Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Tavsiye Eder Misiniz?
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şu Andaki Değeri 263.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 9709 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Hakkında Bilgi
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 185 cm Göğüs: 100 cm Bel: 79 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 263.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Geri Bildirimleri
263.99 Tl ye satışta olan Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9709 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kalitesi çok iyi tam bedeninizi alin
İsim: S** B**
Tarih: 30 Haziran 2022
Beden: Beden:S
Satıcı: AVVA
Yorum: Bir beden küçük tercih edilmeli kumaşı dokusu gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mayıs 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok güzel.
İsim: Kübra A.
Tarih: 26 Ağustos 2022
Beden: Beden:L
Yorum: Çok güzel bir ürün bedenizi almanızı tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Beden: Beden:M
Yorum: çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: P** A**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: 80 kilo L beden aldık salaş giymeyi seviyorsanız tam oluyo
İsim: T** T**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: 90 kilo eşime L beden tan oldu çok beğendik
İsim: a** d**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
Tarih: 14 Haziran 2022
Yorum: Rengi çok güzel. Eşim 1.75 cm. 75 kg. M beden aldım. Güzel oldu
İsim: S** U**
Tarih: 20 Haziran 2022
Yorum: Renk olarak fotoğraftan bir tık daha koyu 1.82 83 kilo L beden uygundur.
İsim: H** Ö**
Yorum: Babalar günü için aldım efsane hiç düşünmeden alabılırsınız salaş olsun diyorsanız bir beden büyük alın ama tam beden efsane duruyor
İsim: Ceren T.
Tarih: 15 Haziran 2022
Beden: Beden:XXL
Yorum: rengi çok iyi tam beden alınabilir
İsim: Y** C**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: Bütün renklerini aldım eşime hepsi birbirinden güzel tam bedeninizi alın kargo hızlı teşekkür ederiz
İsim: S** İ**
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: güzel Tam oldu kaliteli
İsim: İ** Ö**
Tarih: 24 Temmuz 2022
Yorum: Çok güzel tam beden alabilirsiniz renk tam göründüğü gibi
İsim: İ** A**
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: 67 kilo olan esime M beden aldım tam oldu kumas kalitesi cok güzel
İsim: s** k**
Yorum: çok teşekkür ediyorum babama babalar günü hediyesi için almıştım çok güzel geldi. Ürün kaliteli rengi tam göründüğü gibiydi tesekkurler kilo 57 boy 160 s beden aldim oldu
İsim: s** t**
Tarih: 09 Haziran 2022
Yorum: çok güzel tam beden alin
İsim: b** e**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: eşime aldım, rengi dokusu güzel, kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz tam kalıp
İsim: e** g**
Yorum: Doğum gününde eşim için aldım. Rengi aynı resimdeki gibiydi. Tam bedeninizi alabilirsiniz. Avva kalitesi diyorum, tek geçerim
İsim: Gaye L.
Tarih: 04 Haziran 2022
Yorum: Çok şık, babam için aldım .Tam beden alabilirsiniz
İsim: g** ç** y**
Yorum: Tam avva kalitesi çok beğendim bedeninizi alın
Yorum: Güzel bir ürün, tavsiye ederim, beden olarak kendi bedeninizi seçin.
İsim: G** K**
Yorum: Rengi çok güzel tam beden öneriyorummm
İsim: M** Ş**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: çok güzel tam beden alınmalı
İsim: u** k**
Yorum: Rengi görseldeki gibi geldi. Tam bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: Bir beden kucuk alinmali kalitesi iyi
İsim: R** Ş**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: eşime aldım 1.90 boy 85 kilo yorumlara bakarak L beden aldım tam oldu bir tık boyu uzun sadece oda yıkanınca toparlar diye düşünüyorum kalite olarak pamuklu çok güzel renk deseniz efsane
İsim: G** C**
Tarih: 05 Haziran 2022
Yorum: kaliteli bir ürün bedeninizi alın
İsim: A** e**
Tarih: 06 Mayıs 2022
Yorum: tam beden alabilirsiniz rengi cok guzel
İsim: N** B**
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: 3X beden ölçüsünü alabilirmiyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Здравствуйте, доставка в Казахстан есть?
Cevap: Değerli Müşterimiz, hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz.
Soru: kıvrılmaz yakamıdır teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz Polo Yakadır. lginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: 1.76 boy kilo 73
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: regular fit yazıyor üründe siz soru cevap ta slm fit yazmissiniz şimdi ürün regular fitmi slm fit
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz regular fit olmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba bana bir tane fazladan t-shırt gönderilmiş bir de yeşil olan t-shırt kolunda dikiş hatası var nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 176 boy - 70
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.70 88 kilo kaç beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhabalar kolay gelsin 5 adet bu ürünün farklı renklerini aldık ve hepsi l beden. Ancak bedenler arası sanki farklılık var biri tam okurken diğeri kısa geliyor model farkı mı var yardımcı olur musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: model slimfit modelmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Slim Fit olarak üretilmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: L BEDENLER NE ZAMAN GELİR ACABA STOKLARA
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Klasik kesim mi dar kesim istemiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün kesimimiz Regular Fit olmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kıvrılmaz yaka mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz Polo yakadır . Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: neden 21.40.yaş.ben 65 yaşındayım bana yakışmazmı .
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 175 boy 75 kilo hangi beden alınır
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba hangi kargoyla gönderiyorsunuz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aras Kargo ve Trendyol Ekspres kargo ile gönderim sağlamaktayız. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: bedenler güncellenecek mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 181 boy 79 kilo kaç beden
Soru: merhaba boy 1.72 kilo 75 hangi beden almaliyim bu seride
Soru: kumaş içeriği nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün kumaş içeriği %100 Pamuktur. İyi günler dileriz.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Detaylı Resimler
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Şu Andaki Değeri 263.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 9709 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Hakkında Bilgi
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 185 cm Göğüs: 100 cm Bel: 79 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 263.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Geri Bildirimleri
263.99 Tl ye satışta olan Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9709 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kalitesi çok iyi tam bedeninizi alin
İsim: S** B**
Tarih: 30 Haziran 2022
Yorum: Bir beden küçük tercih edilmeli kumaşı dokusu gayet güzel
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok güzel.
İsim: Kübra A.
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün bedenizi almanızı tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Yorum: çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: P** A**
Yorum: 80 kilo L beden aldık salaş giymeyi seviyorsanız tam oluyo
İsim: T** T**
Yorum: 90 kilo eşime L beden tan oldu çok beğendik
İsim: a** d**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
Yorum: Rengi çok güzel. Eşim 1.75 cm. 75 kg. M beden aldım. Güzel oldu
İsim: S** U**
Tarih: 20 Haziran 2022
Yorum: Renk olarak fotoğraftan bir tık daha koyu 1.82 83 kilo L beden uygundur.
İsim: H** Ö**
Yorum: Babalar günü için aldım efsane hiç düşünmeden alabılırsınız salaş olsun diyorsanız bir beden büyük alın ama tam beden efsane duruyor
İsim: Ceren T.
Yorum: rengi çok iyi tam beden alınabilir
İsim: Y** C**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: Bütün renklerini aldım eşime hepsi birbirinden güzel tam bedeninizi alın kargo hızlı teşekkür ederiz
İsim: S** İ**
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: güzel Tam oldu kaliteli
İsim: İ** Ö**
Tarih: 24 Temmuz 2022
Yorum: Çok güzel tam beden alabilirsiniz renk tam göründüğü gibi
İsim: İ** A**
Yorum: 67 kilo olan esime M beden aldım tam oldu kumas kalitesi cok güzel
İsim: s** k**
Yorum: çok teşekkür ediyorum babama babalar günü hediyesi için almıştım çok güzel geldi. Ürün kaliteli rengi tam göründüğü gibiydi tesekkurler kilo 57 boy 160 s beden aldim oldu
İsim: s** t**
Tarih: 09 Haziran 2022
Yorum: çok güzel tam beden alin
İsim: b** e**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: eşime aldım, rengi dokusu güzel, kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz tam kalıp
İsim: e** g**
Yorum: Doğum gününde eşim için aldım. Rengi aynı resimdeki gibiydi. Tam bedeninizi alabilirsiniz. Avva kalitesi diyorum, tek geçerim
İsim: Gaye L.
Yorum: Çok şık, babam için aldım .Tam beden alabilirsiniz
İsim: g** ç** y**
Yorum: Tam avva kalitesi çok beğendim bedeninizi alın
Yorum: Güzel bir ürün, tavsiye ederim, beden olarak kendi bedeninizi seçin.
İsim: G** K**
Yorum: Rengi çok güzel tam beden öneriyorummm
İsim: M** Ş**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: çok güzel tam beden alınmalı
İsim: u** k**
Yorum: Rengi görseldeki gibi geldi. Tam bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: Bir beden kucuk alinmali kalitesi iyi
İsim: R** Ş**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: eşime aldım 1.90 boy 85 kilo yorumlara bakarak L beden aldım tam oldu bir tık boyu uzun sadece oda yıkanınca toparlar diye düşünüyorum kalite olarak pamuklu çok güzel renk deseniz efsane
İsim: G** C**
Tarih: 05 Haziran 2022
Yorum: kaliteli bir ürün bedeninizi alın
İsim: A** e**
Tarih: 06 Mayıs 2022
Yorum: tam beden alabilirsiniz rengi cok guzel
İsim: N** B**
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: 3X beden ölçüsünü alabilirmiyim
Soru: Здравствуйте, доставка в Казахстан есть?
Cevap: Değerli Müşterimiz, hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz.
Soru: kıvrılmaz yakamıdır teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz ürünümüz Polo Yakadır. lginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: 1.76 boy kilo 73
Soru: regular fit yazıyor üründe siz soru cevap ta slm fit yazmissiniz şimdi ürün regular fitmi slm fit
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüz regular fit olmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba bana bir tane fazladan t-shırt gönderilmiş bir de yeşil olan t-shırt kolunda dikiş hatası var nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz
Soru: Merhaba 176 boy - 70
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.70 88 kilo kaç beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhabalar kolay gelsin 5 adet bu ürünün farklı renklerini aldık ve hepsi l beden. Ancak bedenler arası sanki farklılık var biri tam okurken diğeri kısa geliyor model farkı mı var yardımcı olur musunuz
Soru: model slimfit modelmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Slim Fit olarak üretilmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: L BEDENLER NE ZAMAN GELİR ACABA STOKLARA
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Klasik kesim mi dar kesim istemiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün kesimimiz Regular Fit olmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kıvrılmaz yaka mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz Polo yakadır . Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: neden 21.40.yaş.ben 65 yaşındayım bana yakışmazmı .
Soru: 175 boy 75 kilo hangi beden alınır
Soru: merhaba hangi kargoyla gönderiyorsunuz acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aras Kargo ve Trendyol Ekspres kargo ile gönderim sağlamaktayız. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: bedenler güncellenecek mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 181 boy 79 kilo kaç beden
Soru: merhaba boy 1.72 kilo 75 hangi beden almaliyim bu seride
Soru: kumaş içeriği nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün kumaş içeriği %100 Pamuktur. İyi günler dileriz.
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Detaylı Resimler
Erkek Su Yeşili Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com