EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Alınmaya Değer Mi

Sennur

Bilgili
EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Alınır Mı?
EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Şu Andaki Fiyatı 19695.8 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Kullanıcı Yorumları Nasıl?

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Ürün Tanıtımı

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Ürününün Satıcısı, Electrolux EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 ürününü 19695.8 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Kullanıcı Değerlendirmeleri
19695.8 Tl ye satışta olan EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Beklentimin çok üstünde bir klima, tavsiye edilir. Ne beklediğinize bağlı elbette ama evdeki nemi aldığı gibi, gayette soğutuyor. Pencere kitinizi muhakkak alınız.
İsim: M** B**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Aşırı gürültü dışında güzel ürün
İsim: E** K**
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Üründenn memnunum, abartilgi kadar seslli degil. İyi sogutuyor
İsim: Barbaros K.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: Harika, iyi soğutuyor.
İsim: S** D**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: Açıkçası ürünün çok az yorumu olduğu ve pahalı bir ürün olduğu için tereddüt ile aldık. ürünün klima özelliğini kullanmak için kesinlikle tahliye borusunu camdan çıkarmak gerekiyor. Ürün sesli bir ürün ama vantilatörün çıkardığı sesten çok fazla değil ve gerçekten soğutuyor. Sıcaktan nefes zor alınan evimizde 25 m2 lik bir odayı kapıyı kapatmadığımDevamını Oku
İsim: E** C**
Tarih: 14 Haziran 2024
Satıcı: DAPASHOP

Yorum: Ürün gelmeden önce pencere aparatını da sipariş vermenizi tavsiye ederim. Bunun dışında bir oda için gayet iyi bir soğutması var dublex evin üst katında çatı sıcaklığına rağmen yarım saatte 5 derece düşürüyor.wifi ya bağlamakta biraz sorun yaşadık ttneti arayıp güvenli internet ayarını kapattırınca bağlandı. Telefondan kontrol edebilmek de çok iyiDevamını Oku
İsim: a** ü**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: Soğutması gayet yeterli 2 odayı 10 derece düşürüyor biraz sesli sadece birde wifi var fakat bağlantıda sorun oluyor
İsim: Burcu ö.
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Kiracı olduğum için taşınabilir klima aldım. İnternetten markayı araştırdım. İsveçli bir üretici firma. Sağlam ve kaliteli ürün. Dezavantajı normal klimaya kıyasla biraz gürültülü ama ünite ( kompresör ) içinde olduğu için normal.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: ürün ilk geldiğinde iyiydi ama artık evi soğutmuyor daha 1.5 ay yeni oldu .
İsim: B** G**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: inanılmaz değişken bir fiyatı var 3-4 bin yükselip düşüyor öncelikle buna dikkat edin.. Pencere aparatı düzgün olursa ve eski bir bina da oturmuyorsanız (cam konusunda) güzel ürün ama sesli mi çok sesli bence iş yerleri için daha kullanışlı bir ürün ev tipi olarak pek sevmedim iade olmadığı için mecbur kullanıyorum
İsim: R** R**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Fast and accurate delivery service
İsim: N** a** M** M** J**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: Ürünü kuramadık kullanamadık destek veren yok elektrolüx arıyoruz biz ilgilenmiyoruz mobil klima ile diyorlar servis sahi yönlendirmiyorlar siz açın kullanın dediler ama kullanamıyoruz acil iade edicem
İsim: F** Ş**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: teşir ürün geldi ve tahliye borusu katlanmış sonradan streclenmiş
İsim: O** A**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: DAPASHOP

Yorum: Ürünü aldım fakat klima olduğu için sıcak hava borusunu. Camı kestirip dışarı çıkarmanız gerekiyor aksi takdirde kestiremezseniz be kiracıysanız boş yere almayın Salonda pencerenizin camında yuvarlak bir delik hoş durmuyor bilginize
İsim: Meltem A.
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: Ürün 1 haftada geldi.Geldiğinde kutusunda herhangi bir problem yoktu.Yanlız açtığımda bazı yerlerindeki dişleri kırılmıştı ve o kısımlar oturmuyor.Ürün sanki daha önceden iade edilmiş gibi görünüyor
İsim: S** Ş**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Ürünün soğutma kapasitesi çok iyi diyebilirim. Kiracıyız eve zarar vermemek için böyle birşey alalım dedik. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi hemen arka tarafta balkon kapısı var oradan boruyu sarkıtıyoruz ve kapı neredeyse yarısına kadar açık olmasına rağmen salonu fazlasıyla soğutuyor. Gayet memnun kaldık. Bu satıcıdan alırsanız paketlemesi çok iyi gDevamını Oku
İsim: M** S**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: 1000 TL fazla verdim yorumlar güzel diye gele gele teşhir ürünü geldi ama geri gitti teşhir ürünü daha ucuz olacağına bin küsür daha pahalı boşu boşuna bu sıcakta klimasız kaldık
İsim: E** Z**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: 3M CONCEPT

