Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Alınır Mı?
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 22134.08 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 204 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima ürününü 22134.08 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Son Yorumlar
22134.08 Tl ye satışta olan Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
204 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kampayada iken yakalamıştım net soyluyorum alınnn bu fıyata bıle kaçmaz. Çok memnunum
İsim: B** Ç**
Tarih: 24 Ağustos 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: enuygunkombi
Yorum: İş yerimiz için tereddüt ederek aldık ama şuan için memnunuz güzel kullanışlı keşke bir büyüğünü alsaydık
İsim: c** u**
Tarih: 13 Aralık 2021
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: 3 günde teslimat, ürün sağlam bir şekilde teslim edildi. Kargo firması ürünü binanın girişinde bırakıyor bilginiz olsun. ürün sessiz çalışıyor, performans da gayet iyi. teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: Sorunsuz geldi. Güvenerek alabilirsiniz.
İsim: L** I**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: ürün gayet güzel temiz elime ulaştı soğutmasıda yeterli yetkili servisinde yaptığı işçilik on numaraydı ellerine sağlık
İsim: M** A** Ö**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün paketlemesi ve hızı gayet güzeldi 24 saatte elime ulaştı. Satıcı gerçekten hızlı ve paketlemesi gayet düzgündü teslim aldım ertesi gün kuruldu tavsiye ederim ısıtmasıda soğutmasıda gayet güzel
İsim: Onur B.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle trendyol bendenizin vazgeçilmezi.Satıcı firma muhteşem ötesi,ikinci günü ürün tertemiz bir ambalaj ile çok önemsenmiş bir şekilde geldi,tüm çalışan arkadaslarınıza teşekkürü borc bilirim.Aras kargoya, Fenerbahçe şubesi elemanlarından sn.FARUK beye de teşekkurler ederim.Baymak yetkili servisi batı teknoloji ile kurulum için iletişime geçtiDevamını Oku
İsim: osman k.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Çok iyi bir klima baymak bu konuda baya iyi sadece alırken 9000lik aldığım için biraz küçük geldi odama keşke 12lik alsaymışım
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: Ürün kaliteli gayet güzel soğutuyor Aras Kargo şubesi çalışanları çok kibar yukarı kadar çıkardılar sağolsunlar. Bayrampaşa Baymak servisi de çok ilgili ve titiz çalıştılar. Çok teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: Baymak gerçekten süper diger markalara fazla para vermeyin kalitesi harika bu ikinci klimam ve çok memnunum yetkili serviste hemen gelip montajı yaptı çok ilgilendikleri kargoda sorunsuz geldi
İsim: Nuran Y.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: hem kendi evimde hem babannemizin evinde kuallaniyoruz
İsim: E** n**
Tarih: 26 Ocak 2022
Yorum: Aras Kargo kapıma kadar teslim etti, kapalı kutuda ve sağlam bir şekilde geldi. Üzerindeki karekodu okutarak montaj randevusunu oluşturdum. Anında dönüş yapıp gün ve saati belirlediler. Önceden de kullandığım bir klima, gayet iyi. Satıcı hızlı ve güvenilir, tavsiye ederim.
İsim: F** K**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ikitane aldım mükenmel
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Ağustos 2021
Satıcı: Dijitall
Yorum: 2-3 gün içerisinde geldi montajı da yapıldı .Ürün kaliteli teşekkürler
İsim: Y** S**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: Satıcı klimayı hemen kargoladı, ancak Aras kargo yukarı çıkaramayacağını söyledi, biz kendimiz eve taşımak zorunda kaldık, klima geldikten sonra servisi aradık. Baymak Servis ürünü gelip kurdu, yoğunluktan 4 gün sonraya randevu alabildik bu mevsimde normal olsa gerek. Servis ücret almadı, kurulum ücretsiz. Sadece ürün kurulumundan sonra elektrikçiDevamını Oku
İsim: R** K**
Tarih: 08 Temmuz 2021
Yorum: Biz çok memnun kaldık. Yatak odasında kullandık soğutması, tasarımı oldukça güzel. Hızlı bir şekilde elimize ulaşmasada servis çok hızlı geldi . Genel olarak memnunuz şimdilik
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2022
Yorum: Tekk kelime ile alınacabilecek en güzel ürün
İsim: İsmail Ö. k.
Tarih: 29 Ağustos 2021
Yorum: Memnunuz gayetmalınır
İsim: S** Ü** Ü**
Tarih: 06 Temmuz 2021
Yorum: çok iyi coook memnunuz
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok sessiz çok güzel çalışıyor aynı zamanda teknik servis on numaraydı çok hızlı gelip bağlantıyı kurdular ve çok özverililerdi
İsim: Ç** D**
Tarih: 06 Nisan 2024
Satıcı: Keskin Servis
Yorum: Yıllardır kullandığım bir markaydı. Şimdi annemin oturma odasına aldık. Gayet memnunuz. Dakikalar içerisinde odayı buz gibi yapıyor.27 m^2 bir oda için 9000 Btu gayet yeterli geldi. Kargo çok hızlıydı. Montajını da çok güzel yaptılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Alın aldırın.
İsim: Ş** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Satıcı: TOOZİ
Yorum: beğendim kargo süreci de gayet iyiydi , ürün kalitesi de
İsim: Ernur G.
Tarih: 15 Temmuz 2021
Yorum: Hızlı teslimat teşekkürler
İsim: Rüştü A.
Tarih: 03 Temmuz 2021
Yorum: Servis çok ilgiliydi, salonum büyük belki sorun yaratır sanmıştım ama çok iyi soğutuyor
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: 16 metre kare odama 9000 BTU aldım gayet yeterli. fazla para vermeye gerek yok. baymak markasının hakkını veriyor. 5 dakika da 17 derece ile buz gbi yaptı odayi. tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: en kaliteli klima
İsim: S** H**
Tarih: 20 Temmuz 2021
Yorum: Yeni kuruldu. Şimdilik Mükemmel. Harika soğutuyor ve çok sessiz. Servis yeni nesil klima olduğunu, dış ünitesinin diğerlerine göre daha küçük olduğunu, gazının doğayla dost olduğunu söyledi. Tavsiye ederim.
İsim: Nesrin M.
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum:
İsim: M** T**
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: iyiki almışım
İsim: T** Ş**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kurulumda kolay oldu teşekkür
İsim: AYDIN Ö.
Tarih: 27 Ağustos 2021
Satıcı: Beyaz Live
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba hangi kargo ile geliyor
Cevap: merhaba, mng kargo ile gönderiliyor, teşekkürler.
Soru: 25 Metre kare isitirmi
Cevap: 25 metrekare için uygun olmaya bilir. 12 btu almanızı öneririm.
Soru: Merhaba bu ürünü alıcam ama herkes sogutmayla alakalı yorum yapmış, hem soguk hem sıcak kullanım icin degıl mı ona gore alacagım kış için
Cevap: Merhaba soğutma ve ısıtma olaraktır
Soru: Wi-Fi varmı
Cevap: wifi opsiyoneldir
Soru: elegan prime mi iyi yoksa elegan plus mi iyi hangisi iyi lütfen yardımcı olun çok kararsızım
Cevap: Plus uv tercih edebilirsiniz
Soru: oda 14metre kare yetrli sohutma ısıtma yaparmi acaba.ev müstakil üstünde ev yok tek pencere ve kapı.oamniye ili .tesekkurler 01
Cevap: Merhabalar bizce bu ürün uygundur
Soru: Kredi ile almiştim
Cevap: Bizim yapabileceğimiz birşey bulunmuyor.
Soru: 20 metreye uygun mu
Cevap: Bizce 12 btu uygundur
Soru: Hem sıcak hem soğuk hava yaz kız kullanıma uygun değil mi?
Cevap: Merhabalar evet
Soru: Uzunluğu kaç. Cm
Cevap: Merhabalar, İç ünite genişliği 79.2 cm yüksekliği 29.2 cm'dir. Tüm bilgiler ürün özelliklerinde mevcuttur. Tabloda yer alan ölçüler sırasıyla genişlik- yükseklik ve derinlik bilgisini göstermektedir.
Soru: ürünün boyu ne kadar
Cevap: İç ünite genişlik 79.2 cm yükseklik 29.2 cm derinlik 20.1 cm Tüm bilgiler özellikler kısmında mevcuttur
Soru: Prizle çalışırmı benim kuracağım yerde priz var kırma dökme olmadan çalıştırabilirmiyim
Cevap: sigorta ila
Soru: elegant plus ile farkı nedir
Cevap: Plus UV modeli yeni versiyonudur. Özellik olarak prime modelinden daha üstündür
Soru: Ücretsiz montaj dahil mi?
Cevap: Evet servis ücretsiz montaj yapmaktadır
Soru: merhaba prize takmadan elektrik ile calisiyormu 20 m2 odayi soguturmu acaba
Cevap: Sigorta ile çalışmaktadır 12 btu uygundur
Soru: Kombi için gerekli sigortayı sizmi bağlantı yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba klima mı kombi mi soruyorsunuz
Soru: Merhaba Düzce Akçakoca da kurulumunuz var mı?
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: Merhaba, Elegant plus ile Elegant prime klima arasında ne fark var?
Cevap: Merhabalar, Model farklı efendim. Saygılar
Soru: Merhabalar 75 m2 evim var soğutma için yeterli midir ?
Cevap: Merhaba, Doğru bilgi verilebilmesi için montajı yapılacak alanın m2 bilgisini iletir misiniz.
Soru: Satın aldığım ürünlerin iç ve dış üniteleri seri numaraları farklı geldi. Biri 780 ile başlıyor diğeri 1000 ile başlıyor. Bu nedenle servis kurulum ve montaj yapmadı. Garantiyi başlatmadı. Ürünlerin aynı seri numaralı olması gerektiği söyledi. Konu ile ilgili ne yapmamız gerekiyor. Lütfen bir çözüm yolu bulun
Cevap: Yanıtlanmıştır
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Resim Galerisi
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 22134.08 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 204 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürün Hakkında Bilgi
_x000D_
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima ürününü 22134.08 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Son Yorumlar
22134.08 Tl ye satışta olan Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
204 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kampayada iken yakalamıştım net soyluyorum alınnn bu fıyata bıle kaçmaz. Çok memnunum
İsim: B** Ç**
Tarih: 24 Ağustos 2021
Yorum: İş yerimiz için tereddüt ederek aldık ama şuan için memnunuz güzel kullanışlı keşke bir büyüğünü alsaydık
İsim: c** u**
Tarih: 13 Aralık 2021
Yorum: 3 günde teslimat, ürün sağlam bir şekilde teslim edildi. Kargo firması ürünü binanın girişinde bırakıyor bilginiz olsun. ürün sessiz çalışıyor, performans da gayet iyi. teşekkürler.
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: Sorunsuz geldi. Güvenerek alabilirsiniz.
İsim: L** I**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: ürün gayet güzel temiz elime ulaştı soğutmasıda yeterli yetkili servisinde yaptığı işçilik on numaraydı ellerine sağlık
İsim: M** A** Ö**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün paketlemesi ve hızı gayet güzeldi 24 saatte elime ulaştı. Satıcı gerçekten hızlı ve paketlemesi gayet düzgündü teslim aldım ertesi gün kuruldu tavsiye ederim ısıtmasıda soğutmasıda gayet güzel
İsim: Onur B.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle trendyol bendenizin vazgeçilmezi.Satıcı firma muhteşem ötesi,ikinci günü ürün tertemiz bir ambalaj ile çok önemsenmiş bir şekilde geldi,tüm çalışan arkadaslarınıza teşekkürü borc bilirim.Aras kargoya, Fenerbahçe şubesi elemanlarından sn.FARUK beye de teşekkurler ederim.Baymak yetkili servisi batı teknoloji ile kurulum için iletişime geçtiDevamını Oku
İsim: osman k.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Çok iyi bir klima baymak bu konuda baya iyi sadece alırken 9000lik aldığım için biraz küçük geldi odama keşke 12lik alsaymışım
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: Ürün kaliteli gayet güzel soğutuyor Aras Kargo şubesi çalışanları çok kibar yukarı kadar çıkardılar sağolsunlar. Bayrampaşa Baymak servisi de çok ilgili ve titiz çalıştılar. Çok teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: Baymak gerçekten süper diger markalara fazla para vermeyin kalitesi harika bu ikinci klimam ve çok memnunum yetkili serviste hemen gelip montajı yaptı çok ilgilendikleri kargoda sorunsuz geldi
İsim: Nuran Y.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: hem kendi evimde hem babannemizin evinde kuallaniyoruz
İsim: E** n**
Tarih: 26 Ocak 2022
Yorum: Aras Kargo kapıma kadar teslim etti, kapalı kutuda ve sağlam bir şekilde geldi. Üzerindeki karekodu okutarak montaj randevusunu oluşturdum. Anında dönüş yapıp gün ve saati belirlediler. Önceden de kullandığım bir klima, gayet iyi. Satıcı hızlı ve güvenilir, tavsiye ederim.
İsim: F** K**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ikitane aldım mükenmel
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Ağustos 2021
Satıcı: Dijitall
Yorum: 2-3 gün içerisinde geldi montajı da yapıldı .Ürün kaliteli teşekkürler
İsim: Y** S**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: Satıcı klimayı hemen kargoladı, ancak Aras kargo yukarı çıkaramayacağını söyledi, biz kendimiz eve taşımak zorunda kaldık, klima geldikten sonra servisi aradık. Baymak Servis ürünü gelip kurdu, yoğunluktan 4 gün sonraya randevu alabildik bu mevsimde normal olsa gerek. Servis ücret almadı, kurulum ücretsiz. Sadece ürün kurulumundan sonra elektrikçiDevamını Oku
İsim: R** K**
Tarih: 08 Temmuz 2021
Yorum: Biz çok memnun kaldık. Yatak odasında kullandık soğutması, tasarımı oldukça güzel. Hızlı bir şekilde elimize ulaşmasada servis çok hızlı geldi . Genel olarak memnunuz şimdilik
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2022
Yorum: Tekk kelime ile alınacabilecek en güzel ürün
İsim: İsmail Ö. k.
Tarih: 29 Ağustos 2021
Yorum: Memnunuz gayetmalınır
İsim: S** Ü** Ü**
Tarih: 06 Temmuz 2021
Yorum: çok iyi coook memnunuz
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok sessiz çok güzel çalışıyor aynı zamanda teknik servis on numaraydı çok hızlı gelip bağlantıyı kurdular ve çok özverililerdi
İsim: Ç** D**
Tarih: 06 Nisan 2024
Satıcı: Keskin Servis
Yorum: Yıllardır kullandığım bir markaydı. Şimdi annemin oturma odasına aldık. Gayet memnunuz. Dakikalar içerisinde odayı buz gibi yapıyor.27 m^2 bir oda için 9000 Btu gayet yeterli geldi. Kargo çok hızlıydı. Montajını da çok güzel yaptılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Alın aldırın.
İsim: Ş** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: beğendim kargo süreci de gayet iyiydi , ürün kalitesi de
İsim: Ernur G.
Tarih: 15 Temmuz 2021
Yorum: Hızlı teslimat teşekkürler
İsim: Rüştü A.
Tarih: 03 Temmuz 2021
Yorum: Servis çok ilgiliydi, salonum büyük belki sorun yaratır sanmıştım ama çok iyi soğutuyor
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: 16 metre kare odama 9000 BTU aldım gayet yeterli. fazla para vermeye gerek yok. baymak markasının hakkını veriyor. 5 dakika da 17 derece ile buz gbi yaptı odayi. tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: en kaliteli klima
İsim: S** H**
Tarih: 20 Temmuz 2021
Yorum: Yeni kuruldu. Şimdilik Mükemmel. Harika soğutuyor ve çok sessiz. Servis yeni nesil klima olduğunu, dış ünitesinin diğerlerine göre daha küçük olduğunu, gazının doğayla dost olduğunu söyledi. Tavsiye ederim.
İsim: Nesrin M.
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum:
İsim: M** T**
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: iyiki almışım
İsim: T** Ş**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kurulumda kolay oldu teşekkür
İsim: AYDIN Ö.
Tarih: 27 Ağustos 2021
Satıcı: Beyaz Live
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba hangi kargo ile geliyor
Cevap: merhaba, mng kargo ile gönderiliyor, teşekkürler.
Soru: 25 Metre kare isitirmi
Cevap: 25 metrekare için uygun olmaya bilir. 12 btu almanızı öneririm.
Soru: Merhaba bu ürünü alıcam ama herkes sogutmayla alakalı yorum yapmış, hem soguk hem sıcak kullanım icin degıl mı ona gore alacagım kış için
Cevap: Merhaba soğutma ve ısıtma olaraktır
Soru: Wi-Fi varmı
Cevap: wifi opsiyoneldir
Soru: elegan prime mi iyi yoksa elegan plus mi iyi hangisi iyi lütfen yardımcı olun çok kararsızım
Cevap: Plus uv tercih edebilirsiniz
Soru: oda 14metre kare yetrli sohutma ısıtma yaparmi acaba.ev müstakil üstünde ev yok tek pencere ve kapı.oamniye ili .tesekkurler 01
Cevap: Merhabalar bizce bu ürün uygundur
Soru: Kredi ile almiştim
Cevap: Bizim yapabileceğimiz birşey bulunmuyor.
Soru: 20 metreye uygun mu
Cevap: Bizce 12 btu uygundur
Soru: Hem sıcak hem soğuk hava yaz kız kullanıma uygun değil mi?
Cevap: Merhabalar evet
Soru: Uzunluğu kaç. Cm
Cevap: Merhabalar, İç ünite genişliği 79.2 cm yüksekliği 29.2 cm'dir. Tüm bilgiler ürün özelliklerinde mevcuttur. Tabloda yer alan ölçüler sırasıyla genişlik- yükseklik ve derinlik bilgisini göstermektedir.
Soru: ürünün boyu ne kadar
Cevap: İç ünite genişlik 79.2 cm yükseklik 29.2 cm derinlik 20.1 cm Tüm bilgiler özellikler kısmında mevcuttur
Soru: Prizle çalışırmı benim kuracağım yerde priz var kırma dökme olmadan çalıştırabilirmiyim
Cevap: sigorta ila
Soru: elegant plus ile farkı nedir
Cevap: Plus UV modeli yeni versiyonudur. Özellik olarak prime modelinden daha üstündür
Soru: Ücretsiz montaj dahil mi?
Cevap: Evet servis ücretsiz montaj yapmaktadır
Soru: merhaba prize takmadan elektrik ile calisiyormu 20 m2 odayi soguturmu acaba
Cevap: Sigorta ile çalışmaktadır 12 btu uygundur
Soru: Kombi için gerekli sigortayı sizmi bağlantı yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba klima mı kombi mi soruyorsunuz
Soru: Merhaba Düzce Akçakoca da kurulumunuz var mı?
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: Merhaba, Elegant plus ile Elegant prime klima arasında ne fark var?
Cevap: Merhabalar, Model farklı efendim. Saygılar
Soru: Merhabalar 75 m2 evim var soğutma için yeterli midir ?
Cevap: Merhaba, Doğru bilgi verilebilmesi için montajı yapılacak alanın m2 bilgisini iletir misiniz.
Soru: Satın aldığım ürünlerin iç ve dış üniteleri seri numaraları farklı geldi. Biri 780 ile başlıyor diğeri 1000 ile başlıyor. Bu nedenle servis kurulum ve montaj yapmadı. Garantiyi başlatmadı. Ürünlerin aynı seri numaralı olması gerektiği söyledi. Konu ile ilgili ne yapmamız gerekiyor. Lütfen bir çözüm yolu bulun
Cevap: Yanıtlanmıştır
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Resim Galerisi
Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Prime 9.000 Btu A++ Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com