Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Tavsiye Eder Misiniz

Gozde

Bilgili
Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Fiyatına Göre Alınır Mı?
Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Şu Andaki Değeri 22399.0 Tl'den Satılmaktadır.

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Memnuniyet Durumu Nedir?

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Detaylı Bilgi

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Ürününün Satıcısı, Electrolux Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima ürününü 22399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Ürünü Kullananların Görüşleri
22399.0 Tl ye satışta olan Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: geyet güzel bir ürün teslim alındığı haliyle kullanımı iyi almak isteyenlere tavsiye ederim...
İsim: T** B**
Tarih: 26 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Üçel Akmerkez

Yorum: çok iyi aşırı derecede pratik sadece biraz sesi fazla geldi bana ama o kadar olur wifi bağlantısı çok iyi çalışıyor uygulamadan her ayarını zamanlayıcısını çalıştırabiliyorsunuz
İsim: Mert B. A.
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: Soğutma derecesi ve hızı iyi. Sesi biraz yüksek. Normalde 4 yıldız fakat pencere aparatlı yazmasına rağmen aparatsız olmasından dolayı 1 yıldızı hak ediyor.
İsim: H** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Haziran 2024
Satıcı: Doğubankbilişim

Yorum: Merhaba.. Ürün hızlı bir şekilde geldi Herkese almasını tavsiye ediyorum
İsim: M** A**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Merhaba, Ürün teslim alıp açtım tahliye hortumun bağlantı parçası kırlmış buldum!!! Bir de "Mobil klima+pencere aparatı" yazılması rağmen, pencere aparatı yokmuş!
İsim: R** O**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: ürün 12 bin btu gibi değil sanki aşırı ses yapmıyor ofiste işe yaramıyor ama evde belki işe yarar fakat trendyoldan aldığım için çok pişman oldum bir haftada geldi ürün ürünün kargo takibini bile yapacak sistemleri yok trendyol resmen başının çaresine bak der gibi davrandı
İsim: murat a.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: Tıklakapında

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: ürünün içinden pencere aparatı çıkıyor mu ve kutunun içinden klima haricinde neler çıkıyor ?
Cevap: Merhabalar, Pencere aparatı/kiti kutu içerisinde vardır. Kurulum için gerekli araç-gereçler ve Kullanma kılavzu çıkar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Premium pencere kiti ürünün içine dahil mi?
Cevap: merhaba, satışdaki tüm ürünlerimiz kapalı ambalaj olduğundan maalesef kutu içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz detaylı bilgi için çağrı merkezinden destek alabilirsiniz

Soru: Merhabalar Model yılı nedir acaba?
Cevap: Merhabalar, 2023 son çeyrek veya 2024 üretimidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Klima gazi ile mi çalışıyor
Cevap: Evet, Mobil klimadır, klima gazı ile çalışır.

Soru: Merhaba, pencere aparatlı yazıyor pencereye takılan kumaş kısım var mı, yoksa aparatlı diye yazdığınız sadece borusu mu?
Cevap: Merhaba ,ürünler bize kapalı kutu olarak ( garantili )gelmektedir,Garanti kapsamındaki ürünleri deneme şansımız yoktur. Sorunuzun yanıtı açıklama kısmında mevcut değilse ,markanın kendisine sormanızı rica ederiz.Teşekkür ederiz

Soru: Merhaba, klimanın kışın ısıtıcı, yazın soğutucu iki özelliği de var mıdır?
Cevap: Merhaba ürünün iki özelliğide mevcut Çalışma Sıcaklığı, °C : 16°C - 32°C dir. Bilginize

Soru: merhaba ısıtma özelliği var mı kesin mi benim için önemli
Cevap: merhaba evet kesin ısıtıyor

Soru: Kaç m2 lik alanı soğutabilir en fazla
Cevap: merhaba, 20 metkareye kadar kullanan müşterilerimiz var

Soru: elektrik sarfiyatını öğrenmek istiyorum.
Cevap: Merhaba Soğutmada 1,3 kwh/60 min Isıtmada 1,0 kwh/60 min

Soru: Kurulum için servis gerekiyormu
Cevap: merhaba, evet geliyor

Soru: merhabalar 338 ile 339 arasindaki fark nedir ben kısaca yazdım siz anlarsiniz galiba bu bir üst modeli dogrumudur
Cevap: Merhaba, Yeni kodlu yeni üretimli üründür.

Soru: 20 metre kare odam var fakat Gaziantep 45-50 dereceleri görüyor yeterli olur mu
Cevap: günaydın, yazdığınız metrekare için uygundur.klimanın performansı dışarının sıcaklığından ziyade kullanılacak alanda pencere cephe ve tavanyüksekliği evin bulunduğu kat önemlidir eğerki ara kat ve standart bi oda ise çok rahat kullanabilirsiniz

Soru: fermuarlı pencere kiti var mi
Cevap: merhaba yetkili servisten detaylı kurulum bilgisi alabilirsiniz

Soru: ben kıredili almak istiyorum kıredi karton yok nasıl yapa bilirim
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için Trendyol müşteri Hizmetleri veya canlı destekten bilgi almanızı rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Pencere aparatlı yazıyor aparatılı gelecvek değil mi?
Cevap: Merhaba evet efendim pencere aparatı ile birlikte gelecektir

Soru: Borusunu soba bacasina taksak olur mu
Cevap: merhaba, elecktrolux çağrı merkezinden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba 1 - Wi-Fi var mı ? 2-boru ve pencere aparatı çıkıyor mu ?
Cevap: Merhaba üründe kumanda bulunmamaktadır Wi-Fi üzerinden uygulama ile kullanılmaktadır pencere maalesef çıkmamaktadır

Soru: ürünün kumandası var mı
Cevap: Hayır yok efendim

Soru: Suyunu nerede biriktiriyor?
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz .Tıklakapında ailesi olarak bilgilerinize sunarız.

Soru: merhaba kışında sıcak olarak kullanabiliyormuyuz
Cevap: MERHABA EFENDİM 4 MEVSİM DE YAZLI KIŞLI KULLANABİLİRSİNİZ.

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Exp34u339hw Comfort 600 12000 Btu Mobil Klima En Uygun Satış Linki