Sevgi
Bilgili
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak En Ucuzu Nerede Bulunur?
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Şu Andaki Değeri 19999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Teknik Bilgiler
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Ürününün Satıcısı, Siemens Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak ürününü 19999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Yorum Ve Değerlendirmeler
19999.0 Tl ye satışta olan Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: mutfakta çok güzel şık bir görüntü oluşturdu.
İsim: Ş** T** B**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Merak Edilen Konular
Soru: En ve derinlik ölçüsü rica ediyorum. Teşekkürler.
Cevap: İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 51x592x522 mm Montaj için minimum yükseklik 490 mm Maksimum kurulum yüksekliği 500 mm Montaj için minimum genişlik 560 mm Montaj için maksimum genişlik 560 mm Montaj için derinlik 51 mm
Soru: Merhaba ürün trifazla mı çalışıyor? Tek fazla da çalışır mı 4 gözü de
Cevap: Hem 220 hem 380'e çalışıyor 380 İmkan varsa daha verimli olur
Soru: Doğalgaza bağlantısı oluyor mu?
Cevap: Hayır ürün elektrikli ocaktır sadece elektrikle çalışır
Soru: çocuk kilidi var mı
Cevap: Merhaba, Çocuk emniyet kilidi, Güvenlik zaman kapatması, PowerManagement , Tencere tanıma gibi cihaz emniyet sistemleri bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Franke ocak kullanıyorum fakat 2 tencere de yemek pişiremiyorum çünkü kendi kendine kapatır tekrar ısıtıyor bu sorun yoktur umarım 4 gözü sürekli ısıtıyormu birden önemli olan o benim için yoksa oda ısınınca otamatik kapanıyormu
Cevap: Termostatlı olduğu için bu da kendi kendini kapatacak
Soru: Bu ürünün yada indüksiyonlu beyaz olanı var mı
Cevap: Hayır efendim.
Soru: bunların doğal gazlisi var mı elinizde
Cevap: Malesef yok
Soru: Merhaba 4 gözde aynı anda yemek pişirme yok mu ? Bir de trifaz nedir açıklar mısınız?
Cevap: TRİFAZ ELEKTRIK HATTINIZ ILE ILGILI 380 ELEKTRIK HATTI DEMEK. 4 GÖZÜ AYNI ANDA KULLANABILIRSINIZ.
Soru: 220volt yeterli mi çalışması için
Cevap: Evet yeterli
Soru: zamanlayıcı varmı acaba
Cevap: Merhaba zamanlayıcı yoktur
Soru: merhaba. mutfaktaki normal prize takılması yeterli mi? ek bir elektrik tesisati vs gerekli mi?
Cevap: 220 V İLE ÇALIŞIYOR EKSTRA BİR SİSTEME GEREK YOK
Soru: Kurulum için bizim mutfak tezgahı ile ilgili birşey yaptırmamıza gerek car mı yani mermer kesiliyor mu bu ocaklarda
Cevap: Tabi ankastre ocaklarda mutfak tezgahi kesiliyor.
Soru: Monıfaze ve tirifaze ne demek. Bilerek almak istiyorum
Cevap: Monifaze 220 trifaze 380 watt elektrik demektir.
Soru: Merhabalar ilk defa kullanıcam. Bazı markalarda çok sesli olduğu ve dört gözünün aynı anda çalışmadığından bahsedilmiş öyle bir durumu var mı? Birde hangi durumda kendiliğinden kapanıyor ?
Cevap: Merhaba efendim ürün Seramik değil indüksiyonlu olmasındn kaynaklı sessiz çalışmaktadır. aynı anda 4 gözüde kullanılabilmektedir.ocak üstünden Tencere yi alınca otomatik kapanmaktadır.zamanlayıcı ve çocuk kilidi mevcuttur.
Soru: ocak sadece çelikleri mi görüyor
Cevap: Merhaba, çelik değil indüksiyon uyumlu tencereler ile kullanılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: elektriklimi yoksa dogalgaz
Cevap: Merhaba, beğenmiş olduğunuz ürün modelimizin ısıtma tipi Elektiriktir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: tüm özelliklerini ve kaç wat enerji tuketiyor
Cevap: Merhaba, maalesef ürün cevapları kısmında tüm özelliklerini aktarabileceğimiz karakter sayısına izin verilmemektedir. Genel olarak ise, Sol ön ocak gözü için hızlı ısınma özelliği (powerBoost)özelliği %50 daha fazla enerji sayesinde suyu daha hızlı kaynatır.powerBoost fonksiyonu, Çocuk kilidi düğmesiyle, indüksiyonlu ocağınızı kolayca izinsiz kullanıma karşı koruyabilirsiniz.9 güç kademesi, Ocağın enerji tüketimi : 180,0 Wh/kg. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: beyaz rengi var mi
Cevap: Merhaba,beyaz indiksiyonlu ocak yok maalesef.
Soru: Ürün monofaze mı trifaze mı?
Cevap: Iki türlüde kullanılmaktadır
Soru: mrb tam indüksiyon ocak mı
Cevap: Merhabalar efendim evet tam indüksiyonlu ocaktır.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Ürün Resimleri
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Şu Andaki Değeri 19999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Teknik Bilgiler
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Ürününün Satıcısı, Siemens Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak ürününü 19999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Yorum Ve Değerlendirmeler
19999.0 Tl ye satışta olan Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: mutfakta çok güzel şık bir görüntü oluşturdu.

İsim: Ş** T** B**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Merak Edilen Konular
Soru: En ve derinlik ölçüsü rica ediyorum. Teşekkürler.
Cevap: İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 51x592x522 mm Montaj için minimum yükseklik 490 mm Maksimum kurulum yüksekliği 500 mm Montaj için minimum genişlik 560 mm Montaj için maksimum genişlik 560 mm Montaj için derinlik 51 mm
Soru: Merhaba ürün trifazla mı çalışıyor? Tek fazla da çalışır mı 4 gözü de
Cevap: Hem 220 hem 380'e çalışıyor 380 İmkan varsa daha verimli olur
Soru: Doğalgaza bağlantısı oluyor mu?
Cevap: Hayır ürün elektrikli ocaktır sadece elektrikle çalışır
Soru: çocuk kilidi var mı
Cevap: Merhaba, Çocuk emniyet kilidi, Güvenlik zaman kapatması, PowerManagement , Tencere tanıma gibi cihaz emniyet sistemleri bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Franke ocak kullanıyorum fakat 2 tencere de yemek pişiremiyorum çünkü kendi kendine kapatır tekrar ısıtıyor bu sorun yoktur umarım 4 gözü sürekli ısıtıyormu birden önemli olan o benim için yoksa oda ısınınca otamatik kapanıyormu
Cevap: Termostatlı olduğu için bu da kendi kendini kapatacak
Soru: Bu ürünün yada indüksiyonlu beyaz olanı var mı
Cevap: Hayır efendim.
Soru: bunların doğal gazlisi var mı elinizde
Cevap: Malesef yok
Soru: Merhaba 4 gözde aynı anda yemek pişirme yok mu ? Bir de trifaz nedir açıklar mısınız?
Cevap: TRİFAZ ELEKTRIK HATTINIZ ILE ILGILI 380 ELEKTRIK HATTI DEMEK. 4 GÖZÜ AYNI ANDA KULLANABILIRSINIZ.
Soru: 220volt yeterli mi çalışması için
Cevap: Evet yeterli
Soru: zamanlayıcı varmı acaba
Cevap: Merhaba zamanlayıcı yoktur
Soru: merhaba. mutfaktaki normal prize takılması yeterli mi? ek bir elektrik tesisati vs gerekli mi?
Cevap: 220 V İLE ÇALIŞIYOR EKSTRA BİR SİSTEME GEREK YOK
Soru: Kurulum için bizim mutfak tezgahı ile ilgili birşey yaptırmamıza gerek car mı yani mermer kesiliyor mu bu ocaklarda
Cevap: Tabi ankastre ocaklarda mutfak tezgahi kesiliyor.
Soru: Monıfaze ve tirifaze ne demek. Bilerek almak istiyorum
Cevap: Monifaze 220 trifaze 380 watt elektrik demektir.
Soru: Merhabalar ilk defa kullanıcam. Bazı markalarda çok sesli olduğu ve dört gözünün aynı anda çalışmadığından bahsedilmiş öyle bir durumu var mı? Birde hangi durumda kendiliğinden kapanıyor ?
Cevap: Merhaba efendim ürün Seramik değil indüksiyonlu olmasındn kaynaklı sessiz çalışmaktadır. aynı anda 4 gözüde kullanılabilmektedir.ocak üstünden Tencere yi alınca otomatik kapanmaktadır.zamanlayıcı ve çocuk kilidi mevcuttur.
Soru: ocak sadece çelikleri mi görüyor
Cevap: Merhaba, çelik değil indüksiyon uyumlu tencereler ile kullanılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: elektriklimi yoksa dogalgaz
Cevap: Merhaba, beğenmiş olduğunuz ürün modelimizin ısıtma tipi Elektiriktir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: tüm özelliklerini ve kaç wat enerji tuketiyor
Cevap: Merhaba, maalesef ürün cevapları kısmında tüm özelliklerini aktarabileceğimiz karakter sayısına izin verilmemektedir. Genel olarak ise, Sol ön ocak gözü için hızlı ısınma özelliği (powerBoost)özelliği %50 daha fazla enerji sayesinde suyu daha hızlı kaynatır.powerBoost fonksiyonu, Çocuk kilidi düğmesiyle, indüksiyonlu ocağınızı kolayca izinsiz kullanıma karşı koruyabilirsiniz.9 güç kademesi, Ocağın enerji tüketimi : 180,0 Wh/kg. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: beyaz rengi var mi
Cevap: Merhaba,beyaz indiksiyonlu ocak yok maalesef.
Soru: Ürün monofaze mı trifaze mı?
Cevap: Iki türlüde kullanılmaktadır
Soru: mrb tam indüksiyon ocak mı
Cevap: Merhabalar efendim evet tam indüksiyonlu ocaktır.
Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Ürün Resimleri

Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak En Uygun Satış Linki

Siemens Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siemens Eu611aga5e Indüksiyonlu Ankastre Lazer Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.