Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Tavsiye Eder Misiniz

Gulcan

Bilgili
14 Eyl 2023
603
0
0
Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Fiyatına Göre Alınır Mı?
Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Mevcut Fiyatı 59999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Ürün Tanıtımı

_x000D_

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima ürününü 59999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Yorumlar Ve Değerlendirmeler
59999.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: harika klima
İsim: **** ****
Tarih: 20 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport

Yorum: Çok memnun kaldık servis çok hızlı geldi temiz çalıştılar gayet güzel tavsiye ederiz
İsim: Meral V.
Tarih: 24 Nisan 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: İlk defa bir Vestel marka ürün kullanıyorum. Servis hizmeti çok başarılı. Tebrikler.
İsim: ASYA F. T.
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: İşin açıkçası biraz tereddüt ettim alırken ama yanıldım çok sessiz çalışma özeliği çok başarılı
İsim: Bayram k. Ç.
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: Kuloğulları-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürünü kesinlikle almayın ürün sıkıntılı geldi ve sizi muatap alacak hiç kimse yok trendyoldan alındığı için vestel yetkili servisi bakmıyor ürünü bir defa bile kullanamadım has vestel bayisini burdan da bilgisi olsun tüketici mahkemesine şikayetlerimi oluşturuyorum
İsim: E** D**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Klima aldım, ayın 12'sinde teslim aldım. O gün bugündür Vestel servisinin gelip montaj yapmasını bekliyorum. Şikayetçiyim.
İsim: E** G**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: Ürün defolu çıktı gaz kaçaklı ürün gönderilmiş kusurlu servis değişim için Trendyolu adres gösteriyor
İsim: İ** N**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Merak Edilenler

Soru: stokta ürün var mi
Cevap: Merhabalar efendim Prensip olarak stoğumuzda olmayan ürünleri satışa sunmamız mümkün değildir mutlu pazarlar dileriz

Soru: tek kumanda mı çift mi
Cevap: çift kumandalıdır

Soru: Ürün gelir mi tekrar
Cevap: şuan stokta yok efendim

Soru: 5 gün önce aldığım klimaya kurulum çağrısı yapmamışsınız buradaki servise ne yapmam lazım
Cevap: Merhaba montaj kaydınız açıldı servis sizi arayacak.

Soru: Merhava montaj için falan ne yapmamız lazım
Cevap: Merhaba, Vestel yetkili servis tarafından ücretsiz montaj hizmeti sağlanmaktadır. Ürününüzü teslim aldıysanız sipariş numaranızı tarafımız ile paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz

Soru: Merhaba iç ünitenin uzunluğu kaç cm oluyor
Cevap: 281x822x190

Soru: Merhaba stok ne zaman yenilenir hemen almak istiyorum
Cevap: ürün stokta yok

Soru: Merhaba,kışında sıcak yapıyor mu?
Cevap: Merhabalar yazın soğuk kışın sıcak yapar

Soru: Merhaba, gazı R32? ankastre borular için uygun mu?
Cevap: ankastre boruları derken standartları karşılaması lazım.

Soru: klima montaj borusu pakete dahilmi eğer dahilse boru kaç metre çapları kaç mm
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: İki klima mı var içinde
Cevap: Merhaba, 2 iç ünite 1 dış ünite mevcuttur. İyi günler dileriz

Soru: Tekrar merhaba, siz montaj için kayıt oluşturdunuz mu?
Cevap: Merhabalar; ürünü teslim aldıktan sonra bizlere ücretsiz montaj kaydınızı açtırmanız gerekmektedir. (Tüm taleplerinizi bizlere yazarak iletebilirsiniz.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz

Soru: 93 M2 kare evi soğutur mu
Cevap: Yetersiz kalabilir efendim,Vestel servisinizden ücretsiz keşif talebinde bulunursanız çok daha net cevap alabilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: bu klimada wifi özelliği var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe wifi özelliği bulunmuyor. Saygılarımızla

Soru: merhabalar. mağazanızdan Multi klima almak istiyorum. ziraat bankasının +3 taksit ve 2 ay erteleme kampanyasından faydalanabilir miyim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ödeme yöntemleri, taksit seçeneklerive kampanta hakkında Trendyol Müşteri Temsilcileri ile görüşmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Soru: İyi çalışmalar salon 25 m2 diğer oda 20 m2 toplam 45 m2 aynı anda çalışırsa soğutmada bir sorun olur mu
Cevap: AYNI ANDA ÇALIŞMASI SOĞUTMA VE YA ISITMAYA ETKİ ETMEZ EFENDİM.ÇÜNKÜ DIŞ ÜNİTE PERFORMANSI YÜKSEKTİR.

Soru: Bu klımanın 3 iç ünite olan varmı varsa yazın verim alabilirmiyiz?3 adet lazım bana odalar 25 m kare 2 bir salon 30 metre kare?dublex bina
Cevap: merhaba efendim, odalar için olur salon için daha yüksek klıma seçmeniz gerekir yeterli olmayabilir

Soru: 2 adet klimaya 1 tane dış yetiyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün özellikleri site üzerinde belirtildiği gibidir. Detaylı bilgi için dilerseniz üretici firma ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Bu iç üniteler beyaz değil de siyah yada gri olamıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Görseldeki renktir. Saygılarımızla

Soru: Ikı oda arası 13 metre fark var tek motor alımında sıkıntı olurmu?
Cevap: Merhaba, Siparişinizi tamamlamadan önce Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayıp ücretsiz keşif oluşturmanızı rica eder keşif sonucunuza göre siparişinizi tamamlaya bilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima Ürünün Detaylı Resimleri

Flora Doğa Multi Inverter Plus 12 +12 Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü