F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı-

Eylem

Bilgili
F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 23599.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürünün Detayları

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, LG F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 23599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
23599.0 Tl ye satışta olan F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: teknosa dan aldım 2 günde eve ulaştı 1 gün sonrada servis gelipkurulumunu yaptı sessiz çalışıyor çift kişilik battaniyemi rahat bişekilde güzelce yıkadı 👍
İsim: c** s**
Tarih: 25 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: çok koku yapıyor
İsim: t** t**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: performans süper sadece sıkma ve sıcaklık aynı anda ekranda göstermiyor
İsim: K** k**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Çamaşır makinem taşımadan kaynaklı hasarlı geldi. Gerekli yerlerebildirdim dönüş bekliyorum. Ücretimin iade edilmesini taleb ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ağustos 2024

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Merak Edilenler Neler?

Soru: Dokunmatikmi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba devirini ayarlayabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba,ürünü çeyiz için 2 sene sonra kurulum yaptirabiliyor muyum ?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürün ısı pompası varmı.yoksa sadece kurutmalı mı.nekadar elektrik ve su harcıyor

Soru: Merhaba bu ürün menşei Türkiyemi

Soru: Merhaba, 10 yıl motor garantisi var mı acaba

Soru: Bu 11 kg çamaşır makinasının üzerine 10 kg kurutma makinesi montajı mümkünmü

Soru: Merhaba buharlı temizleme özelliği varmıdır.

Soru: Ürün sessiz mi çalışıyor kaç db acaba
Cevap: Merhaba, Sessiz yıkamada 51 db sıkmada 72 db

Soru: Esenyurt'ta kaç tane servisiniz var

Soru: Kaç yıl garanti var
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün wifi yardımıyla telefona bağlanılıyormu
Cevap: Merhaba evet efendim bağlayabilirsiniz.

Soru: Merhaba çamaşır makinesi geldi fakat makinenin irsaliyesinde ve üzerindeki barkotta 1200 devir yazıyor neden 1400 devir olması gerekiyor
Cevap: Merhaba, konu hakkında ürüne ait görsellerle birlikte Teknosa müşteri hizmetlerine talep oluşturmanızı rica eder, İyi günler dileriz.

Soru: Ürün nasıl gönderilmektedir
Cevap: ceva lojistik firması ile gönderim yapıyoruz

Soru: Ürün ithal mi yok Türkiye üretim olanlardan mı acaba
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: Temiz yıkıyormu

Soru: bu ürünün üretim tarihi hakkında bilgi verirmisiniz

Soru: bu ürünün üretim tarihi hakkında bilgi verebilirmisiniz

Soru: ürün Alman ürünümü çelik mi kazan teşekkürler

Soru: Merhabalar; 2 yıl Lg Türkiye garantili demişsiniz. Neden ürün özelliklerinde garanti süresi 3 yıl yazıyor? Hangisi doğru?

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

F4Y5EYW0W 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki