Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Ürün Alınmaya Değer Mi

Selin

Bilgili
14 Eyl 2023
1,255
0
0
Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima En Düşük Fiyat Nerede?
Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 56401.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima ürününü 56401.0 Tl'den Satılmaktadır.

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
56401.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Ürün inanılmaz sessiz çalışıyor. Serviste satıcıda çok ilgiliydi herkese tavsiye ederim
İsim: özgür ç.
Tarih: 14 Aralık 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün Vestel kalitesi.ama satıcıya ayrı bir parantez açmak istiyorum.inanılmaz derecede ilgili.Tek sıkıntı Horoz lojistik firması.
İsim: K** Ş**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teşekkür ederim
İsim: m** s**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: harika bir ürün... fiyat performans mükemmel....
İsim: a** V**
Tarih: 08 Şubat 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: düşük bütler olmasına rağmen Soğutma performansı yüksek bütlü klimalar ile aynı. Sessiz çalışıyor Antep'in sıcağında 26 derecede açmamıza rağmen odaları buz gibi yaptı . Oldukça memnun kaldık.
İsim: I** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz, umarım uzun ömürlü olur.
İsim: F** O**
Tarih: 17 Haziran 2024

Yorum: Satıcının ilgisi ve yaklaşımı çok iyi. karşınızda hep anlayışlı bir muhatabımız var.
İsim: E** İ**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: kesinlikle hem montaj hem ürün muhteşem kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: F** K**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: gerçekten çok iyi performans aydın gibi blr yerde 30derecede buz yapiyor
İsim: M** İ**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Diyarbakır sıcaklarında bile çok güzel soğutuyor. Servis çok iyi. Teşekkürler Vestel.
İsim: Y** G**
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Hızlı sevkiyat! Kaliteli mal!
İsim: **** ****
Tarih: 01 Aralık 2022
Satıcı: Simport

Yorum: soğutması güzel, beğendik
İsim: N** A**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Klimalar 20 gündür kullanıyoruz.Çok memnunuz.
İsim: E** G** Ş**
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: ısıtması idare eder,soğutmasını daha denemedik
İsim: S** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Şubat 2023

Yorum: Çok tereddüt ile aldım verimli olur mu diye ısıtmasıda soğutmasıda çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: T** E** E**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Aldığım ürün sanki başka biryerden toplanmış ve sarılmış gibiydi dış ünitesi tamamen paramparça halde geldi 50.000 TL verilip ürün alınıyor bu şekilde gönderilmemeliydi vestel e ve onun bayisine yakışmadı
İsim: S** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: ODALAR YAN YANINA REĞMEN TOPLAM 4 MTERE GEÇTİĞİZ ZAMAN MONTAJ EDİLMEZ, MONTAJ EKİP GELMESİ 1 AY BULDU NE MONTAJ EDEBİLDİK NE İADE YAPABİLİRİM ŞİMDİ HİÇ TEVSİYE ETMİYORUM
İsim: mohanad h.
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Satıcı çok ilgiliydi. Servis için çok yardımcı oldular 100 yıldız olsa 100 yıldız verirdim ama aynı şeyi montaj ekibi için söyleyemeyeceğim maalesef. Duvarlar delindikten sonra hiçbir kapatma yapamamışlar ev bilindiğimiz dışarıdan hava alıyor tüpler durmadan oynuyor…
İsim: Anesa K.
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: H.GÜRKANGÜRSOYVESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ

Yorum: ürün kargo firmasinca 1 haftada tarafima ulastirildi.ayni gün paket üzerinde ki montaj talep numarasini aradım.ertesi gün montaj ekibi geldi.montaj hizli yani...yalniz hangisi 9 btu,hangisi 12 btu anlayamafim ayni gibi duruyor...bi de bakir değil aluminyum boru kullaniyorlar.sordum diğer markalarda böyleymis
İsim: m** y**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Ürünün soğutması, sessizliği harika ancak kumandası 80’lerden kalma gibi, arka ışık bile yok gece kullanamazsınız. Üründe WiFi yok, 2023 yılında hala eski teknoloji yakışmadı. Servisi ve garanti kapsamı çok iyi yalnız
İsim: Mehmet D.
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: Ürün kurulumdan 2 gün sonra dış ünite ana yapısından gaz kaçağı oldu. 1 aydır değiştirsinler diye bekliyorum ve sürekli öteliyorlar. Alırken tekrar düşünün.
İsim: Ö** K**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: her açıdan tercih edebileceğim milli bir Üründü alışverişim den çok memnun kaldım En çok çekindiğim nakliyesi çok şükür sapasağlam geldi üretimden teslimata Emeği geçen herkese teşekkürler
İsim: M** K** İ**
Tarih: 17 Ekim 2021

Yorum: Henüz kullanmadık ama paketlenmesi güzeldi, fiyat olarak da uygundu.
İsim: h** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ocak 2023

Yorum: Borusan kargo çalışanlarına ederim. üst kata kadar çıkardılar. çok kibarlardı
İsim: ö** k**
Tarih: 17 Kasım 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: servisi geldi ücretsiz montajında yaptı. dış ünitede sessiz iç ünitelerde sessiz odalar buz gibi sadece kargoda dış ünitenin kolisinin altı zedelenmiş o da servisi açtı karton ve köpük kırılmış başka bir şey yok
İsim: M** G**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Esra Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok iyi satıcı ilgili ve malının arkasında duruyor fakat önceliğiniz keşif istemek olsun ben aldım maalesef evime uygun olmadığı için geri iade ettim Trendyol bu konuda harika iade konusunda hem satıcının. Hem trendyolun eksiksiz desteğini aldım teşekkürler
İsim: Erol K.
Tarih: 20 Ağustos 2024

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: bize 2 li Multi klima lazım. 12+18 gibi mesela. elinizde var mı?
Cevap: malesef efendim bulunmamaktadır

Soru: Merhaba. Bize 2 adet 9000 ilk 1 adet 24000 ilk ve bir adet salon tipi 48000 ilk klima gerekli nasıl yardımcı olabilirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışta olan ürünlerimiz mağazamızdaki gibidir. İnceleme yaparak size uygun olan ürün siparişi verebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: tek ünite bir 24bir 18 ilk kilima bana lazım
Cevap: maalesef bu model yoktur.

Soru: merhabalar dış ünitenin 2 ayak arası kaç metre öğrenebilirmiyim?
Cevap: YETKİLİ SERVİSLERDEN BİLGİ ALABİLRİSSNİZ EFENDİM

Soru: merhaba hem sıcak hem soğuk olarak kullanabiliyormuyuz bu ürünü
Cevap: Merhabalar evet efendim.Hem sıcak hem soğuk üfleme özelliği bulunmaktadır.

Soru: Çok teşekkür ederim iyi günler 🙏🏻🥰
Cevap: Rica ederiz sağlıklı günler dileriz.

Soru: kurulum ücretsiz mi? vestel ne zaman gelip kuruyor kurulum için biz mi arayacağız
Cevap: Kurulum ücretsiz

Soru: Merhaba 3 ayrı odaya olur mu
Cevap: Üç ayrı oda için uyumlu zaten efendim ama önemli olan üç oadanin birnine yakın ve motorun bağlantı olcak yerine ortak nokta olması gereklidir

Soru: soğutma kapasitesi odanın metrekaresine göre güçlü kalırsada montaj yapılıyormu ? Bir mağazada böyle birşey söylediler. odanın metrekaresine göre soğutma kapasitesi zayıfsada, güçlüysede montaj yapılmıyor tam denk getirmek lazımmış öyle birşey söylediler.
Cevap: EFENDİM HER HALÜKARDA MONTAJI YAPILMAKTADIR.

Soru: istanbulda yasiyorum buraya alsam, çanakkale götürüp vestel i arayıp kurdurabilirmiyim.
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba,üçü bir arada çalışabilir mi? Motoru zorlamaz mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Bu çalışmaya uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Endişe duymayınız. Saygılarımızla

Soru: Merhaba, ürün Vestel garantili midir? Montaj dahil fiyat değil mi? Son olarak da montaj için ne yapmak gerekir? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba evet ürün Vestel garantisi altındadır.

Soru: Merhaba, urunun dis unitesinin kapasitesi kac btu? Uc uniteyi de ayni anda calistirabiliyor mu? Bir de ucretsiz montaj icin bakir boru uzunluk limiti var mi yoksa uzunluktan bagimsiz tamamen ucretsiz mi?
Cevap: merhabalar 27000 BTU üç başlığıda aynı anda kullanabilirsiniz. bakır boru uzunluğu servis gelip keşif yapması gerekmektedir. belli bir limiti vardır.

Soru: Kurulum üçretsiz mi?
Cevap: evet efendim

Soru: Kolay gelsin klimaların üçüne de ait dış üniteleri varmı yoksa 3 ü bir üniteye bağlanıyor mu
Cevap: Merhaba 3 iç ünite tek dış üniteye bağlanmaktadır sağlıklı günler dileriz

Soru: sizi arıyorum telefonlarınızı açan yok. klimanın kutusunun içinden kaç metre bakır boru çıkıyor? bunu öğrenebilirmiyim
Cevap: EFENDİM SERVİS MONTAJA GELDİĞİNDE SERVİSTEN ÜCRETSİZ Bİ ŞEKİLDE TEMİN ETTİREBİLİRSİNİZ.

Soru: bu klima kaç binlik acaba
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Bu klima 2 adet 9.000 btu bir adet de 12.000 btu olmak üzere 30.000 btu

Soru: Merhaba 1 dış ünite 2 iç ünite 12 12 olucak şekilde var mı 12 9 da olur ?
Cevap: maalesef öyle bir model yoktur.

Soru: Satın almadan önce keşif için gelip servis kontrol yapıyormu uyumlumu değil mi die
Cevap: Tabikideee müşteri hizmetleri üzerinden k sif talep edebilirsiniz efendim

Soru: aynı anda 3 ünüteyı calıstirabilirmiyiz
Cevap: Evet efendim

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima Detaylı Resimler

Flora Doğa 1 Dış 3 Iç Ünite (9 9 12) Duvar Tipi Multi Inverter Plus Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü