& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Alanlar Memnun Mu-

Ayca

Bilgili
& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) En Ucuzu Nerede Bulunur?
& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Şu Anki Satış Fiyatı 23994.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Ürün Tanıtımı

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Ürününün Satıcısı, Arçelik & Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) ürününü 23994.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Kullanıcı Geri Bildirimleri
23994.0 Tl ye satışta olan & Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çok memnunuz. Renk uyumu gayet iyi olmuş, belli olmuyor.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: buharlı pişirme özelliği var mı yoksa hangi şeride var acaba
Cevap: Merhaba,bizim sattığımız modellerde buharlı pişirme yok maalesef.Bu modelde Buhar Destekli pişirme özelliği vardır.

Soru: Merhabalar ürünün markası Arçelşk mi
Cevap: Merhaba, Arçelik (fırın) ve Ferre (ocak-davlumbaz dan) 2 ayrı markadan oluşan bu kombin sette kurulum istediğiniz zaman ücretsiz kurulumlar için iki ayrı servisi biz yönlendiriyoruz. iyi günler dileriz

Soru: Ankastre karbon filtre mi acaba? Bacasiz gerek bize
Cevap: Merhaba , karbon filtreyi ayrıca alarak bacasız kullanabilirsiniz efendim.

Soru: davlumbaz çekim gücü kaç wat ve ocak cami kalınlığı kaç mm
Cevap: Merhaba , davlumbaz motor gücü 100 w ( yaklaşık 500 m3) ocak cam kalınlığı 8 mm dir. İyi alışverişler

Soru: Fırının özellikleri neler acaba
Cevap: Merhaba,markanınsayfasında detay özellikleri bulabilirsiniz

Soru: Merhaba, ürünün alımını şimdi gerçekleştirsek ama teslimini 15 gün sonrasına istesek mümkün olabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba, maalesef 2 gün içersinde bizim ürünü kargoya vermemiz gerekiyor efendim , ücretsiz kurulumu istediğiniz zaman yaptırabiliriz. İyi günler.

Soru: urun dijital mi new griondan farkı ne
Cevap: Merhaba,fırınlar aynıdır, ocak ve davlumbaz görselleri farklıdır.

Soru: ocak ebatı kaç cmdir.
Cevap: Merhaba,dış ölçüleri 60 cm genişlik,51 cm derinliktir.Tezgah kesim ölçüsü , 56 cm genişlik,49 cm derinlik olmalıdır.İyi Günler.

Soru: merhaba, materyal camdır değil mi, çelik gibi birşey değil?
Cevap: Merhaba, 3 üründe camdır efendim.

Soru: tüp bağlantısı var mı ocağın doğal gaz yok bizde çünkü
Cevap: Merhaba,servis ücretsiz olarak tüpe çeviiriyor efendim.

Soru: merhaba kaç program fırın mikrodalga özellikleri pizzacı varmı
Cevap: Merhaba , 8 program, mikrodalga özelliği bulunmuyor. Buharlı pişirme , buz çözme , buharlı temizleme gibi özellikler bulunmaktadır.

Soru: merhaba şimdi aksak 2023 Ocak ayında kurulum için servis işi nasıl olacak
Cevap: Merhaba, kurulum istediğiniz zaman bize bilgi verirsiniz,ücretsiz kurulum yapılır efendim , garanti kurulumdan sonra başlar

Soru: Ürünün ebatlarını öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba,fırın dış ölçüleri 59,5 cm yükseklik , 59,4 cm genişlik , 56,7 cm derinlik , dolap kesim yeri genişliği 56 cm olmalı, ocak dış ölçüleri 60 cm genişlik,51 cm derinliktir.Tezgah kesim ölçüsü , 56 cm genişlik,49 cm derinlik olmalıdır.Davlumbaz genişliği 60 cm dir.

Soru: Davlumbaz cekim gücü kaçtır
Cevap: Merhaba,motor gücü 100 w (yaklaşık 500 m3) dır.

Soru: Arçelik ferre ne demek arcelik marka değil mi bu ürün
Cevap: Merhaba, Arçelik (fırın) ve Ferre (ocak-davlumbaz dan) 2 ayrı markadan oluşan bu kombin sette kurulum istediğiniz zaman ücretsiz kurulumlar için iki ayrı servisi biz yönlendiriyoruz. iyi günler dileriz

Soru: Merhaba 3 lü ser değil mi bu?
Cevap: Merhaba,evet efendim resimde görünen şekilde 3 lü set olarak gönderiliyor.

Soru: bacali kullanmak mumkun mu siz mi montaj yapiyosunuz
Cevap: Merhaba,ücretsiz kurulum için adresinize yetkili servisleri biz yönlendiriyoruz,ürün bacalı kullanıma uygundur, bacasız olarak kullanmak isterseniz servisden karbon filtre talep edebilirsiniz.

Soru: Davlumbaz çekim gücü nasıl? Bide fırın ile davlumbaz ve ocağın renginde ton farklılığı var mı? Normalde Arçelik’in Ocağı biraz simli parlak bir renk bu da öyle mi
Cevap: Merhaba, ürünler arasında ışık yansımasına bağlı olarak çok az ton farkı oluyor (bu fark aynı marka ürünlerindede oluyor)ocağı arçelik ocağa çok benziyor.dablumbaz motor gücü 100 w (yaklaşık 500 m3)

Soru: ürünün kurumu firmaya mı ait?

Soru: Bu ürünün ocak ve davlumbaz olarak ala bilirmiyiz fırını almak istemiyoruz
Cevap: Merhaba, seti bozamıyoruz maalesef efendim

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

& Ferre Grigio Ankastre Set 113 ( Afc 340 G - G2140 - D031 ) En Uygun Satış Linki