Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Alınmaya Değer Mi-

Nergis

Bilgili
Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Şu Andaki Değeri 1149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Ürün Açıklaması

Set üstü ocak 4 gözlü yapıya ve solo kullanım tipine sahiptir. Üzerinde yer alan demir ve ocak düğmeleri siyah renktedir.kolay konumlandırılabilir özelliktedir.; Pek çok dekorasyon ve renge uyumlu olduğu için beyaz ocak her mutfakta rahatlıkla; kullanılabilir. Aydınlık görünümü ile mutfağınıza ferahlık katar.; Beyaz set üstü ocak doğalgaz bağlantısına sahiptir. Bu sayede hem evlerde hem de iş yerlerinde sıklıkla tercih edilir. ; Emaye ocak paslanmaya karşı dirençli yapıdadır. Bu sebeple uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. ; Solo ocak herhangi bir sabitleme gerektirmeden mutfağın istenilen yerine konumlandırılabilir. Bu ocaklarda tezgah kesme ya da boşluk ayarlama gibi durumlar söz konusu değildir.; Isıya dayanıklı özelliğiyle set üstü emaye ocak son derece kolay temizlenebilir bir yapıdadır. Malzemesine uygun deterjanlar kullanarak temizlik işlemini kolayca gerçekleştirmeniz mümkündür.; ocak modeli kolay biçimde kurulabilir. Gaz emniyeti yoktur abonelik açılım işlemlerinde kullanılmaz gazınız açıksa alıp direk bağlayıp kullanabilirsiniz çakmak yoktur ilk Abonelik AÇILIMINDA KULLANILMAZ GAZ AÇIKSA ALIP DİREK BAĞLANIR .BU SEBEPLE iade kabul edilmez hasar raporu olmadan iade olmaz >_x000D_

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Ürününün Satıcısı, Uğur Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı ürününü 1149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Ürünü Kullananların Görüşleri
1149.0 Tl ye satışta olan Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: gayet güzel yaniyor
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Gaz bağlantı yeri ocağın arkasında mı sağ yanında mı acaba
Cevap: Sağ tarafta efendim gaz abonelik açılımında kullanılmaz gaznız açık ise bağlayabilirsiniz

Soru: Gaz emniyet kesici varmı ve dügmeler siyah yuvarlakmı
Cevap: Yok efendim klasik ekonomik Ocak Gaz gaz kesici ürünler 2700 den başlıyor

Soru: merhabalar tüplü de oluyor mu
Cevap: Olmuyor efendim Doğalgazlı olan Doğalgazlı çalışır tüplü olan tüple çalışır Tüple alacaksınız mağazamızda diğer ürünlerinde tüpümüz var

Soru: Alsak bu ocağı kabul ederler mi bazı markaları bağlamak için kabul etmiyorlarmış
Cevap: Efendim doğal gaz açılımında kullanılmaz Gaz açık ise alıp direk bağlayabilirsiniz Gaz aboneliğini açtırmak için gaz emniyetli ocak almanız gereklidir Onlar da yaklaşık 2700 civarındadır

Soru: Merhaba ateşlimi Çakmaklı mı
Cevap: Hayır efendim klasik ekonomik Ocak çakmak yoktur Doğalgaz açıksa alabilirsiniz gaz açılımında ve abonelik işlemlerinde kullanılmaz

Soru: İyi günler Doğalgaz uyumlumu
Cevap: Doğalgazla çalışır ama abonelik açılım işlemlerinde kullanılmazsanız gaz açıksa alıp direk bağlayıp kullanabilirsiniz 

Soru: Selamın aleyküm çakmaklı model mi
Cevap: Bu ürün çakmaksız Çakmaklı modellerimiz 2300 den başlıyor

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

Emaye Set Üstü 4 Gözlü 4 Lü Ocak Doğalgazlı En Uygun Satış Linki