Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Bu Ürünü Almalı Mı?
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Güncel Fiyatı 283.91 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Alanlar Memnun Mu?
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürünün Detayları
Düğmesiz polo yaka, Kısa kollu, Kol ve etek ucu rib örgülü, Göğüste branding nakışlı, Doğal parlaklığa sahip, Yumuşak tuşe, Regular fit Standart kesim Triko T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Model Boy: 189 cm Göğüs: 94 cm Bel: 72 cmBasen:93 cm;Numune Bedeni: M;%70 Viskon %30 Naylon; >_x000D_
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 ürününü 283.91 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 En Son Yapılan Yorumlar
283.91 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Çok iç gösteriyor iade ettim
İsim: A** C** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:S
Satıcı: Trendyol
Yorum: Ürün delik geldi hem de 2 yerinden. Yıkayıp giydikten sonra farkettim. Ve ürün inanılmaz uzun. Sanırım hiç prova yapmamışlar manken üzerinde.
İsim: emin k.
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Boy:181cm
Yorum: Harikaaaaaa
İsim: E** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ağustos 2024
Yorum: bu sekilde defolu geldi. herkes tam beden yazmis ama bir beden buyuk alinmali. urunleri gonderirken kontrol etseler çok guzel olur.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: AVVA
Yorum: Çok kalitesiz ve ince
İsim: E** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Eşime doğum günü için aldım. Harika bir kumaşı var
İsim: G** Ş** G**
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Yeğanime hediye aldım, çok güzel...
İsim: H** b**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Ürün biraz salaş ama öööj güzel
İsim: M** B**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Biraz ince ama triko sevenler için güzel bir ürün
İsim: S** d** A**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Çok beğendim.
İsim: M** Ö**
Tarih: 23 Haziran 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: SPOR VE KLASİK AYNI ANDA.... ÇOK ŞIK BİR ÜRÜN....
İsim: Ö** B**
Beden: 04 Temmuz 2024
Yorum: Çekme salma yapmazsa çok tatlı ürün tam beden alın
Beden: 25 Mayıs 2024
Yorum: Çok fazla esniyor
İsim: B** T** Ç**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: kumaşı çok da iyi değil ince triko salacak gibi duruyor
İsim: d** o**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Modelin boyu kg kaç ve üstündeki beden nedir ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Numune Bedeni: M 'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Görseller
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 En Uygun Satış Linki
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Güncel Fiyatı 283.91 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Alanlar Memnun Mu?
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürünün Detayları
Düğmesiz polo yaka, Kısa kollu, Kol ve etek ucu rib örgülü, Göğüste branding nakışlı, Doğal parlaklığa sahip, Yumuşak tuşe, Regular fit Standart kesim Triko T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Model Boy: 189 cm Göğüs: 94 cm Bel: 72 cmBasen:93 cm;Numune Bedeni: M;%70 Viskon %30 Naylon; >_x000D_
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 ürününü 283.91 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 En Son Yapılan Yorumlar
283.91 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Çok iç gösteriyor iade ettim
İsim: A** C** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Ürün delik geldi hem de 2 yerinden. Yıkayıp giydikten sonra farkettim. Ve ürün inanılmaz uzun. Sanırım hiç prova yapmamışlar manken üzerinde.
İsim: emin k.
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Boy:181cm
Yorum: Harikaaaaaa
İsim: E** G**
Beden: 10 Ağustos 2024
Yorum: bu sekilde defolu geldi. herkes tam beden yazmis ama bir beden buyuk alinmali. urunleri gonderirken kontrol etseler çok guzel olur.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Çok kalitesiz ve ince
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Eşime doğum günü için aldım. Harika bir kumaşı var
İsim: G** Ş** G**
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Yeğanime hediye aldım, çok güzel...
İsim: H** b**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:168cm
Yorum: Ürün biraz salaş ama öööj güzel
İsim: M** B**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Biraz ince ama triko sevenler için güzel bir ürün
İsim: S** d** A**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Çok beğendim.
İsim: M** Ö**
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: SPOR VE KLASİK AYNI ANDA.... ÇOK ŞIK BİR ÜRÜN....
İsim: Ö** B**
Beden: 04 Temmuz 2024
Yorum: Çekme salma yapmazsa çok tatlı ürün tam beden alın
Beden: 25 Mayıs 2024
Yorum: Çok fazla esniyor
İsim: B** T** Ç**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: kumaşı çok da iyi değil ince triko salacak gibi duruyor
İsim: d** o**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Modelin boyu kg kaç ve üstündeki beden nedir ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Numune Bedeni: M 'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 Görseller
Erkek Beyaz Düğmesiz Polo Yaka Patı Çizgi Detaylı Ribanalı Regular Fit Triko T-shirt A31y5110 En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com