Elite Tac-09chsd-xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) En Düşük Fiyat Nerede

MaverickYolcu

Bilgili
9 Ağu 2023
324
1
0
Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) En Düşük Fiyat Nerede?
Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 21799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Ürün Bilgisi

- 30 saniyede 18°C’ye Hızlı Soğutma60 saniyede 40°C’ye Hızlı Isıtma_x000D_
- 50°C ortam sıcaklığında soğutmakapasitesinde düşüş yok. _x000D_
- 60°C ortam sıcaklığında kesintisiz soğutma.Dış ünitedeki elektrikli parçaların sıcaklığınıetkin bir şekilde düşürmek için hava soğutmalıelektrik kontrol kutusu teknolojisi. Akıllı Hava Akışı_x000D_
- Soğutma modunda, duş tarzı soğutma için soğuk hava tavana doğru üflenir.Isıtma modunda, battaniye tarzı ısıtma için sıcak hava zemine doğru üflenir._x000D_
- Dahili Wifi ile uzaktan klima kontrol,_x000D_
Eve gelmeden önce önceden ayarlanmış odasıcaklığına otomatik olarak ulaşır._x000D_
- 55C'lik Yüksek Sıcaklıkta SterilizasyonYaparak Kendi Kendini Temizleme_x000D_
- 3 Kademede Kendi Kendine Derin Temizlik_x000D_
- Ücretsiz Hızlı Kurulum _x000D_
- 3 YIL TCL Türkiye Garantili_x000D_
- Bilkom Güvencesiyle _x000D_
_x000D_
Kurulum için Çağrı Merkezi İletişim Numarası : 0 850 2099 825 (0850 2099 TCL)_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, TCL Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) ürününü 21799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Hakkında Yapılan Yorumlar
21799.0 Tl ye satışta olan Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Yorumlar bile yokken özelliklerine bakarak aldım şuan kullanıyorum memnunum. 21 Temmuzda elimdeydi, oldukca hızlı ve sorunsuz geldi. Tam 1 hafta sonra servis gelip kurdu. Servis biraz daha temiz çalışabilirdi ama hızlı geldi bunada şükür.
İsim: Yusuf N. A.
Tarih: 28 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Klimam sorunsuz bir şekilde takıldı. Çok çabuk soğuttu, herkese tavsiye ediyorum
İsim: semiha d.
Tarih: 10 Ağustos 2023
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: Ürün süper. TCL televizyon kullanıyordum zaten kliması da mükemmel. Eğer oda ihtiyacınızı iyi velirlerseniz tüketim ve soğutma açısından mükemmel sonuç alabilirsiniz. 20m2 açık mutfak ve salona koydum, 9.000 BTU gayet yeterli geldi. Fazlasına gerek yok. Fiyat ve performans açısından çok iyi, tavsiye ederim.
İsim: L** T**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: Çok memnunum wifi bağlantısı çok güzel çalışıyor hızlı ısıtma soğutma sağlayabiliyor 19m² odada kullanyorum
İsim: Bayram a. s.
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel. tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** Ö**
Tarih: 09 Ağustos 2023

Yorum: ürün gayet güzel performansı beklentimi karşıladı. kargo ve kurulum sorunsuzdu teşekkür ederiz. TCL markasını çok beğeniyorum tv sini de aldım müşteri hizmetleri çok yardımcı oluyor hiç bir şekilde problem yaşamıyorsunuz ilginiz için teşekkürler🙏
İsim: M** Y**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: Ürün harika pek duyulmamış bir marka ama ısrarla herkese tavsiye ederim
İsim: S** K**
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2023

Yorum: Gayet iyi tavsiye ederim satıcı teşekkür ederiz
İsim: Barış A.
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Az elektrik yakıyor yatak odamıza da yetti
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Kasım 2023
Satıcı: saypera

Yorum: Kesinlikle almayın iade edeceğim hemen. Tek başıma yaşıyorum normal olarak çalışıyorum.9000 lik klimayı başka kim alır zaten. Servis geliyoruz diyor işteyim dedim bugün imkansız diyorum o zaman iade edin biz bir daha gelemeyiz diyor sözlere bak. Klimayı alıp karşılıklı oturmak istiyorsanız alabilirsiniz
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: incehesap

Yorum: Sipariş verdikten bir gün sonra ürünü teslim ettiler. Çok hızlı ve güvenilir.
İsim: u** a**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Arkadaslar ilk yorum benden olsun su sıcaklarda ilk kez karar verip hiç yorumu olmayan bir ürün aldım ama size bişi diyim mii hem fiyat performans olsun hem yetkili servis olsun hem müşterii temsilcileri olsun o kdr guzel ilgilendiler siparişvermemle ürününelime ulaşması bir bucuk gün servisin su süreçte evıme gelip ilgilenmesi iki gün toplamda üçDevamını Oku
İsim: s** y**
Tarih: 24 Temmuz 2023

Yorum: iyi günler sericisi kurmaya gelecek ama faturama ulaşamıyorum gönderir misiniz
Tarih: 14 Ağustos 2023

Yorum: satıcı aynı gün kargolandi ama seçilen kargo firması tam 1 hafta sonra getirdi.
İsim: E** I**
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: faturamı lütfen mail adresime acil gönderir misiniz...
İsim: C** A**
Tarih: 25 Eylül 2023

Yorum: Yazlık evimiz için aldık. Ürün satıcı tarafından kısa sürede kargolandı ancak teslimat bir hafta sonra oldu. Aydın Didim Akbük bölgesine bakan servis ÜÇGEN SOĞUTMA 3gündür randevu vermek için bile aramıyor! Numaralarını bulup aradım ancak yine dönüş yok!TCL MARKASININ servisi değiştirmezse çok müşteri kaybedeceğini düşünüyorum. Kullanmaya başlayabDevamını Oku
İsim: selda D.
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Klima güzel evet ama montaj dahil yazıyor vinç ücretini biz ödedik elektrikçiye sigorta taktırdık ek 3500 çıktı keşke montaj dahil kısmına ayrıntılar yazılsa performans açısında gayet güzel
İsim: A** K**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: Ürünü özel bir servise kurdurup garantisini bozdurmayi göze alabiliyorsunuz alın. Kurulum için randevu bile vermiyorlar çünkü.
Tarih: 31 Temmuz 2023

Yorum: Degerlendiremiyorum kargo cok hizli gelmesine ragmen servisten hala ses yok aramalarada cevap vermiyorlar en son urun geldigi gun servise ulasabilmistim hayattan bezmis bir abla telefonu acmisti ruh gibi konusuyordu 🤦
İsim: Y** Y**
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: ürünü tavsiye üzerine aldım tcl nin yetkili bi servisi yok sanirim kurulum icin müşteri hizmetleri taşeron bi firma yönlendiriyor 10 gün oldu hala kurulmadı nasıl iade edebilirim bilmiyorum
İsim: T** K**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: 5 gün oldu klima teslim edileli, servis talebi de açtım ama halen kurulum için arayan, soran, ilgilenen olmadı.
İsim: R** H**

Yorum: ürünü aldığımdan beri kullanamadım servis çok çok çok kötü akli olan almasin tüketici hizmetlerine başvuruda bulunacağım bütün haklarımı alacagim
İsim: Y** Y**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: MarkaReyon

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: merhaba iç ünitenin eni kaç santim
Cevap: Merhaba iç ünite ölçüleri; genişlik 698 mm , yükseklik 255 mm, derinlik 190 mm 'dir.

Soru: Kurulum ücretlimi
Cevap: Değerli müşterimiz, kurulumu ücretsizdir. Saygılarımızla,

Soru: bandirma da servis var mı
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Hangi firma ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim Octovan veya Horoz Lojistik ile gönderim yapmaktayız. Saygılarımız ile

Soru: klimanın menşei neresidir kaçyil garanti vardir
Cevap: Merhaba üretim yeri Türkiyedir

Soru: Boyutlarıyla nedir? Kaç metrekare odaya daha uygun?
Cevap: Değerli müşterimiz, Uygulama Alanı 9~16m² dir. Net Boyut (Dış Ünite) 777×498×290mm Net Boyut (İç Ünite) 698×255×190mm Saygılarımızla,

Soru: Ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba Detaylı teknik özelliklerini TCL sitesinde bulabilirsiniz.

Soru: Bugün alsak kurulum tarihi nedir
Cevap: merhabalar klimalarda yoğunluk söz konusu sipairş verdikten sonra kurulum için servisle görüşebilirsiniz. tarih olarak biz veremiyoruz.

Soru: R32 gazlımı
Cevap: Merhaba evet

Soru: BU KLIMA KAC METRE KARE SOĞUTUR VR İSİTIR
Cevap: 20 m2 alana kadar uygundur

Soru: ne kadar garantisi var
Cevap: Merhaba ürünün garanti süresi 3 yıldır.

Soru: Merhaba hortumu kaç metre acaba
Cevap: Merhabalar 5 metre efendim.

Soru: ilçelerin mahallesine kadar gelip monyaj yapiyormusunuz
Cevap: merhabalar markanın kendi servisi montaj yapmaktadır bizler satıcı firmayız bu konuda müşteri hizmetlerine danışarak destek alabilirsiniz.

Soru: 5 gün oldu klimayı alalı halen kurulum için gelen-giden, arayan soran olmadı.
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için TCL müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: Merhaba dış ünite sesi çok mu
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: kurulum için ne zaman gelinir, nereyi aramalıyız. garanti servisi için servis mi gelip ilgileniyor
Cevap: kurulum için 0.850.209.98.28 numaradan randevu alabilirsiniz

Soru: merhaba klimanın sesi kaç desibel?
Cevap: 40db efendim.

Soru: istanbul maltepe için kurulum süresi nedir?
Cevap: merhaba maalesef bu konularda bilgimiz yoktur markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Soru: 30 m2 amerikan mutfakli salon icin kac lik klima oneriyorsunuz
Cevap: Bizce 12 btu uygundur

Soru: iyi günler ürünü alsak ben Niğde Çiftlik ilcesindeyim servis i varmı kurulum yaparlar mı iyi günler
Cevap: Bölgenizdeki yetkili servis bilgisi için TCL müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekmektedir efendim.

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) Ürünün Fotoğrafları

Elite Tac-09chsd/xa51ı 9000 Btu Inverter Klima A (MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü