Gizem
Bilgili
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 16890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürün Detayları
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürününün Satıcısı, Silverline Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) ürününü 16890.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürün Hakkındaki Yorumlar
16890.0 Tl ye satışta olan Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Güzel paketlenmiş şekilde elimize hızlı ulaştı. Tek sorun ;köydekievimize aldığımız için kargo eve kadar getirmedi, biz kargo dan teslimaldık. Çok şık durdu. Silverline yan ürünü Esty marka. Bilerek alın.Fırını da kullandım. Şimdilik memnu'nun.
İsim: A** K** Y**
Tarih: 30 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İdeaGroup
Yorum: mükemmel bir ürün alacaklara tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: aldıgımız ürün davlubaz dügmesi bozukçıktı servis istiyelim gelsindegiştirizdedilr üzerinden 1ay geçmesine rağmen hala çözülmrdi bu ürünüaldıgıma pişman oldum
İsim: S** S**
Tarih: 13 Aralık 2023
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Davlumbaz kaç cm eninde
Cevap: Merhaba , davlumbaz ölçüsü 60 cm dir. Bilgilerinize ..
Soru: merhaba fırın fanlı mı?
Cevap: Merhaba efendim.Evet fırın turbo fanlı.
Soru: istanbul başakşehir
Cevap: Firmamız İzmirde İstanbula bir gün sonra teslimat yapılıyor genelde. Mng kargo ile gönderimi yapılıyor . Bilgilerinize ..
Soru: Merhaba firin ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba efendim.Ürünlerin tamamı standart 60 lık olarak geçiyor.Fırın net ölçüleri dış cam genişlik 59,5 cm yükseklik 59,5 cm dir.Dolabın içinde kalan ölçüleri ise derinlik 55 cm,genişlik 56 cm,yükseklik 57 cm dir.
Soru: BacasıZ olur mu
Cevap: Merhaba, Esty markalı davlumbazlarda bacasız kullanıma uygundur. Karbon filtresi servislerinden temin edebilirsiniz.
Soru: Alt ısıtıcı demirleri içinde mi dışındamı acaba
Cevap: Merhaba , fırın alt rezistans kapalı üst açık şekildedir. Bilgilerinize . .
Soru: Davlumbaz yükseklik ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba , cam yükseklik ölçüsümü yoksa baca borusu dahil ölçümü soruyorsunuz ?
Soru: fırının enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba efendim.A enerji sınıfıdır.
Soru: Ocak sadece doğalgaza mı uyumlu
Cevap: Merhaba , lpg ile kullanımada uygundur . Bilgilerinize ..
Soru: cammı ankastre set
Cevap: Merhaba , evet ürün cam ankastre settir . Bilgilerinize .
Soru: Ocak dogalgaza uyumlu mu?
Cevap: Merhaba efendim. Evet Ocak doğal gaz uyumlu olarak üretiliyor. Fakat dilerseniz daha sonra LPG ile de kullanım yapılabilir. İyi alışverişler dileriz
Soru: Ürünün dijital saat göstergesi var mı fotoğrafta gözükmüyor?
Cevap: Merhaba efendim Ürün turboludur. Saati yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: İyi günler ürünü kurulum yaparken LPG ye uyumlu yaptığında ekstra ücret talep ediliyor mu
Cevap: Merhaba , ilk kurulumda dönüşüm ücretsizdir . Bilgilerinize ..
Soru: merhaba fırın cam kalınlığı kaç mm dir?
Cevap: Merhaba 6mm çift cam kullanılmıştır .
Soru: Ürün bacasız kullanıma uygun mu ?
Cevap: Merhaba efendim.Davlumbaz bacasız kullanıma uygundur.yetkili servisten karbon filtre alıp kullanabilirsiniz.
Soru: merhaba doğalgaz a uyumlu mu doğalgaz a dönüşü olucaksa ücretlimi olur
Cevap: Merhaba , ocak doğalgaza uyumlu olarak gelmektedir . Bilgilerinize ..
Soru: firinın yakıt sarfiyati nedir sınif olarak
Cevap: Merhaba , fırının enerji sınıfı A dır . Bilgilerinize ..
Soru: fırın hacmi kaç lt acaba ve kaç tepsisi var?
Cevap: Merhaba , fırın 66lt dir . Fırın içerisinde 1 tepsi ve 1 tel ızgara çıkmaktadır . Bilgilerinize ..
Soru: Merhaba ürünün rezistansı gizli mi acaba
Cevap: Merhaba , alt rezistans gizli üst açıktır. Izgara fonksiyonu için üst rezistans açık olarak gelmektedir .
Soru: merhaba davlumbazın içerisinde filtresi yokmuş bu yüzden ekstra filtre almamız gerektiği söylendi ölçüsü kaç cm bir filtre olmalı? diğer markaların filtreleriyle uyumlu olur mu yoksa silverline mı almam lazım?
Cevap: Merhaba , bacasız kullanım yapacaksanız karbon filtre almanız gereklidir onuda Silverline servislerinden temin edebilirsiniz. Baca çıkışınız mevcutsa filtreye gerek yoktur . Bilgilerinize ..
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürüne Ait Resimler
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 16890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürün Detayları
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürününün Satıcısı, Silverline Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) ürününü 16890.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürün Hakkındaki Yorumlar
16890.0 Tl ye satışta olan Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Güzel paketlenmiş şekilde elimize hızlı ulaştı. Tek sorun ;köydekievimize aldığımız için kargo eve kadar getirmedi, biz kargo dan teslimaldık. Çok şık durdu. Silverline yan ürünü Esty marka. Bilerek alın.Fırını da kullandım. Şimdilik memnu'nun.
İsim: A** K** Y**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: mükemmel bir ürün alacaklara tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: aldıgımız ürün davlubaz dügmesi bozukçıktı servis istiyelim gelsindegiştirizdedilr üzerinden 1ay geçmesine rağmen hala çözülmrdi bu ürünüaldıgıma pişman oldum
İsim: S** S**
Tarih: 13 Aralık 2023
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Davlumbaz kaç cm eninde
Cevap: Merhaba , davlumbaz ölçüsü 60 cm dir. Bilgilerinize ..
Soru: merhaba fırın fanlı mı?
Cevap: Merhaba efendim.Evet fırın turbo fanlı.
Soru: istanbul başakşehir
Cevap: Firmamız İzmirde İstanbula bir gün sonra teslimat yapılıyor genelde. Mng kargo ile gönderimi yapılıyor . Bilgilerinize ..
Soru: Merhaba firin ölçüleri nedir?
Cevap: Merhaba efendim.Ürünlerin tamamı standart 60 lık olarak geçiyor.Fırın net ölçüleri dış cam genişlik 59,5 cm yükseklik 59,5 cm dir.Dolabın içinde kalan ölçüleri ise derinlik 55 cm,genişlik 56 cm,yükseklik 57 cm dir.
Soru: BacasıZ olur mu
Cevap: Merhaba, Esty markalı davlumbazlarda bacasız kullanıma uygundur. Karbon filtresi servislerinden temin edebilirsiniz.
Soru: Alt ısıtıcı demirleri içinde mi dışındamı acaba
Cevap: Merhaba , fırın alt rezistans kapalı üst açık şekildedir. Bilgilerinize . .
Soru: Davlumbaz yükseklik ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba , cam yükseklik ölçüsümü yoksa baca borusu dahil ölçümü soruyorsunuz ?
Soru: fırının enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba efendim.A enerji sınıfıdır.
Soru: Ocak sadece doğalgaza mı uyumlu
Cevap: Merhaba , lpg ile kullanımada uygundur . Bilgilerinize ..
Soru: cammı ankastre set
Cevap: Merhaba , evet ürün cam ankastre settir . Bilgilerinize .
Soru: Ocak dogalgaza uyumlu mu?
Cevap: Merhaba efendim. Evet Ocak doğal gaz uyumlu olarak üretiliyor. Fakat dilerseniz daha sonra LPG ile de kullanım yapılabilir. İyi alışverişler dileriz
Soru: Ürünün dijital saat göstergesi var mı fotoğrafta gözükmüyor?
Cevap: Merhaba efendim Ürün turboludur. Saati yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: İyi günler ürünü kurulum yaparken LPG ye uyumlu yaptığında ekstra ücret talep ediliyor mu
Cevap: Merhaba , ilk kurulumda dönüşüm ücretsizdir . Bilgilerinize ..
Soru: merhaba fırın cam kalınlığı kaç mm dir?
Cevap: Merhaba 6mm çift cam kullanılmıştır .
Soru: Ürün bacasız kullanıma uygun mu ?
Cevap: Merhaba efendim.Davlumbaz bacasız kullanıma uygundur.yetkili servisten karbon filtre alıp kullanabilirsiniz.
Soru: merhaba doğalgaz a uyumlu mu doğalgaz a dönüşü olucaksa ücretlimi olur
Cevap: Merhaba , ocak doğalgaza uyumlu olarak gelmektedir . Bilgilerinize ..
Soru: firinın yakıt sarfiyati nedir sınif olarak
Cevap: Merhaba , fırının enerji sınıfı A dır . Bilgilerinize ..
Soru: fırın hacmi kaç lt acaba ve kaç tepsisi var?
Cevap: Merhaba , fırın 66lt dir . Fırın içerisinde 1 tepsi ve 1 tel ızgara çıkmaktadır . Bilgilerinize ..
Soru: Merhaba ürünün rezistansı gizli mi acaba
Cevap: Merhaba , alt rezistans gizli üst açıktır. Izgara fonksiyonu için üst rezistans açık olarak gelmektedir .
Soru: merhaba davlumbazın içerisinde filtresi yokmuş bu yüzden ekstra filtre almamız gerektiği söylendi ölçüsü kaç cm bir filtre olmalı? diğer markaların filtreleriyle uyumlu olur mu yoksa silverline mı almam lazım?
Cevap: Merhaba , bacasız kullanım yapacaksanız karbon filtre almanız gereklidir onuda Silverline servislerinden temin edebilirsiniz. Baca çıkışınız mevcutsa filtreye gerek yoktur . Bilgilerinize ..
Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Ürüne Ait Resimler

Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) En Uygun Satış Linki

Silverline Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Silverline Esty Ankastre Beyaz Set (turbo Fırın-dokunmatik Davlumbaz ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.