Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Mevcut Fiyatı 42999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Detaylı Açıklama
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Finlux Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima ürününü 42999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
42999.0 Tl ye satışta olan Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Hava temiz ve güzel
İsim: D** D**
Tarih: 17 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ALARA TİCARET1
Yorum: Ürün güzel. Kargo şirketi çok kötü.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Mayıs 2022
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Uygulamada ödedikten sonra donatım nasıl olacak? yani kişisel olarak beni arayacak mısınız? sũreç nasıl olacağını bilmem istiyorum
Cevap: Sizlere en kısa sürede yardımcı olacağım..
Soru: Merhaba ısıntma ve soğutma A++ mı
Cevap: Evet . Ürün A++ sınıfındadir
Soru: Garanti servis bakımı hangi firma ya ait Yedek parça temini nasıl sağlanır bulunabilirmi
Cevap: Vestel yetkili servisleri tarafından garanti hizmeti verilmektedir..
Soru: Borusan Lojistik ile calisiyor musunuz?
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi?
Cevap: Kurulum ücretsizdir.. Vestel yetkili servisleri tarafından garanti hizmeti verilmektedir
Soru: Merhabalar,kurulum için nereyle irtibata geçmemiz gerekiyor?
Cevap: Kurulum adresini ve iletişim adresinizi verin .. bayi olarak size kurulum kaydı açabilirim. Bunun yanında Vestel müşteri hizmetleri de sizlere yardımcı olabilir ..
Soru: ürünün kullanılan gazı nedir
Cevap: R32 gaz sınıfı
Soru: mrb. renk seçeneği varımdır.
Cevap: Maalesef renk seçenekleri Yoktur
Soru: A++++D ne demek çok elektrik yiyende mi kullananlar diye bilir mi ona göre alicam
Cevap: Merhabalar; Enerji Sınıf Aralığını gösteriyor . A+++'tan D'ye Aralığından A Sınıfı Bu ürün.
Soru: Ürünün Kurulum aşamasında yetkili servis vestel firması mıdır? Vestel müşteri hizmetlerinden mi kurulum yapılması için randevu almalıyım ?
Cevap: Merhaba, evet Vestel çağrı merkezinden randevu almanız gerekiyor.
Soru: iyi akşamlar 50 metre kare salonu sogutup ısıtırmi salon mutfak tek o yüzden soruyorum
Cevap: Hayir efendim 24 btu urun en fazla 30 mt alan için tavsiye ediyoruz
Soru: ürün hakkında detaylar için görüşme saglayabilcegim bir numara verebilirmsnz
Cevap: MALESEF BURADAN NUMARA PAYLAŞAMIYORUZ. VESTEL İN SAYFASINDAN ÜRÜN ÖZELLİKLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Soru: montaj ücretli mi?
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinden 5 metre boru çıkıyor. Kurulum yapılacak yere yeterse ücretsizdir. 5 metreyi geçerse sadece ek boru ücreti alınıyor.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürüne Ait Fotoğraflar
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Mevcut Fiyatı 42999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Detaylı Açıklama
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Finlux Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima ürününü 42999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
42999.0 Tl ye satışta olan Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Hava temiz ve güzel
İsim: D** D**
Tarih: 17 Haziran 2022
Yorum: Ürün güzel. Kargo şirketi çok kötü.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Mayıs 2022
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Uygulamada ödedikten sonra donatım nasıl olacak? yani kişisel olarak beni arayacak mısınız? sũreç nasıl olacağını bilmem istiyorum
Soru: Merhaba ısıntma ve soğutma A++ mı
Cevap: Evet . Ürün A++ sınıfındadir
Soru: Garanti servis bakımı hangi firma ya ait Yedek parça temini nasıl sağlanır bulunabilirmi
Cevap: Vestel yetkili servisleri tarafından garanti hizmeti verilmektedir..
Soru: Borusan Lojistik ile calisiyor musunuz?
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi?
Cevap: Kurulum ücretsizdir.. Vestel yetkili servisleri tarafından garanti hizmeti verilmektedir
Soru: Merhabalar,kurulum için nereyle irtibata geçmemiz gerekiyor?
Cevap: Kurulum adresini ve iletişim adresinizi verin .. bayi olarak size kurulum kaydı açabilirim. Bunun yanında Vestel müşteri hizmetleri de sizlere yardımcı olabilir ..
Soru: ürünün kullanılan gazı nedir
Cevap: R32 gaz sınıfı
Soru: mrb. renk seçeneği varımdır.
Cevap: Maalesef renk seçenekleri Yoktur
Soru: A++++D ne demek çok elektrik yiyende mi kullananlar diye bilir mi ona göre alicam
Cevap: Merhabalar; Enerji Sınıf Aralığını gösteriyor . A+++'tan D'ye Aralığından A Sınıfı Bu ürün.
Soru: Ürünün Kurulum aşamasında yetkili servis vestel firması mıdır? Vestel müşteri hizmetlerinden mi kurulum yapılması için randevu almalıyım ?
Cevap: Merhaba, evet Vestel çağrı merkezinden randevu almanız gerekiyor.
Soru: iyi akşamlar 50 metre kare salonu sogutup ısıtırmi salon mutfak tek o yüzden soruyorum
Cevap: Hayir efendim 24 btu urun en fazla 30 mt alan için tavsiye ediyoruz
Soru: ürün hakkında detaylar için görüşme saglayabilcegim bir numara verebilirmsnz
Cevap: MALESEF BURADAN NUMARA PAYLAŞAMIYORUZ. VESTEL İN SAYFASINDAN ÜRÜN ÖZELLİKLERİNİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Soru: montaj ücretli mi?
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinden 5 metre boru çıkıyor. Kurulum yapılacak yere yeterse ücretsizdir. 5 metreyi geçerse sadece ek boru ücreti alınıyor.
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Ürüne Ait Fotoğraflar
Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Finlux Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Finlux Fınlux Fın 24000 Inverter Splıt Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com