Asli
Bilgili
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Şu Anki Değeri 17250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Memnun?
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürün Bilgisi
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 17250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
17250.0 Tl ye satışta olan Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: isveç kalitesi
İsim: H** S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mayıs 2024
Satıcı: Teraherb
Yorum: Kesinlikle TAVSIYE ederim. Bulaşıkları iyice temizliyor!
İsim: **** ****
Tarih: 26 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Galeri Beyaz
Yorum: Gerçekten kaliteli sessiz ve işini çok iyi yapıyor. İhtiyacı olanlariçin tereddütsüz değerlendirilmeli. Eşim kesinlikle doğru karar vermişiz dedi.
İsim: M** Ç**
Tarih: 25 Ekim 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: Eşime aldım ürün güzel yıkama yapıyor Tek eksigi üst sepet dizaynı güzel degil
İsim: Ö** A** K**
Tarih: 04 Nisan 2022
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Süper bir makine
İsim: H** O**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Beklediğimiz gibi güzel ama iç dizaynı biraz zor.
İsim: Y** O**
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: modatrend34
Yorum: Kalitesini begendim
İsim: Tarık A.
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Sıkıntı yaşamadık
İsim: Emine U.
Tarih: 01 Kasım 2022
Yorum: Çok teşekkür ederim çok kaliteli kargo biraz geç geldi ama çok memnunuz
İsim: A** G**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: umarım güzel çalışır,ulaştı bana,birak kullanmadım daha
İsim: A** T**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Servis daha kurulumu yapmadığı için ürün hakkında yorum yapamıyorumfakat egeizo adlı satıcı çok hızlı bir şekilde kargoladı ,ürün gayetgüzel paketlenmiş şekilde elimize ulaştı ve octovan adlı kargofirmasından da çok memnun kaldık
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: Ürünü henüz kurulum yapmadık.Kalitesinden eminim dünya markasısonuçta,sadece HOROZ LOJİSTİK çalışanları apartmanın önüne bırakıpgitti..Bence bilinir kargolarla çalışmaları lazım
İsim: K** Ö**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Satıcı: Nice Teknoloji
Yorum: Ürün siparişimden 5 gün sonra elime ulaştı. Ancak ulaşabilmesi içinkargo takibini ben yapmak zorunda kaldım. Satıcı Horoz Lojistik ileçalışıyor. Horoz Lojistik arayıp sormasam deposunda bekletiyordu ürünü,kaydı bile girilmedi cevabını almıştım. Ürün elime hasarlı şekildeulaştı. Sağ tarafında çizik ve ufak göçük vardı. Servis iade etmekyerine sadeceDevamını Oku
İsim: Onur E. A.
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Kırık geldi iade
İsim: K** G**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Ürünü henüz kurdurmadık fakat hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin.Nice Teknoloji’den aldık fakat kargo şirketleri bulaşık makinasını kataçıkartmıyor. Bu bilgiyi önceden asla bizle paylaşmadılar, bulaşıkmakinesini eve aldırmak için kendimiz Nakliye firması tutmak zorunda kaldık.
İsim: M** B**
Tarih: 04 Aralık 2021
Yorum: yıkama ve kurutma çok kötü 3 kere servis geldi sorunum çözülmedi tavsiye etmiyorum
İsim: Göksel Ç.
Tarih: 28 Kasım 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Ürün geç geldi yanlardan köpekleri kırılmıştı ve kutusunda sadece naylonsarmislar hatta horoz lojistik bu teşhir ürünü mü diye sordu çok üzüldümAllah tan servis sıkıntı yok dedi de kurulum yapıldı makina güzel sorun yok
İsim: s** d**
Tarih: 11 Eylül 2022
Satıcı: ONASOS ANKASTRE
Yorum: Ürün sepetinde bulaşık hiç durmuyor ve bolmeleri düzgün değil neyinereye koyacağını bilmiyorsun ve üst sepette bardaklar devriliyordeğiştirme şansımız varmi sepetleri
İsim: S** P**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: ürünü alalı 1 ayı geçti hala makinesizim öncelikle 10 günde geldi sonraservis geldi ayağı kırıkmış taşıma hatası dediler. 2 haftayı geçkinparça bekledim. parça değişti bu sefer içinde paslanma vardı.değiştirecekler diye bekliyorum bakalım 3, 4 hafta beklersiniz dediler
yani sinir sisteminiz sağlamsa ve sabrıınız varsa alın yoksabulaşmayın 
İsim: A** Y**
Tarih: 15 Ekim 2023
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Merak Edilen Konular
Soru: Hangi ürün sınıfı daha az elektrik yakar
Cevap: EFENDİM İNVERTER MOTOR ENERJİ TÜKETİMİ EN AZ SEVİYE DE BİR MAKİNE
Soru: merhaba ürünün üretim ülkesi neresidir
Cevap: Merhaba Türkiye ve Almanya üretimi ürünler stoklarımızda mevcuttur.
Soru: merhabalar ürünün garanti süresi ne kadar? teşhir ürün gönderilmiyor değil mi?
Cevap: 10 YIL MOTOR GARANTİSİ EFENDİM 2 YIL NORMAL GARANTİSİ MEVCUT.
Soru: Son kalan ürün tesir mi
Cevap: HAYIR EFENDİM TEŞHİR ÜRÜN SATMIYORUZ
Soru: İyi günler aldıgım ürünün faturasını bulamadım Mail de de göremedim faturamı gönderebilir isiniz mail olarak ürün kurulumu için istiyorlaar
Cevap: Merhaba efendım sıstemden fatura talebınde bulunmanız gerekıyor
Soru: Catal kasik koyma yeri nerde acaba
Cevap: Merhaba Ürün sepeti alt çekmecededir efendim. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Soru: sa.genişlik kaç cm
Cevap: merhaba, standart boyuttadır, 60-60-85 cm
Soru: Merhaba ürün kurulumu nasıl olacak servis durumunu soruyorum
Cevap: Merhaba ürün tarafınıza lojistik firma ile geldikten sonra electrolux çağrı merkezini arayıp kurulum kaydı oluşturuyorsunuz servis gelip ücretsiz kurulumu gerçekleştiriyor
Soru: Merhaba ürünün kapağı otomatik açılıyor mu? Çorum'un Kargi hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: ELEKTROLÜX OFFİCAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ HOROZ LOJİSTİKLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ
Soru: merhaba motor garanti süresi kaç yil
Cevap: 10 YILDIR EFENDİM
Soru: merhaba alt rafinda kapanıp açılıyor mu?
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: Teslimatta ürün daireye kadar getiriliyor mu
Cevap: Merhaba, istanbul icinde iseniz kendimiz teslimat yapıyoruz istanbul dısında ise lojistik kargolar horoz ile gondermekteyiz teslimatta kendilerimi musteriden mi destek konuları her bolgede degisebiliyor bizim mudahale etme gibi bir durum soz konusu olamıyor maalesef...
Soru: Ürün acaba 3 çekmeceli mi ?
Cevap: 2 çekmecedir efendim
Soru: Merhaba, hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz? Makineyi kata kadar çıkarıyorlar mı kurulum nasıl oluyor?
Cevap: BORUSAN LOJİSTİK EFENDİM.
Soru: garanti süresi 3 senemi 2 senemi
Cevap: 10 yıl motor garantisi mevcut efendim
Soru: Eve çıkarılıyormu makina
Cevap: NORMAL ŞARTLARDA LOJİSTİK FİRMASININ EVİN KAPISINA KADAR BIRAKMASI LAZIM EFENDİM.
Soru: Merhaba kargo acaba kata makina çıkartıyor mu ve kaç gün içinde servis takmaya geliyor
Cevap: Merhabalar, kargo firmasının adrese teslim etmesi gerekir fakat bölgenizde şubenin anlaşma koşulları değişiklik gösterebilir, marka sahibinden randevu aldıktan sonra aynı gün kurulumunu yaptırabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürünün normal garantisi kaç yıl ? Birde üst rafınıda görebilir miyim ?
Cevap: Merhaba 3 yıl garanti kapsamındadır. Resmi internet sitesinden bilgi alabilirsiniz
Soru: ürünü hangi lojistik firması ile gönderiyorsunuz
Cevap: hangi sehir efendim
Soru: Tamamdır Yarın servisi ile görüşeceğim O zaman teşekkür ediyorum İyi akşamlar
Cevap: iyi aksamlar
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Şu Anki Değeri 17250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Memnun?
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürün Bilgisi
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 17250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
17250.0 Tl ye satışta olan Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: isveç kalitesi
İsim: H** S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mayıs 2024
Yorum: Kesinlikle TAVSIYE ederim. Bulaşıkları iyice temizliyor!
Tarih: 26 Ocak 2023
Satıcı: Galeri Beyaz
Yorum: Gerçekten kaliteli sessiz ve işini çok iyi yapıyor. İhtiyacı olanlariçin tereddütsüz değerlendirilmeli. Eşim kesinlikle doğru karar vermişiz dedi.
İsim: M** Ç**
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: Eşime aldım ürün güzel yıkama yapıyor Tek eksigi üst sepet dizaynı güzel degil
İsim: Ö** A** K**
Tarih: 04 Nisan 2022
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Süper bir makine
İsim: H** O**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Beklediğimiz gibi güzel ama iç dizaynı biraz zor.
İsim: Y** O**
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: modatrend34
Yorum: Kalitesini begendim
İsim: Tarık A.
Tarih: 06 Şubat 2023
Yorum: Sıkıntı yaşamadık
İsim: Emine U.
Tarih: 01 Kasım 2022
Yorum: Çok teşekkür ederim çok kaliteli kargo biraz geç geldi ama çok memnunuz
İsim: A** G**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: umarım güzel çalışır,ulaştı bana,birak kullanmadım daha
İsim: A** T**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Servis daha kurulumu yapmadığı için ürün hakkında yorum yapamıyorumfakat egeizo adlı satıcı çok hızlı bir şekilde kargoladı ,ürün gayetgüzel paketlenmiş şekilde elimize ulaştı ve octovan adlı kargofirmasından da çok memnun kaldık
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: Ürünü henüz kurulum yapmadık.Kalitesinden eminim dünya markasısonuçta,sadece HOROZ LOJİSTİK çalışanları apartmanın önüne bırakıpgitti..Bence bilinir kargolarla çalışmaları lazım
İsim: K** Ö**
Tarih: 09 Ağustos 2022
Yorum: Ürün siparişimden 5 gün sonra elime ulaştı. Ancak ulaşabilmesi içinkargo takibini ben yapmak zorunda kaldım. Satıcı Horoz Lojistik ileçalışıyor. Horoz Lojistik arayıp sormasam deposunda bekletiyordu ürünü,kaydı bile girilmedi cevabını almıştım. Ürün elime hasarlı şekildeulaştı. Sağ tarafında çizik ve ufak göçük vardı. Servis iade etmekyerine sadeceDevamını Oku
İsim: Onur E. A.
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Kırık geldi iade
İsim: K** G**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Ürünü henüz kurdurmadık fakat hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin.Nice Teknoloji’den aldık fakat kargo şirketleri bulaşık makinasını kataçıkartmıyor. Bu bilgiyi önceden asla bizle paylaşmadılar, bulaşıkmakinesini eve aldırmak için kendimiz Nakliye firması tutmak zorunda kaldık.
İsim: M** B**
Tarih: 04 Aralık 2021
Yorum: yıkama ve kurutma çok kötü 3 kere servis geldi sorunum çözülmedi tavsiye etmiyorum
İsim: Göksel Ç.
Tarih: 28 Kasım 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Ürün geç geldi yanlardan köpekleri kırılmıştı ve kutusunda sadece naylonsarmislar hatta horoz lojistik bu teşhir ürünü mü diye sordu çok üzüldümAllah tan servis sıkıntı yok dedi de kurulum yapıldı makina güzel sorun yok
İsim: s** d**
Tarih: 11 Eylül 2022
Satıcı: ONASOS ANKASTRE
Yorum: Ürün sepetinde bulaşık hiç durmuyor ve bolmeleri düzgün değil neyinereye koyacağını bilmiyorsun ve üst sepette bardaklar devriliyordeğiştirme şansımız varmi sepetleri
İsim: S** P**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: ürünü alalı 1 ayı geçti hala makinesizim öncelikle 10 günde geldi sonraservis geldi ayağı kırıkmış taşıma hatası dediler. 2 haftayı geçkinparça bekledim. parça değişti bu sefer içinde paslanma vardı.değiştirecekler diye bekliyorum bakalım 3, 4 hafta beklersiniz dediler

İsim: A** Y**
Tarih: 15 Ekim 2023
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Merak Edilen Konular
Soru: Hangi ürün sınıfı daha az elektrik yakar
Cevap: EFENDİM İNVERTER MOTOR ENERJİ TÜKETİMİ EN AZ SEVİYE DE BİR MAKİNE
Soru: merhaba ürünün üretim ülkesi neresidir
Cevap: Merhaba Türkiye ve Almanya üretimi ürünler stoklarımızda mevcuttur.
Soru: merhabalar ürünün garanti süresi ne kadar? teşhir ürün gönderilmiyor değil mi?
Cevap: 10 YIL MOTOR GARANTİSİ EFENDİM 2 YIL NORMAL GARANTİSİ MEVCUT.
Soru: Son kalan ürün tesir mi
Cevap: HAYIR EFENDİM TEŞHİR ÜRÜN SATMIYORUZ
Soru: İyi günler aldıgım ürünün faturasını bulamadım Mail de de göremedim faturamı gönderebilir isiniz mail olarak ürün kurulumu için istiyorlaar
Cevap: Merhaba efendım sıstemden fatura talebınde bulunmanız gerekıyor
Soru: Catal kasik koyma yeri nerde acaba
Cevap: Merhaba Ürün sepeti alt çekmecededir efendim. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
Soru: sa.genişlik kaç cm
Cevap: merhaba, standart boyuttadır, 60-60-85 cm
Soru: Merhaba ürün kurulumu nasıl olacak servis durumunu soruyorum
Cevap: Merhaba ürün tarafınıza lojistik firma ile geldikten sonra electrolux çağrı merkezini arayıp kurulum kaydı oluşturuyorsunuz servis gelip ücretsiz kurulumu gerçekleştiriyor
Soru: Merhaba ürünün kapağı otomatik açılıyor mu? Çorum'un Kargi hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: ELEKTROLÜX OFFİCAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ HOROZ LOJİSTİKLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ
Soru: merhaba motor garanti süresi kaç yil
Cevap: 10 YILDIR EFENDİM
Soru: merhaba alt rafinda kapanıp açılıyor mu?
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: Teslimatta ürün daireye kadar getiriliyor mu
Cevap: Merhaba, istanbul icinde iseniz kendimiz teslimat yapıyoruz istanbul dısında ise lojistik kargolar horoz ile gondermekteyiz teslimatta kendilerimi musteriden mi destek konuları her bolgede degisebiliyor bizim mudahale etme gibi bir durum soz konusu olamıyor maalesef...
Soru: Ürün acaba 3 çekmeceli mi ?
Cevap: 2 çekmecedir efendim
Soru: Merhaba, hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz? Makineyi kata kadar çıkarıyorlar mı kurulum nasıl oluyor?
Cevap: BORUSAN LOJİSTİK EFENDİM.
Soru: garanti süresi 3 senemi 2 senemi
Cevap: 10 yıl motor garantisi mevcut efendim
Soru: Eve çıkarılıyormu makina
Cevap: NORMAL ŞARTLARDA LOJİSTİK FİRMASININ EVİN KAPISINA KADAR BIRAKMASI LAZIM EFENDİM.
Soru: Merhaba kargo acaba kata makina çıkartıyor mu ve kaç gün içinde servis takmaya geliyor
Cevap: Merhabalar, kargo firmasının adrese teslim etmesi gerekir fakat bölgenizde şubenin anlaşma koşulları değişiklik gösterebilir, marka sahibinden randevu aldıktan sonra aynı gün kurulumunu yaptırabilirsiniz.
Soru: Merhaba ürünün normal garantisi kaç yıl ? Birde üst rafınıda görebilir miyim ?
Cevap: Merhaba 3 yıl garanti kapsamındadır. Resmi internet sitesinden bilgi alabilirsiniz
Soru: ürünü hangi lojistik firması ile gönderiyorsunuz
Cevap: hangi sehir efendim
Soru: Tamamdır Yarın servisi ile görüşeceğim O zaman teşekkür ediyorum İyi akşamlar
Cevap: iyi aksamlar
Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi

Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Electrolux Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Electrolux Esf5512lox A+ 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.