Yorum: WiFi özeliği çalışmıyor. Bağlanmıyor. DU. turktelekom müşteri hizmetlerini arayım güvenli İnternet ayarlarını kapatınca çalıştı makina.
İsim: B** B** T**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: kutu söylendiği gibi sifr açılmamış geldi kendim actim kargo sagolsun yukarı çıkardı baya ağırmış.Kurduktan ve calistirdiktan sonra resim atarım ve bilgi güncellerim
İsim: Z** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Temmuz 2023
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: Ürün güzel benzerlerine göre sessiz ama montaj sıkıntınız yok ise normal alın tahliye borusu büyük sıkıntı ayrıca horoz lojistik ile gönderiliyor en son gidip depodan kendim almak zorunda kaldım
İsim: V** Y**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: GÜL GROUP

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Kumandası varmı ve inverter klimamı - split klimamı
Cevap: ELEKTROLUX TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba Horoz Lojistik ile gönderim yapılmaktadır

Soru: Merhaba pencere krnari koruma kiti var?!
Cevap: Merhaba Evet mevcut

Soru: 25 metre kare soğuturmu
Cevap: Soğutur tabii

Soru: borunun çapı kaç cm. soba bacasına takılır mı
Cevap: o kadar uzun değil pencereden dışarı vermeniz gerekiyor

Soru: Merhabalar dış boru içinde mevcut mu? yoksa eksta almamız mi gerekiyor?
Cevap: Merhabalar, Kutu içerisinden bir adet (baca-pencere) uzantı borusu ve su tahliye hortumu çıkmaktadır. Keyifl alışverişler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba, kurulum yapan servis delinmesi gereken yeri delip boruyu dışarı çıkartıp kullanıma hazır hale getiriyor mu, yoksa bizim duvarı deldirmemiz gerekecek mi acaba. Teşekkürler
Cevap: Merhabalar, Servis herhangi bir duvar delme işlemi yapmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: sanırım isteğe bağlı alınıyor taşınabilir klimalarda yani elektrolüks de çıkmıyor
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kutudan kumanda çıkmamaktadır efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Pencere kiti kapı boyutundaki pencereler için uygun mu
Cevap: Merhaba efendim, Pencere kiti içeriği şu şekildedir, boyutları uygunluk sağlar ise problemsiz kullanabilirsiniz; 1x Dikdörtgen 140x30cm parça, 1x Dikdörtgen 80x30cm parça, 2x Üçgen 100x30cm parça ve 50 Adet Cırt Cırttan oluşur.

Soru: merhaba 6X6 odayı soğutur mu
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz .

Soru: Bu modelde Wi-Fi özeliği varmı
Cevap: Merhabalar Wi-fi özelliği bulunmamaktadır. iyi günler dileriz

Soru: kutunun içinde kumanda cikiyormu
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kumanda mevcut değildir efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürünün kutu içeriğinde neler var içerisinden pencereden sıcak havayı veren boru geliyormu
Cevap: Merhaba borusu kutu içerisinde mevcuttur efendim

Soru: kaç kilo ağırlık
Cevap: Merhabalar, Net ağırlık (kg): 33.5 Keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: bu cihazın bana teknik bilgilerini atarmisiniz crafter minibüste invertor vasıtası ile kullanicam kaç Mt2 alan soğutur araç 15 MT. küp lakin 20 kişidir 2800 watt invertor ile calistirimiyim bunun için teknik bilgiler gerekli kolay gelsin iyi çalışmalar
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün 20-25 m2 alanı soğutabilecek şekilde 12.000btu efendim ancak diğer detaylar konusunda servisten bilgi almanız daha doğru sonuç verecektir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: İyi günler, 1- Bu üründe ses desibel kaç, 2- havalandırma nasıl olacak, resimlerde arka kısmı göremiyoruz,boruyla camdan dışarı mı verilecek, cam mı kesilmesi lazım gelecek, 3- kurulum için servise gerek var mı, direk fişe taktık mı çalışıyor mu
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün 64dbB'dir , boru uzantısı mevcuttur efendim ve haricen satılan portatif klima pencere aparatını kullanırsanız pencerenin kesilmesine gerek kalmayacaktır, servisin kurması gereklidir eğer servis kurulum yapmazsa ürün garanti kapsamından çıkar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Hangi gaz kullanılıyor
Cevap: Soğutucu: R290

Soru: Normal klima gibi gazlı mı ?
Cevap: ELEKTROLÜX TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: merhaba wifi için bir var bir yok demişsiniz varmı yokmu tekerlekleri varmı
Cevap: Merhaba Wi-Fi Özellikli Mobil Klima beyaz renktedir.

Soru: 25 metre kareyi isitirmi
Cevap: ısıtma yoktur, sadece soğutma

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

EXP34U339HW 12000 BTU Mobil Klima 950011605 En Uygun Satış Linki