ERAY HORTUM

Cansel

Bilgili
ERAY HORTUM Hakkında Tüm Bilgiler
ERAY Hortum PVC Hortumları, kullanım alanlarına göre farklı renk, desen ve tiplerde üretilmektedir. Birçok sektöre hitap eden ERAY Hortum PVC Hortumları genel olarak sanayi, Bağ, Bahçe, Tarla, Sera, İnşaat ve Sulama işlerinde: LPG, Hafif Kimyasallar ve sıvı gıda maddelerinin naklinde güvenle kullanılmaktadır. Mekanik yapıları atmosfer şartlarına karşın kimyasallarla zenginleştirilen hortumların üretiminde kanserojen madde içeren ve sağlığa zararlı kimyasallar kullanılmaz.

+903422260065
erayhortum.com.tr

ERAY HORTUM adresi nerede?
ERAY HORTUM adresi: KOCAOĞLAN MAH. ORGANİZE KENAN EVREN BULVARI 20 NOLU SOK. NO:16 GAZİANTEP / ŞAHİNBEY
ERAY HORTUM İletişim Bilgileri:
+903422260065 | erayhortum.com.tr

Adres: KOCAOĞLAN MAH. ORGANİZE KENAN EVREN BULVARI 20 NOLU SOK. NO:16 GAZİANTEP / ŞAHİNBEY
ERAY HORTUM Telefon: +903422260065

ERAY HORTUM online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, ERAY HORTUM online alışveriş imkanı sunuyor. erayhortum.com.tr

Hizmet Kategorileri:
ERAY HORTUM, KOCAOĞLAN MAH. ORGANİZE KENAN EVREN BULVARI 20 NOLU SOK. NO:16 GAZİANTEP / ŞAHİNBEY bölgesinde boru | hortum | su borusu hizmetleri vermektedir.

ERAY HORTUM hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için ERAY HORTUM resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
ERAY HORTUM hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
PusulaRüya Kimya ve Plastik Firmaları 0 50

benzerkonular_benzer_konular