Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Alınmaya Değer Mi ?

Idil

Bilgili
14 Eyl 2023
681
0
0
Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Alınır Mı?
Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Şu Anki Satış Fiyatı 309.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Alanlar Memnun Mu?

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Hakkında yaklaşık 492 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Detaylı Bilgi

Kısa kollu, Cepli, Göğüste cep üzerinde nakış detaylı, Yaka ve kol uçları şerit detaylı, Kıvrılmaz yaka, Pamuklu, Standart Fit Normal Kesim Standart kesim, 2 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 80 cmBasen:97 cm;Numune Bedeni: M;%55 Pamuk %45 Polyester; >_x000D_

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 ürününü 309.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
309.99 Tl ye satışta olan Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
492 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Mükemmel bir dokusu var kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz
İsim: G** Ö**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AVVA

Yorum: kaliteli bir ürün bedeni tam oldi
İsim: G** E**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Beden: Boy:168cm

Yorum: Rengi çok güzel, tam beden alınabilir
İsim: R** E** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: çok güzel kendı bedenınızı alın esıme çok yakıstı
İsim: z** v**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: kaltesi çok iyi eşime aldım çok severek kullanıyor yıkayıp yıkanıp giydirebilirsiniz tam beden alabilirsiniz
İsim: Kübra U.
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: Tam bden teşekkürler
İsim: D** B**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Boy:156cm

Yorum: Kumaş kalitesi gayet iyi,tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: N** A**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Beden:M

Yorum: 2 ürün de harika tam beden 💯
İsim: **** ****
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: babama aldım tam beden alın güzel duruyor.
İsim: S** G**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Avva kalitesi tartışılmaz. Tam kalıp, kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: A** S**
Tarih: 26 Mayıs 2024

Yorum: Sen çok güzel çok beğendim ama oğluma küçük geldi değiştirip büyük numarasını almak istiyorum
İsim: S** A**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: tam beden kaliteli
İsim: F** Ö**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: kuzenime aldım çok güzel
İsim: B** D**
Tarih: 29 Nisan 2024
Beden: Beden:XXL

Yorum: Eşime aldım m beden giyiyor normalde fakat diğer markalara göre bir tık geniş oldu. Biz ceplerini terzide çıkarttık daha iyi oldu
İsim: s** y**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Beden: Boy:169cm

Yorum: kumaşı gayet güzel, 176 boy 84 kiloya göbek olduğu için XXL aldık iyi oldu. fakat farklı renk aynı beden arasında bir iki parmak fark edebiliyor, bu tam beden.
İsim: S** Ö**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: babama aldım çok beğendi yeri tam yazlıkkk
Tarih: 14 Nisan 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: çok güzel eşime aldım Ürün fotoğraf daki gibi teşekkür ederiz
İsim: Fatma A.
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: Babama aldık çok beğendi kaliteli ama orj değil sanırım
İsim: Z** S**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: babama aldım çok beğendik
İsim: B** k**
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Babama aldım
İsim: B** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Eylül 2023

Yorum: 186 105 kiloya XXL tam oldu
İsim: S** O**
Tarih: 02 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Kayınbabama aldım kalite süper
İsim: H** B**

Yorum: Babama aldım severek giyiyor
İsim: R** M**
Beden: 11 Ağustos 2023

Yorum: Tam beden alabilirsiniz kalitesine ve rengine bayıldım hediye almıştım çok güzel bir ürün kalıpları normal
İsim: B** G**
Beden: 23 Haziran 2024

Yorum: Ürünler gayet iyi ve kaliteli tam kalıp alabilirsiniz ben babam için aldım memnun kaldık
İsim: F** K**
Tarih: 10 Ağustos 2023

Yorum: babama aldım güzel
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Boy:175cm

Yorum: Babam için aldım çok memnun kaldı
İsim: R** Ü**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Bayıldım eşim 178 cm 78 kg M gayet güzel oldu
İsim: G** K**
Beden: Boy:157cm

Yorum: Babam için aldım çok beğendi kumaşı tam yazlık
Tarih: 08 Eylül 2023
Beden: Beden:XXL

Yorum: Çok güzel geldi
İsim: y** m**
Beden: 04 Eylül 2024

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Merak Edilen Konular

Soru: beden tablosunu goremedik
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: kalıp nasıl tam bedenmi alinmali
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Regular fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: dar kesim mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli olarak satışa sunulmaktadır. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: merhaba kol ucu lastikli mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Kısa kollu, Cepli, Göğüste cep üzerinde nakış detaylı, Yaka ve kol uçları şerit detaylı, Kıvrılmaz yaka, Pamuklu, Regular fit Standart kesim, 2 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt olarak satışa sunulmaktadır. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: pamuk oranı nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz %55 Pamuk %45 Polyester olarak satışa sunulmaktadır. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: 2xl stoğa ne zaman girer
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: gönderi hangi şehirden olacak acaba bayrama yetişir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İstanbuldan gönderim sağlanmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ürünün XL bedeni ne zaman stokta olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhabalar gri renk L beden ne zaman stoka gelir?

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 Fotoğraf Ve Görseller

Erkek Gri Polo Yaka T-shirt Kıvrılmaz Yaka Cepli Regular Fit 2 Düğmeli E001031 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü