Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Sevil

Bilgili
15 Eyl 2023
595
0
0
Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Fiyatına Göre Alınır Mı?
Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Şimdiki Fiyatı Ile 296.69 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Memnuniyet Durumu Nedir?

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yaklaşık 1861 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürün Hakkında Bilgi

%100 Pamuk, Nar Çiçeği, Casual Model, Slim Fit, Kıvrılmaz Polo Yaka Kısa Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC Basics Slim Fit Polo Yaka Tişört, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A4820200001NCC, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir. >_x000D_
_x000D_

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürününün Satıcısı, Altınyıldız Classics Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört ürününü 296.69 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Yorumlar Hakkında Bilgi
296.69 Tl ye satışta olan Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1861 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok güzel ve kaliteli bedeninizi alın
İsim: T** S**
Tarih: 31 Mart 2023
Beden: Beden:XL
Satıcı: Altınyıldız Classics

Yorum: Çok şık eşime aldık gayet güzel oldu tam bedeninizi alın
İsim: S** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2021
Beden: Beden:L

Yorum: hızlı kargo rengi çok güzel kendi bedeninizi alin
İsim: G** K**
Tarih: 03 Mart 2023

Yorum: Renk çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: İ** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ocak 2023

Yorum: eşime aldım çok beğendi teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 24 Temmuz 2022

Yorum: rengi çok hoşumuza gitti indirimdeyken almıştık eşime. tam bedeninizi alın
İsim: **** ****
Tarih: 30 Kasım 2021

Yorum: Tam beden alınabilir kumaşı rengi gayet güzel
İsim: N** A**
Tarih: 26 Şubat 2023
Beden: Beden:S

Yorum: Kalitesi tartışılmaz, bedeninizi alın.
Tarih: 09 Mart 2023
Beden: Beden:M

Yorum: Rengi çok canlı babama aldım bedeni de tam oldu 👍🏻
İsim: K** T**
Tarih: 30 Ocak 2023
Beden: Beden:XXL

Yorum: Çok rahat ve kaliteli. 180 boy. 192kilo. XL aldım tam oldu
İsim: Z** B** K**
Tarih: 11 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Abime aldım çok güzel
İsim: C** K**
Tarih: 30 Haziran 2022
Beden: Beden:S

Yorum: Bu tişörtten babama abime eşime aldım. Aile boyu giyiyoruz diyebilirim. Ben aldığımda fiyatı daha uygundu. Kaliteli ve çekme yapmiyo. Tam bedeninizi alın.
İsim: E** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: Eşime aldım çok güzel
İsim: F** T**
Tarih: 30 Haziran 2022

Yorum: Eşime aldık gerçekten çok güzel
İsim: N** O**
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: çok güzel eşime aldım çok beğendi
Tarih: 10 Ekim 2022

Yorum: Eşime aldık çok güzel
İsim: s** d**
Beden: 17 Eylül 2022

Yorum: çok güzel ve çok kaliteli hediye aldım gayette memnun kaldım gözünüz kapalı alabilirsiniz kendi bedeniniz ne ise onu alın kalıbı kumaşı çok güzel tavsiye ederim 💐
İsim: İ** S**
Tarih: 06 Nisan 2023
Beden: Beden:3XL

Yorum: Eşime aldım gayet güzeldi
İsim: T** M**
Tarih: 24 Ağustos 2022

Yorum: çok güzel eşime aldım
İsim: M** C**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: rengi güzel 1 beden büyük alınabilir
İsim: i** n** k**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: rengine bayıldım bir küçük beden alicam xl büyük oldu
Tarih: 26 Mart 2023

Yorum: rahat ve kullanışlı bir ürün yalnız tam bedeninize göre alın slim fit diye bir beden büyük aldım ama kalıp çok bol yine de güzel
İsim: mesut y.
Tarih: 16 Temmuz 2022

Yorum: eşime aldım ve çok güzel oldu rengide çok güzel zaten altınyıldız favori markalarımızdandir
İsim: e** b**
Tarih: 03 Temmuz 2022

Yorum: Ürün görselde göründüğünden daha güzel ve daha canlı bir renkte geldi, çok memnun kaldık. Beden olarak da tam geldi.
İsim: E** S** A**
Tarih: 03 Nisan 2023

Yorum: Ürünü çok beğendim tam bedenime göre oldu kaliteli ve çok güzel bir rengi var
İsim: M** P**
Tarih: 27 Eylül 2022

Yorum: çok begendim babam için almistim tam oldu bedenide
İsim: Ç** İ**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: olsa da olur olmasa da çok büyük bir indirim yakalarsanız kendi bedeninizi alın
İsim: M** D**
Tarih: 15 Aralık 2021

Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: S** T**
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: her zamanki gibi kaliteli tam beden alabilirsiniz
İsim: Ş** T**
Tarih: 15 Ocak 2023
Beden: Beden:XXL

Yorum: Çok güzel erkek arkadaşıma aldım bayıldı herkese tavsiye ediyorum tam beden alabilirsiniz 💕🔥
İsim: Burcu K.
Beden: 10 Eylül 2022

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: hangi renk
Cevap: Merhaba, ürün nar çiçeği renktir. İlginize teşekkürler.

Soru: superrrr ürün
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler.

Soru: 174 boy 128 kg
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 4XL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: 174 boy 128 kg
Cevap: Merhabaşaqr 3xl uygun olur

Soru: 94 kilo 1.87 boy hangi beden olur
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: boyum 176 cm 75 kg ... cok hafif gobek var ... m almaliyim sanirim degil mi ?
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre M Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: 1.83 boy kilo 79 hangi beden uyar?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: mrb. 1.70 boy 77 kg hangi beden uyumludur?

Soru: 1.78 boy 86 kilo kaç beden almam gerekir
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: 1.72 boy 76 kilo hangi beden uygun olacaktir

Soru: Merhaba kolay gelsin . siteye girdiğimiz zaman Burak ÖZCİVİT'İN üstündeki ürün mevcut mudur ? Kolay gelsin..
Cevap: Merhaba, hangi üründen bahsettiğinizi tarif eder misiniz?

Soru: merhaba babam için düşünüyorum boyu 1.55 105 kilo göbekli biraz hangi beden daha uygun olur
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: Mrb kumaşı penye değil dimi?
Cevap: Merhaba, dokuma pamuklu kumaştır, penye değildir. İlginize teşekkürler.

Soru: Merhaba, 184 boy, 83 kilo için hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre M Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: dar kesim mi regular mı ?
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.

Soru: ürünün içinde altın yıldız etiketi yazıyormu
Cevap: Merhaba, AC&Co ile Altınyıldız Classics arasında kalite-üretim-operasyon anlamında bir fark bulunmamakta olup, AC&Co, online özel ürünlerimizi ayrıştırmak için oluşturduğumuz koleksiyondur. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: 190 boy 100 kg hangi beden
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre XL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: 197cm boy ve 98 kiloyum hangi beden uygun olur sizce?

Soru: Merhaba efendim eşim 95 kg 1.70 boyunda göbeği var hangi beden almalıyım sizce

Soru: Merhaba babam 165 boyunda 86 kilo hafif göbeği var hangi beden daha uygun olur acaba
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre L Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Fotoğraf Ve Görseller

Erkek Narçiçeği %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü