Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Fiyatına Göre Alınır Mı?
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Şu Anki Satış Fiyatı 289.49 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yaklaşık 3326 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Teknik Bilgiler
%100 Pamuk, Safari, Casual Model, Slim Fit, Kıvrılmaz Polo Yaka Kısa Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC Basics Slim Fit Polo Yaka Tişört, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A4820200001SAF, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir.>_x000D_
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürününün Satıcısı, Altınyıldız Classics Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört ürününü 289.49 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürün Hakkındaki Yorumlar
289.49 Tl ye satışta olan Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3326 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Eşime aldım her zaman ki gibi xxl aldık tam oldu rahat şekilde giyiyor çokta memnun alacaklar gözü kapalı alabilir
İsim: A** D**
Tarih: 22 Ekim 2021
Beden: Beden:XXL
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: Bir beden küçük alınabilir
İsim: E** S** H**
Tarih: 26 Haziran 2021
Beden: Beden:L
Yorum: Çok güzel ve kaliteli kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz
İsim: N** Y**
Tarih: 28 Ocak 2022
Yorum: çok şık ve kaliteli bir ürün. bir beden küçük alınabilir
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ağustos 2021
Beden: Beden:S
Yorum: çok çok güzel tam beden alınmalı
İsim: t** u**
Tarih: 30 Mart 2023
Beden: Beden:M
Yorum: ürün cok güzel geldi herkes kendi bedenini alabilir tam beden esim 85 kilo m aldim cok rahat oldu
İsim: n** a**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: çok güzeldi bir beden küçük alinabilinir
İsim: D** A**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Cok guzel tam beden alin
İsim: İrfan A.
Tarih: 17 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Eşim için aldım çok güzel oldu tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: A** A**
Yorum: çok şık güzel bir kazak kendi numaranızı alın
İsim: Mustafa Ç.
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Damat bohçası için nişanlıma aldım tam beden alabilirsiniz
İsim: S** O**
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok kaliteli tam beden alın
İsim: S** E**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Mükemmel bir ürün, düşünmeden bedeninizi alabilirsiniz
İsim: K** B**
Tarih: 12 Kasım 2022
İsim: A** K**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Çok güzel bir tişört. Gayet kaliteli. Yalnız kalıbı biraz büyük 1 beden küçük alabilirsiniz
İsim: m** a**
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel geldi teşekkürler bedenide dar kalıp değil kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: biraz geç geldi ama ürünün kumaşı yeri rengi çok güzel çok yumuşak bir renk babalar günü için aldım eşim beğendi. tam bedeninizi alın. ben eşim biraz göbekli diye L adım beden olarak tam boy olarak bir tık uzun geldi sadece. paketleme orijinal
İsim: M** İ**
Tarih: 01 Temmuz 2021
Yorum: çok güzel bi tişört. nişanlıma aldım. nişanlım yakışıklı olduğu için çokta güzel durdu. nişanlınız yakışıklıysa alın
İsim: C** G** T**
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: tavsiye ederim güzel ve kaliteli bir ürün ben Altınyıldız dan aldığım ürünleri bir beden büyük tercih ediyorum
İsim: y** a**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Çok güzeltam beden alınabilir eşim çok beğendi altın yıldız kalitesi
İsim: S** Y**
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam bedennn
İsim: h** ş**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Ürün aslında 5 yıldızlık muhteşem bir ürün fakat yıkama şartlarına uysam da, koyu renler ile açık renkler arasında beden farkı oluşuyor, mavi rengi yıkanmadan önce gayet güzel olurken, yıkandıktan sonra dar oluyor esnetip kullanıyoruz, ama siyah ve lacivert renk öyle değil ( toplam 8 farklı renk ürün aldım ve hepsi her renk aynı şekilde yıkandı )Devamını Oku
İsim: Kubilay E.
Tarih: 02 Ağustos 2022
Beden: Beden:3XL
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kaliteli
İsim: e** k**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: babama almıştım herşeyi kolay kolay beğenmez ama kumaşına bayıldı kalite olarak 1 numara gerçekten.
İsim: s** g**
Tarih: 20 Ocak 2022
Yorum: Yumuşak tam beden 180 cm 83 kg L beden rahat kalıp 4 ad aldım uygun fiyat
İsim: E** Y**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Nişanlıma aldım çok rahat
İsim: E** A**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Ürün gayet rahat ve güzel. Normalde XL giyiyorum fakat bol olsun diye bir beden büyük aldım ve tam istediğim gibi durdu. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: G** T**
Tarih: 12 Ağustos 2021
Yorum: Çok güzel dokusu var 3 adet farklı renklerini sipariş edicem kendi bedeninizden küçük sipariş verin
Tarih: 26 Eylül 2021
Yorum: Bedeni tam uydu, çok şık.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: bir beden küçük alın
İsim: I** G**
Tarih: 18 Temmuz 2021
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bugün gönderebilirmisiniz ?
Cevap: Merhaba, siparişleriniz, sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 24 saat içerisinde İzmir'den kargo firmasına teslim edilmekte olup, hafta sonu ve resmi tatillerde kargoya teslim yapılamamaktadır. Size ulaşma süresi kargo firması yoğunluğu ve teslimat bölgesine göre değişebilir. Detaylı bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Soru: %100 pamuk mu?
Cevap: Merhaba, evet ürün %100 pamuktur. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhaba 1.82 boy 86 kilo kaç beden olur? Omuzlar geniş baya
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre L Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: ürün rengi tam olarak ne tonda
Cevap: Merhaba, ürün krem renktir.
Soru: selam , Xl size ölçüleri kaç?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhabalar efendim. 170 boy 75 kiloya hangi beden olur?
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: 180 boy 70 kilo, dar olsun istemiyorum. Hangi bedeni tercih etmeliyim ?
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba damat bohçası için alıyorum paketlemesi özenli yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, tüm siparişler kalite kontrol departmanımızın onayı sonrasında kargo firmasına teslim edilmektedir. Farklı bir durumda 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: slim mi regularmi
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: selamün aleyküm boy 1.90 kilo 77 L beden olursa bol gelir ve mi
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün rikral mı
Cevap: Merhaba, hayır ürünün elastik özelliği bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: 178 boy 88 kilo hangi beden olur acaba?
Soru: Hediye olarak vereceğim etiketinde fiyatı yazıyor mu
Cevap: Merhaba, evet kampanyasız fiyat bulunan etiketiyle gönderilmektedir.
Soru: 2 al sepette yüzde 15 indirim yazıyor ama 2 ürün ekleyince hiç bir şey değişmiyor sebep nedir?
Cevap: Merhaba, tshirt ürünlerinde kampanya geçerli değidlir.
Soru: Ürün yıkayınca toparlar mı
Cevap: Merhaba, yıkama talimatlarına uymanız halinde problem yaşamazsınız. Ürünlerimiz 6 ay garantilidir. Bir problem yaşamanız halinde Trendyol müşteri hizmetleri aracılığıyla ürünü kalite kontrol departmanımızın incelemesine gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: slim fit mi,regularmı
Cevap: Merhaba, ürün slim fittir. İlginize teşekkürler.
Soru: 177boy 67kilo kaç beden uygun
Soru: merhaba boy 182,kilo 62 hangi bedeni tercih edebilirim
Soru: hediye paketi yapabiliyormusunuz rica etsem
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: merhaba 1,73 boy 74 kilo ne beden olur
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Görseller
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört En Uygun Satış Linki
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Şu Anki Satış Fiyatı 289.49 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yaklaşık 3326 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Teknik Bilgiler
%100 Pamuk, Safari, Casual Model, Slim Fit, Kıvrılmaz Polo Yaka Kısa Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC Basics Slim Fit Polo Yaka Tişört, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A4820200001SAF, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir.>_x000D_
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürününün Satıcısı, Altınyıldız Classics Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört ürününü 289.49 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürün Hakkındaki Yorumlar
289.49 Tl ye satışta olan Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3326 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Eşime aldım her zaman ki gibi xxl aldık tam oldu rahat şekilde giyiyor çokta memnun alacaklar gözü kapalı alabilir
İsim: A** D**
Tarih: 22 Ekim 2021
Yorum: Bir beden küçük alınabilir
İsim: E** S** H**
Yorum: Çok güzel ve kaliteli kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz
İsim: N** Y**
Tarih: 28 Ocak 2022
Yorum: çok şık ve kaliteli bir ürün. bir beden küçük alınabilir
Tarih: 23 Ağustos 2021
Yorum: çok çok güzel tam beden alınmalı
İsim: t** u**
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: ürün cok güzel geldi herkes kendi bedenini alabilir tam beden esim 85 kilo m aldim cok rahat oldu
İsim: n** a**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: çok güzeldi bir beden küçük alinabilinir
İsim: D** A**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Cok guzel tam beden alin
İsim: İrfan A.
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Eşim için aldım çok güzel oldu tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: A** A**
Yorum: çok şık güzel bir kazak kendi numaranızı alın
İsim: Mustafa Ç.
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: Damat bohçası için nişanlıma aldım tam beden alabilirsiniz
İsim: S** O**
Tarih: 02 Nisan 2023
İsim: S** E**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: Mükemmel bir ürün, düşünmeden bedeninizi alabilirsiniz
İsim: K** B**
Tarih: 12 Kasım 2022
İsim: A** K**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Çok güzel bir tişört. Gayet kaliteli. Yalnız kalıbı biraz büyük 1 beden küçük alabilirsiniz
İsim: m** a**
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel geldi teşekkürler bedenide dar kalıp değil kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: F** A**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: biraz geç geldi ama ürünün kumaşı yeri rengi çok güzel çok yumuşak bir renk babalar günü için aldım eşim beğendi. tam bedeninizi alın. ben eşim biraz göbekli diye L adım beden olarak tam boy olarak bir tık uzun geldi sadece. paketleme orijinal
İsim: M** İ**
Tarih: 01 Temmuz 2021
Yorum: çok güzel bi tişört. nişanlıma aldım. nişanlım yakışıklı olduğu için çokta güzel durdu. nişanlınız yakışıklıysa alın
İsim: C** G** T**
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: tavsiye ederim güzel ve kaliteli bir ürün ben Altınyıldız dan aldığım ürünleri bir beden büyük tercih ediyorum
İsim: y** a**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Çok güzeltam beden alınabilir eşim çok beğendi altın yıldız kalitesi
İsim: S** Y**
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam bedennn
İsim: h** ş**
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Ürün aslında 5 yıldızlık muhteşem bir ürün fakat yıkama şartlarına uysam da, koyu renler ile açık renkler arasında beden farkı oluşuyor, mavi rengi yıkanmadan önce gayet güzel olurken, yıkandıktan sonra dar oluyor esnetip kullanıyoruz, ama siyah ve lacivert renk öyle değil ( toplam 8 farklı renk ürün aldım ve hepsi her renk aynı şekilde yıkandı )Devamını Oku
İsim: Kubilay E.
Tarih: 02 Ağustos 2022
Beden: Beden:3XL
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kaliteli
İsim: e** k**
Tarih: 03 Ocak 2023
Yorum: babama almıştım herşeyi kolay kolay beğenmez ama kumaşına bayıldı kalite olarak 1 numara gerçekten.
İsim: s** g**
Tarih: 20 Ocak 2022
Yorum: Yumuşak tam beden 180 cm 83 kg L beden rahat kalıp 4 ad aldım uygun fiyat
İsim: E** Y**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Nişanlıma aldım çok rahat
İsim: E** A**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Ürün gayet rahat ve güzel. Normalde XL giyiyorum fakat bol olsun diye bir beden büyük aldım ve tam istediğim gibi durdu. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: G** T**
Tarih: 12 Ağustos 2021
Yorum: Çok güzel dokusu var 3 adet farklı renklerini sipariş edicem kendi bedeninizden küçük sipariş verin
Tarih: 26 Eylül 2021
Yorum: Bedeni tam uydu, çok şık.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: bir beden küçük alın
İsim: I** G**
Tarih: 18 Temmuz 2021
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bugün gönderebilirmisiniz ?
Cevap: Merhaba, siparişleriniz, sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 24 saat içerisinde İzmir'den kargo firmasına teslim edilmekte olup, hafta sonu ve resmi tatillerde kargoya teslim yapılamamaktadır. Size ulaşma süresi kargo firması yoğunluğu ve teslimat bölgesine göre değişebilir. Detaylı bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Soru: %100 pamuk mu?
Cevap: Merhaba, evet ürün %100 pamuktur. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhaba 1.82 boy 86 kilo kaç beden olur? Omuzlar geniş baya
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre L Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: ürün rengi tam olarak ne tonda
Cevap: Merhaba, ürün krem renktir.
Soru: selam , Xl size ölçüleri kaç?
Soru: merhabalar efendim. 170 boy 75 kiloya hangi beden olur?
Soru: 180 boy 70 kilo, dar olsun istemiyorum. Hangi bedeni tercih etmeliyim ?
Soru: Merhaba damat bohçası için alıyorum paketlemesi özenli yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, tüm siparişler kalite kontrol departmanımızın onayı sonrasında kargo firmasına teslim edilmektedir. Farklı bir durumda 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: slim mi regularmi
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: selamün aleyküm boy 1.90 kilo 77 L beden olursa bol gelir ve mi
Soru: ürün rikral mı
Cevap: Merhaba, hayır ürünün elastik özelliği bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: 178 boy 88 kilo hangi beden olur acaba?
Soru: Hediye olarak vereceğim etiketinde fiyatı yazıyor mu
Cevap: Merhaba, evet kampanyasız fiyat bulunan etiketiyle gönderilmektedir.
Soru: 2 al sepette yüzde 15 indirim yazıyor ama 2 ürün ekleyince hiç bir şey değişmiyor sebep nedir?
Cevap: Merhaba, tshirt ürünlerinde kampanya geçerli değidlir.
Soru: Ürün yıkayınca toparlar mı
Cevap: Merhaba, yıkama talimatlarına uymanız halinde problem yaşamazsınız. Ürünlerimiz 6 ay garantilidir. Bir problem yaşamanız halinde Trendyol müşteri hizmetleri aracılığıyla ürünü kalite kontrol departmanımızın incelemesine gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: slim fit mi,regularmı
Cevap: Merhaba, ürün slim fittir. İlginize teşekkürler.
Soru: 177boy 67kilo kaç beden uygun
Soru: merhaba boy 182,kilo 62 hangi bedeni tercih edebilirim
Soru: hediye paketi yapabiliyormusunuz rica etsem
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: merhaba 1,73 boy 74 kilo ne beden olur
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört Görseller
Erkek Safari %100 Pamuk Kıvrılmaz Pike Polo Yaka Slim Fit Dar Kesim Tişört En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com