EM-122 22- 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Fiyatına Göre Alınır Mı-

MelodiRüzgar

Bilgili
9 Ağu 2023
374
0
0
EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Şu Anki Fiyatı 3199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Detaylı Açıklama

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Ürününün Satıcısı, ElectroMaster EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV ürününü 3199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Kullanıcı Yorumları
3199.0 Tl ye satışta olan EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Görüntü kalitesi çok iyi satıcı hemen kargoladı Ben memnun kaldımbalkonum da harika oldu
İsim: B** M**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bureyonsenin

Yorum: Karavanım için aldım cok memnun kaldım. Tam iyat performans ürünü. hattadaha fazlası performansı ile. mutfagıma da alacağım önümüzdeki ay.
İsim: K** Ç**
Tarih: 26 Haziran 2023

Yorum: sağlam ve hızlı geldi kurulumu kolay
İsim: **** ****
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: Paketleme sorunsuz teslim edildi
İsim: Emel K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2024

Yorum: epey arayıp bulduk diyebilirim. mutfak için aldık. kurulumu gayetkolaydi. çok memnunuz. fiyat performans mükemmel
İsim: Ş** A**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: ürün herkese tavsiye ederim umduğumuzdan güzel geldi herkese tavsiye ederim
İsim: e** k**
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: hızlı ve sorunsuz kargo, teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: anneme mutfak için aldım. gayet ideal. görüntü kalitesi çok iyi. isteruydu alıcı bağlayın, ister tv box. hoparlör sesi de normal tv lere göreçok çok iyi. ihtiyacını varsa, markalara boş yere fazla para vermeyin.
İsim: C** E**
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Ürün elime ulaştı hala kurmadık
İsim: Merve G.
Beden: 19 Mart 2024

Yorum: Ürün güzel fiyatı güzel
İsim: o** o** k**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Hasarlı ürün gönderildi değişimde yapılmadı
İsim: M** Ş**
Beden: 09 Aralık 2023

Yorum: Sesi biraz az çıkıyor
İsim: M** Ç**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: fiyat performans ürünü tavsiye ediyorum
İsim: B** C**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: Vida yeri yok
İsim: C** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: 30 eylul teslim aldim urunuSon 2 haftadır ekranin altinda siyahlik varalt kismindaki yazilar okunmuyor. ekranda da gidip gelmeler mevcut.Urunudeğiştirmek istiyorum
İsim: H** S**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: Uyduya baglatmak icin parca alip monte ettirmem gerekti, ev icin uygun degil
İsim: N** Z**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Kutusundan arka bölüm kırık çıktı,ön ekran sol üst köşesindezedelenmiş!!!Kameralarda kullanacağım için önemsemedim yoksa iadeederdim.kontrol edilmeden yada kargoya verilen ürün iyi korunaklıambalajlanmadığı için olmuş olabilir.
İsim: Serkan K.
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Televizyonun ayağı hiç sağlam değildi. Masa üzerinde kullanacağım içiniade etmek istedim ve iadeyi kabul etmediler. Hiçbir şekilde müşterimemnuniyeti sağlamak için çaba sarf etmediler. Çözüm odaksız bir yer.Tavsiye etmiyorum.
İsim: Merve Ö.
Tarih: 24 Mayıs 2024

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Merak Edilenler Neler?

Soru: usb varmı çalışırmı
Cevap: Merhabalar Evet. Usb mevcuttur. Çalışmaktadır

Soru: ben televizyonu duvara montalamak istiyorum montaj malzemesi içinde oluyor mu
Cevap: Merhaba, Askı aparatını haricen almanız gerekmektedir

Soru: Netflix ve YouTube gibi özellikler için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhabalar, Haricen android box alarak hdmı üzerinden bağlantı sağlayarak izleyebilrsiniz

Soru: Merhaba askı aparatı içinde mi acaba. ?
Cevap: Merhaba, HAyır askı aparatı bulunmamaktadır

Soru: Merhaba hiçbir fişe takmadan sadece Playstation 5 kablolarını takarsak açılır mı
Cevap: Merhabalar maalesef saygılarımızla

Soru: kendinden. uydulumu
Cevap: Merhaba, bu üründe uydu yoktur. Ama satısta uydu hediyeli olanı vardır.

Soru: internet varmı
Cevap: Merhaba, Hayır, internet özelliği bulunmamaktadır

Soru: Ps 4e bağlanırmı
Cevap: Merhabalar Evet. Bağlanabilirsiniz.

Soru: mrb uyduya baglana biliyormu
Cevap: Merhabalar Evet hdmi üzerinden bağlayabilirsiniz.

Soru: Merhaba, kaç Televizyonun uzunluğu?
Cevap: Merhaba, tüm bilgiler ürün acıklamasında mevcuttur

Soru: merhaba monitör ayaklari mevcut degilmi....Bilgisayara bağlanabilir miyiz...
Cevap: Merhabalar Evet ayak mevcuttur. Hdmi veya vga üzerinden bağlantı yapabilirsiniz

Soru: merhaba ben mutfagima almak istiyorum ama anten girişi vs bisey yok sadece normal priz var bu ürünü alıp çanak antensiz ve İnternetsiz tv olarak kullanabilirmiyim
Cevap: Merhaba, Hayır malesef kullanamazsınız. Dahili anten girişi veya uydu alıcı bulunmamaktadır.

Soru: Ürün kendinden uydulumu
Cevap: Merhabalar Hayır. Uydu alıcı veya anten girişi bulunmamaktadır

Soru: internet var mı
Cevap: Merhaba, Hayır internet özeliği bulunmamaktadır

Soru: merhaba internete baglaniyormu
Cevap: Merhaba, Hayır internet özelliği bulunmamaktadır

Soru: Scart kablo görüntü veya hdmi kablo ile uydu Alıcısı test yapabilirmiyiz dükkana düşünüyorum sadece uydu Alıcısı testi için
Cevap: Merhabalar Scart girişi bulunmamaktadır

Soru: üründe hoparlör varmi ? ses çıkıyor mu yani harici uydu başladığımız zaman teşekkürler şimdiden hayırlı işleriniz olsun
Cevap: Merhabalar, EVet dahili hoparlör ve kumanda mevcuttur

Soru: Tv Kaç Watt?
Cevap: Merhabalar Ürün özelliklerinde mevcuttur

Soru: merhaba ürün boyutu nedir?
Cevap: Merhaba, 22” tir

Soru: Duvara montalanabilir mi?
Cevap: Merhaba, EVet Duvar askı aparatı ile kullnabilirsiniz

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV Ürüne Ait Resimler

EM-122 22" 55 Ekran 12V Full HD Karavan - Tekne - Yat Lcd Monitör TV En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü