Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Bu Ürünü Almalı Mı ?

Derya

Bilgili
14 Eyl 2023
576
0
0
Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şu Andaki Değeri 249.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcılar Memnun Mu?

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 3517 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Teknik Bilgiler

Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 249.99 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Yorumlar Hakkında Bilgi
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3517 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Harika bir ürün tam bedeninizi alın
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ekim 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: AVVA

Yorum: çok kaliteli ürün tam beden tercih ettim eşim çok beğendi
İsim: Emine A.
Tarih: 25 Ağustos 2022
Beden: Beden:XL

Yorum: ürün gerçekten harika beden tam oldu. kalite süper . 3 renk almıştım 2 renk daha almayı düşünüyorum
Tarih: 29 Kasım 2022

Yorum: ürün gayet iyi eşimede bedeni tam oldu .kalitede çok iyi tavsiye edilir alacak olanlara.
İsim: d** d** a**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Beden: Beden:L

Yorum: ürünü indirimden almıştım o kadar güzel ki kalitesi. 72boy 75 kilo için eşime m aldım tam oldu
İsim: G** Y**
Tarih: 18 Haziran 2022
Beden: Beden:M

Yorum: bir beden küçük alabilirsiniz rengi kalitesi süper
İsim: d** E**
Tarih: 04 Aralık 2022

Yorum: ürün çok kaliteli çok beğendim tam bedeninizi alın
İsim: D** B**
Tarih: 03 Temmuz 2022

Yorum: Çok güzel avva kalitesi, nişanlıma damat bohçası için almıştım ,tam beden alabilirsiniz
İsim: C** S**
Tarih: 14 Temmuz 2022

Yorum: Eşime ve kardeşime aldım. Bayıldılar. Mükemmel bir ürün. yine sipariş etmeyi düşünüyorum.
Tarih: 03 Eylül 2022

Yorum: çok iyi çıktı tam bedeninizi alin
İsim: E** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022

Yorum: tam beden beğendik teşekkürler
İsim: a** e**
Tarih: 08 Ekim 2022

Yorum: Ürün çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: H** İ**
Tarih: 31 Ağustos 2022

Yorum: Harika babam be kardeşime aldım ikisine de çok güzel oldu. Kumaşı çok güzel tam yazlık
Tarih: 28 Temmuz 2022

Yorum: ÇOK kaliteli ve kumaşı güzel. Babalar gunu için aldım. Babama tam oldu. Çok beğendi. Teşekkür ederim
İsim: A** E**
Tarih: 24 Haziran 2022
Beden: Beden:XXL

Yorum: kardeşime aldım çok beğendim rengi ve dokusu harika indirimde aldim
İsim: K** b**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Erkek arkadaşıma almıştım s bedeni güzel oldu tavsiye ederim
Tarih: 04 Eylül 2022

Yorum: cok guzel bir tshirt, kardesim icin aldim, begendi, kendi bedeninizi ala bilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 16 Haziran 2022

Yorum: bedeninizi alabilirsiniz ürün gayet güzel
İsim: H** k**
Tarih: 06 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel bedeni tam oldu 178 92 kilo L beden tam rengide kumaşıda çok güzel
İsim: C** K**
Tarih: 06 Ağustos 2022

Yorum: Eşime aldım çok beğendik iki rengini daha aldık
İsim: F** E**
Tarih: 05 Ağustos 2022

Yorum: Güzel bi tişört eşime bedenini aldık tam oldu kalitesi normal aşırı markayım diye bağırmıyor bu fiyata ancak bu şekilde olur zaten
Tarih: 23 Ağustos 2022

Yorum: Eşime aldım çok beğendi renk süper
İsim: D** B**
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Beğendik tam beden alabilirsiniz. Rengi göründüğünden bir tık açık geliyor.
İsim: Kübra A.
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: Ürün renk olarak çok güzel yalnız bedeni bir tık büyük geldi
İsim: U** D**
Tarih: 19 Eylül 2022

Yorum: Eşime aldım rengi çok güzel
İsim: E** B**
Tarih: 20 Eylül 2022

Yorum: Bir beden kucuk alinabilir
İsim: T** M**
Tarih: 30 Temmuz 2022

Yorum: Çok kaliteli bir ürün , eşime hediye aldım tam bedeni oldu
İsim: C** Ş**
Tarih: 22 Mayıs 2022

Yorum: Kalitesi çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: M** B** H**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: Eşime aldım, çok güzel. Tam bedeninizi alın
İsim: Z** C**
Tarih: 18 Haziran 2022

Yorum: kaliteli urun tam beden eşime aldim cok sevdi
İsim: H** K**
Tarih: 22 Ocak 2023

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Merak Edilenler Neler?

Soru: ikisinidemi gönderiyi
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz Polo Yaka T-shirt tek parçadan oluşmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 169boy 65kilo?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: reguler fit değilmi sorularda slim fit demişsiniz sorusu nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Regular fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1.80 boy 70 kğ hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Kalıbı nasıl?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Slim Fit kesimdir. İyi günler dileriz.

Soru: yazmıyor tarihi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtilen teslimat süresi içerisinde kargoya gönderimi sağlanmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: 80 kiloya kaç beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, sizlere yardımcı olabilmemiz adına boy ve kilo bilgilerinizi iletmenizi rica eder, iyi günler dileriz.

Soru: 165 boy 74 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: boy 173 , kilo 90 kaç beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: beden tablosu nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhabalar ekrandan tam net goremiyorm satın aldm ama polo yaka dio tsortun hertarafi polo kumaş demi sadece yakaları değil yani penye bir kumaş değil demi penye istemiyoruzda
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz %100 pamuktan üretilmiştir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba 185 boy 70 kilo kaç beden tercih etmeliyim ve hediye paketi ile gönderim sağlıyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol prosedüründe hediye paketi ile gönderim bulunmamaktadır. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 168 boy 66kiloya hangi beden olur

Soru: Beden tablosu nasıl
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: 1.80 boya 75 kiloya hangi beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba kalibi slim fit mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz Slim Fit kesimdir. İyi günler dileriz.

Soru: boy 178 kilo 83. beden ne olur tşk ederim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Boy 166 kilo 72 hangi beden almalıyım acaba?

Soru: Merhaba sizden babalar günü için 9 tane polo yaka tişört aldım rica etsem hediye paketleri koyabilirmisiniz paketin içine
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol prosedüründe hediye paketi ile gönderim bulunmamaktadır.

Soru: 1.90 ve 105 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Fotoğraf Ve Görseller

Erkek Pudra Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü