Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Satın Alır Mısınız ?

Ebru

Bilgili
14 Eyl 2023
566
0
0
Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Şu Andaki Değeri 277.59 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Kaç Kişi Memnun?

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yaklaşık 1982 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürün Bilgisi

%100 Pamuk, Royal Mavi, Casual Model, Slim Fit, Kıvrılmaz Polo Yaka Kısa Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC Basics Slim Fit Polo Yaka Tişört, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A4820200001ROM, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir.>_x000D_

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürününün Satıcısı, Altınyıldız Classics Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört ürününü 277.59 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Kullanıcı Yorumları Nasıl?
277.59 Tl ye satışta olan Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1982 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alın 👍
İsim: N** U**
Tarih: 13 Ocak 2023
Beden: Beden:L
Satıcı: Altınyıldız Classics

Yorum: çok çok güzel adeta süper tam beden alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2022

Yorum: İki ürün aldım eşime ikisi de cok güzeldi tam bedenini aldım cuk oldu teşekkürler Altinyildiz 👏👏
Tarih: 29 Ocak 2022
Beden: Beden:M

Yorum: Çok begendik tam beden alinabilir
Tarih: 01 Eylül 2021

Yorum: çok kaliteli, abime aldım hediye, onlarda çok beğendi, iki tane daha aldılar, 1 beden küçük alın derim,
Tarih: 27 Temmuz 2021
Beden: Beden:S

Yorum: Ürün sağlam geldi. Rahat hava aldırıyor. Kaliteli gözüküyor bedeni üstüme tam oldu. Bedeninize göre alabilirsiniz. Hızlı teslimat hafta sonu dahi olsa geldi.
İsim: Şaban K.
Tarih: 03 Eylül 2022
Beden: Beden:XXL

Yorum: İndirimden gayet uygun fiyata aldığımız bir ürün. Rengi ile dokusu ile çok güzel bir tshirt. Kalıpları bol biraz. O yüzden bedeninizin bir küçüğünü almanızı tavsiye ederim. Mesela babam aslında L giyiyor. M aldım.Tam oldu.
İsim: N** B**
Tarih: 27 Ocak 2022

Yorum: Eşime hediye olarak aldım kendi bedeni tam oldu kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz
İsim: L** Ö**
Tarih: 26 Ağustos 2021

Yorum: umaşı gayet güzel ve kaliteli. Kapıları geniş göründüğü İçin M yerine S beden aldım. Ürünler gelince doğru bir karar verdiğimi gördüm. Tavsiye ederim
İsim: A** E**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Babama aldık aşırı güzel kumaşı ve duruşu çok kaliteli kesinlikle alın 1.82 87 kilo L beden aldık tam oldu
İsim: M** A**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: bu fiyata bu kalite mükemmel bir beden küçük alabilirsiniz bol kalıptır
İsim: E** A**
Tarih: 03 Nisan 2022

Yorum: Ürün aslında 5 yıldızlık muhteşem bir ürün fakat yıkama şartlarına uysam da, koyu renler ile açık renkler arasında beden farkı oluşuyor, mavi rengi yıkanmadan önce gayet güzel olurken, yıkandıktan sonra dar oluyor esnetip kullanıyoruz, ama siyah ve lacivert renk öyle değil ( toplam 8 farklı renk ürün aldım ve hepsi her renk aynı şekilde yıkandı )Devamını Oku
İsim: Kubilay E.
Tarih: 02 Ağustos 2022
Beden: Beden:3XL

Yorum: çok begendim . renk daha koyu ama güzel bi ton onu dikkate alınız..slimfit deniliyor fakat büyük bdenler..bedenden dolayi iade ediyorum büyük geldi oldukça
Tarih: 21 Eylül 2021

Yorum: Harika tam beden teslimatta cok hızlıydı teşekkürler
İsim: D** Y**
Tarih: 19 Temmuz 2021
Beden: Beden:XL

Yorum: ürun cokk guzel paketleme cok guzel kargo sorunsuz ulasti bütün renklerinden aldik buarada tam bedwninizi alin gercekten cok memnun kaldik tşkler
İsim: Seda a.
Tarih: 04 Eylül 2021

Yorum: tam beden Altınyıldız kalitesi
İsim: k** m**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Eşim çok beğendi tam beden
İsim: P** G** k**
Tarih: 19 Eylül 2022

Yorum: Kaliteli ancak bir beden küçük alın
İsim: o** s**
Tarih: 13 Eylül 2022

Yorum: Çok kaliteli ve güzel bir ürün. Bedeninize göre tercih edebilirsiniz.
İsim: Z** B**
Tarih: 12 Kasım 2022

Yorum: Çok iyi tam bedeninizi alın.
İsim: e** t**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: ürün mukembel aslında ben L beden giyiyorum yorumlarda bir beden ufak alın diyen arkadaşlara uydum bende M beden aldim süper oldu
İsim: kahraman Ö.
Tarih: 17 Temmuz 2021

Yorum: Tam bedeni almak gerekli,hızlı kargo , kaliteli bir ürün.
İsim: İ** Ş**
Tarih: 02 Temmuz 2021

Yorum: çok güzel tam beden alın
İsim: özkan A.
Tarih: 06 Aralık 2022

Yorum: Renk doku harika. Tam beden alın
İsim: sibel a.
Tarih: 25 Ağustos 2021

Yorum: Çok güzel ve hızlı kargo kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: A** Y**
Tarih: 28 Haziran 2021

Yorum: ürün cok güzel kolay ütüleniyor. tam bedeninizi alin.
İsim: n** k**
Tarih: 11 Ekim 2021

Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: P** A**
Tarih: 09 Aralık 2022

Yorum: Eşime aldım severek giyiyor
İsim: b** k**
Tarih: 05 Ağustos 2022

Yorum: Kardeşime aldık Altınyıldız kalitesi
İsim: G** A**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: Ürünün kumaşı çok kaliteli. Tam bedenimi aldim.
İsim: B** N**
Tarih: 25 Mayıs 2022

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhabalar kolay gelsin bu lakosun Saks mavi rengi için XL gelmesini bekliyorum gelince haber ver de dedim ama stoklar gelecek mi sormak istedim çünkü bir an önce almak istiyorum ayın 5’inde doğum günü erkek arkadaşımın ona vereceğim stoklar yenilenecek mi yenilenecekse ne zamana kadar yenilenir bir bilginiz var mı kesin alacağım çünkü gelirse.
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: Merhaba 178 boy kılo 78 kaç beden önerirsiniz?
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre M Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: 1.77 boy 115 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre 3XL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: merhaba 1.76 kilo 85 kaç beden almalıyız yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: 87 kg ve 170 boy hangi beden olur dar kesimmi
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ac&Co Altınyıldızınmı
Cevap: Merhaba Altınyıldız Classics'dir.İlginize teşekkürler.

Soru: Merhaba. 1.87 boy 77 kilo. Hangi beden uygun olur

Soru: 1,69 m boy 106 kg kilo kaç beden olur

Soru: merhaba tsirt slim fit mi regulat mi acaba, urunun ustunde slim fit, alttaki ozelliklerinde regulat yazıyor, teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün slim fittir. İlginize teşekkürler.

Soru: merhaba boy 185 cm, kilo 89, kaç beden olur bana. L küçük olur mu
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: 172 boy 76 kilo hangi beden olur ?
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre M Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: Merhaba Slim fit mi yoksa regülasyonlarla mı
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.

Soru: 181 boy 88 kiloya hamgi beden olur acaba

Soru: Merhaba 2 al sepette indirim derken aynı ürünün aynı rengi için mi her rengi için mi gerçerlidir?
Cevap: Merhaba, bu üründe ilgili kampanya maalesef sonra ermiş olup, sistem tarafından isminin güncellenmesini beklemekteyiz.

Soru: 173 boy 74 kg hangi beden
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: meraba 1.80 boy 105 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre XXL Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.

Soru: iyi günler tisortlerinize firmamızın baskısını yaptircaz ama baskı yapmaya uygun müdür kumasi
Cevap: Merhaba, evet baskı yaptırabilirsiniz. İlginize teşekkürler.

Soru: merhaba boy 180 kilo 93 kaç beden olur

Soru: Merhaba 195 boy 120 kilo için hangi bedeni önerirsiniz?

Soru: Merhaba! Boy 175 kilo 76 hangi beden almam lazım

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürünün Detaylı Resimleri

Erkek Royal Mavi %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü