok iyiydi. Zaten BAYMAK diyince bir durmak gerekir 😉
İsim: Şule Y.
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: bence çok iyi ve kaliteli
İsim: d** k**
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Çok memnunum daha fazla para vermeye hiç gerek yok
İsim: A** D**
Tarih: 14 Kasım 2023

Yorum: Ürün güzel kaliteli
İsim: M** T**
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: çok memnun kaldım teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: Sürekli kullanmış olduğum bir marka. 4-5 adet bu markadan klima aldım. Hepsinden de memnunum tavsiye ederim. Serviste hemen gelip kurulumu yaptı.
İsim: M** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Eylül 2023

Yorum: Aldıktan üç gün sonra fiyatının 2409 tl düşmesi çok kötü. Ayrıca bu kadar ağır bir ürünün kargo ile gönderilmesi ayrı bir sıkıntı yarattı. İkamet ettiğim Ağva ya getirmediler 50 km uzakta Şile den kendim almak zorunda kaldım oysa lojistik firmaları kapıma kadar getiriyor.oyan kırma sebeplerim bunlar. Servis randevum 3 gün sonra kullanınca tekrar yoDevamını Oku
İsim: Jülide K. D.
Tarih: 15 Ekim 2023

Yorum: servis çok hızlıydi kurulumda herhangi bir sorun olmadı sadece kargo firması yukarı cikarmiyo ağır diye binanın girişine bırakıyorlar
İsim: K** G**
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: Ürün montaj edildi ve çalışmadı. İnşaat hattında sorun var dediler ve oda duvarını delerek farklı bir yere montaj ettiler. klima yine çalışmadı. Servis motor ve ünitesi sökerek götürdü. 2 haftadır test yapıyorlarmış ve bir sorun yokmuş. Tekrar eve montaj edeceklermiş. Baymak kesinlikle almayın. biraz daha para verip düzgün bir cihaz alın
İsim: R** K**
Tarih: 23 Kasım 2023

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 3+1 soğuturmu
Cevap: Ürün bir oda da kullanılabiliir.

Soru: Üretim yılı nedir
Cevap: Merhaba, 2023 yılı üretimidir.

Soru: merhaba hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz iyi çalışmalar
Cevap: horoz lojistik

Soru: baymak 2023 ürünümü ? birde mustakil ev soguk yerde yaşıyorum 27 metre salon kapisi yok isitmasi onemli yeterli olurmu
Cevap: Merhaba Evet tüm baymak klima modellerimiz 2023 yılına aittir. 27 m2 yalıtımlı camları çift cam olan kapısı kapalı yer için uygundur. Ancak kaplı olmadığı için m2 hesabına koridoru da eklerseniz tavsiyemiz 24 btu bir klima almanız sizin için daha doğru olacaktır. Baymak Elegant Plus UV 24 btu modeli önerebiliriz

Soru: hem ısıtma hem soğutma mevcut değil mi?
Cevap: Evet her ikiside mevcut

Soru: Oda 25-30 m2 18.000 lik ısıtmada bi sıkıntı olurmu
Cevap: Günaydın 25-30 m2 için yalıtımlı ve camları çift cam olan bir oda için gayet iyi ısıtır🙏

Soru: Alacağımız klima montajı nasıl olacak
Cevap: Merhaba Size en yakın baymak servisi klimayı ücretsiz bir şekilde monte edecek

Soru: Urun uretim tarihi nedir acaba?
Cevap: 2023 üretimidir.

Soru: iklimsanin markasi altida satis yoksa iklimsa malimi iyi gunler
Cevap: Hayır iklimsa ile bir alakamız yok direk baymak fabrika ürünü bunlar.

Soru: montajı nasıl olacak
Cevap: Merhaba Bulunduğunuz yerdeki yetkili servis ücretsiz olarak montajını yapacak

Soru: urununun uretim tarihi kac acaba, 2022 sonrasi mi?
Cevap: Ürün fabrikadan yenigeliyor yarın bende olacak.İsterseniz yarını bekleyin size tarihini yazayım .Ögleden sonra 2 gibi bende olacak.Stoktan gönderme ihtimalleri 0 a yakın dilerseniz bekleyebilirsiniz.Sadece sınırlı ürün geleceği için kalmayabilir.Bizi KOMBİİSTANBUL u tercih ederseniz seviniriz İyi günlerdileriz.

Soru: Fıyat olarak motor hepsı dahil dıymı
Cevap: Merhaba İç ünite, dış ünite ve montaj dahil

Soru: Hey yerde 3 yıl garantili sizde niye yıl garanti ci firma kim
Cevap: Merhaba Bu ürün 5 yıl garantili. Baymağın ürünü

Soru: baymak elegant prime 18 a++ 18000 btu klimadan farklı bir klima mi aynısı mı? daha çok yorum ve puan olan baymak elegant prime 18 a++ 18000 btu ile bir fark var mi
Cevap: Herhangi bir farkı yok ikiside aynı cihaz sadece isimler farklı yazılmış

Soru: merhaba eko varmı
Cevap: Merhaba Eko derken neyi kastettiniz eko modu mu?

Soru: merhaba kolay gelsin benim oda 20 m2 24 lük mu yoksa 18 lik mi ideal
Cevap: Merhaba, yalıtım durumu ve üzeri dam mı çatı mı bilgileri paylaşabilir misiniz

Soru: 40-45 m2 arası odada soğutma performansı nedir
Cevap: Merhaba 40-45 m2 için 24 btu bir klima almanız daha doğru olacaktır 🙏

Soru: ses seviyesi kaç
Cevap: iç ünite ses seviyesi 58 db , dış ünite ses seviyesi 64 db

Soru: A++ mi size guvenebilirmiyiz ben kesin alcam magdur olmak istemiyorum
Cevap: Baymak internet sitesine girip teyit edebilirsiniz. 40 metre için ısıtmada yetersiz kalabilir

Soru: klimayı aldığımızda montaj dahil diyorsunuz.Montaji yetkili servis mı kuruyor yoksa siz mi
Cevap: Montajı yetkili servisler yapıyor.

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) Resim Galerisi

Elegant Prime 18000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü