EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Alınır Mı-

Rabia

Bilgili
EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 16411.0 Tl'den Satılmaktadır.

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi ürününü 16411.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
16411.0 Tl ye satışta olan EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Çok memnunum keşke kurutmalısını alsaydım kesinlikle tavsiye ederim…
İsim: M** B**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DirectShop

Yorum: makine harika sessiz çalışıyor almak isteyenler düşünmeden alabilirkaliteli makine olduğu belli
İsim: **** ****
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: çok sessiz çalışıyor. servis çok hızlı. iyi ki almışız
İsim: **** ****
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: kargo çok geç gelse de makinadan memnun kaldım güzel yıkıyor
İsim: M** A**
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: ÜRÜNÜ COK BEGENDIK KALITELI VE GÜZEL
İsim: ADEM C.
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: ayın 25 de camasır makinası aldım bu gün ayın 6 sıhalla kurulumyapmadılar ürünü iade etmek istiyorum servisiniz kalitesi sıfır
İsim: H** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Hiç iyi değil 4 ayda sıkmada dağıtırmı
İsim: T** K**
Tarih: 24 Haziran 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: ürün beklediğim zamanda geldi. bazı yerlerde servis kurulumu geçdemişler ama bize ertesi gün gelip kurulum yapıldı (ama biz servisiarayıp özellikle yakın olan yerin telefon numarasıni rica ettik bu dabir etken olmuş olabilir) ürünü hemen denedim çok güzel sessiz çalışıyorve çamaşıri çok güzel sıkıyor şimdilik memnunum.
İsim: H** E**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: geldi ama kurulum yapılmadı indiriden almistım
İsim: a** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Aralık 2023

Yorum: yorumum gözüksün diye 5 yıldız verdim alalı iki ay oldu makina arızaverdi iki aydır yedek parça bekliyorum hiç bir şekilde ilgilenmiyorlarmağdur edildim dönüş dahi yapılmadı
İsim: E** C**
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: DirectShop

Yorum: Bu ürünü kesinlikle GÜL GROUP firmasından almayın.İi ahlakı olmayan birfirma.Çamaşı makinesi sipariş ediyorum vantilatör yolluyorlar.Satıcıyamesaj yazıyorsun cevap üslupsuz zaten sonra cevapta vermiyorlar.Değişimegiden ürünü sormadan iptal ediyorlar.Ben aldıktan sonra benim başımagelen aynı durumu yazan satıcı yorumlarını da gördüm.Yorumum üstegözüDevamını Oku
İsim: E** Y** K**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: GÜL GROUP

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Garantisi 3 yıl mı?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl *** Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: çamaşır nakinasini hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz.montajini servisi yapiyor
Cevap: Merhabalar, Horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz efendim. Yaşadığınız şehirdeki yetkili electrolux servisimiz kurulumunu gerçekleştiriyor. Bilgilerinize sunar, iyi alışverişler dileriz.

Soru: buharlimidir ve 1200 devirmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: üretim yeri neresidir bu ürünün
Cevap: URETIM YERI POLONYA

Soru: merhaba soru ve cevapları okudum keşke cevap veremediği iz sorular hakkında da bilgi alıp onları da cevaplasaydiniz öğrenmek istediğim bir kaç sorunun cevabını da okuya bilseydim almaya karar verecektim kolay gelsin
Cevap: Merhaba size nasıl yardımcı olabiliriz ?

Soru: yıkarken çok ses çıkarıyor mu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: garantisi kaç yıl acaba motor garantisi de
Cevap: 3 yıl garantilidir.

Soru: Merhaba Tamburlu tambursuz farkı nedir

Soru: merhaba efendim bu makinanın tambur hacmi nekadar tsk ederim
Cevap: Net tambur hacmi (lt) 68.6

Soru: Merhaba makinenin üzerine kurutma makinesi koyacak genişliktemi
Cevap: EVET EFENDİM. KENDİ EVİMİZ DE DE SİZİN BELİRTDİĞİNİZ ŞEKİL DE KULLANIYORUZ.

Soru: merhaba bu makinanın tambur hacmi nekadar tsk ederim
Cevap: 68 lt net XXL tambur hacmi

Soru: enerjisi yazmıyor A SINIFI MI
Cevap: a sınıfıdır

Soru: Merhaba enerji tasarruflumu acaba
Cevap: Merhaba, ürün eski sisteme göre A++ , yeni sisteme göre C sınıfıdır.

Soru: Merhaba kurulum nasıl hallediliyor acaba?
Cevap: Elektrolux çağrı merkezinden servis kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

Soru: merhabalar bu makinada sadece sıvı tetarjanmı kullanılıyor

Soru: merhaba sicaklik maksimum kac derece acaba
Cevap: elektrolüx türkiye official sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba, ürünün garantisi kurumlu yapıldıktan sonra mı başlıyor ?
Cevap: Merhaba kurulum yapıldıktan sonra garantiniz başlamaktadır.

Soru: makinem geldi. yorum yapmak istiyorum. ama satıcı onayı yok diyor.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: c sınıfı ile d sınıfı olmasında çok bir fark yaratır mı bu ürünün hiç yorumunu bulamadım ondan biraz kararsız kaldım yorumunu okuyabileceğim yeterli bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba ? ona göre almaya karar vereceğim de.
Cevap: Çok az enerji tüketim farkı vardır. Dilerseniz electrolux sayfasından ürün karşılaştırması yapabilirsiniz.

Soru: Hangi Kargo şirketi ile sevk ediyorsunuz tşkler
Cevap: Horoz veya Borusan Lojistik efendim.

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

EW6FN421BT SensiCare 10 kg 1200 devir XXL Tamburlu Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Cemre Beyaz Eşya 0 54