Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Tavsiye Edilen Yer Neresi

Ayla

Bilgili
14 Eyl 2023
960
0
0
Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Alınmaya Değer Mi?
Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Şu Andaki Fiyatı 58700.0 Tl'den Satılmaktadır.

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Teknik Açıklamalar

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima ürününü 58700.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
58700.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Vestel alırken tereddüt ettim ama helal olsun 27derecede bile süper soğutuyor çok memnunum suan
İsim: i** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: İyi soğutuyor. İlgili satıcı baya kolaylık sağladılar. Sorunsuz teslim edildi. Montaj için randevu oluşturuldu. Montajı da zamanında yapıldı
İsim: C** B** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Eylül 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün servise teslim edildi ve direk gelip kurulumu yaptılar sessiz çalışıyor gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: teslim almadım teslim aldı gözüküyor. kargoyu almadim iade gözükmüyor rezillik 3 aydır perisan ettiler
İsim: G** T** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Yan yana 3 oda borular her oda için ayrı çıkıyor yukarıya buraya Multi sistem olur mu
Cevap: Merhabalar dilerseniz yetkili servisimizi ücretsiz olarak kesif için yonlendirebiliriz.

Soru: Bu ürün için ücretsiz kurulum ve montaj yok demişsiniz doğru mu yoksa servis garantili olduğu için ücretsiz kurulum var mı
Cevap: Ücretsiz kurulum ve montaj mevcuttur efendim.

Soru: 27000 btu ile 12000btu arasında ne fark var
Cevap: 9+9+12 Multi inverter 3 iç üniteli tek dış üniteli klimanın dış ünitesi 27000 btu . Tek dış ünite ile 3 iç üniteyi yani 3 odayı da soğutabileceksiniz. Tek 12000 btu iç ve dış ünite alırsanız arada 15.000btu kapasite farkı olacaktır ve tek odayı soğutursunuz.

Soru: Merhaba Türkiye’nin her yerine kurulum yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar , Türkiye'nin her şehrinde kurulum yapılmaktadır. Kurulumlar Vestel yetkili servislerince ücretsiz yapılmaktadır. Saygılarımızla

Soru: Merhaba odalar yan yana 3 oda bırıncı odayla son oda arası 5 metre anca kesıfe feldıler olur dedıler ama 3 ad 12 onerdıler odalar kucuk ama bunu alsak yeterlı olumu bırde kurulum ve boru ucretı varmı bu urunde
Cevap: Merhabalar , mesafe konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız 9000btu 16-18 m2 arasında etkili olmaktadır. Saygılarımızla

Soru: iç uniteyi 9.12.18 kombinasyon veya dis uniteyi farklı kombin yapabilir miyiz örnek 12.12.12. veya 12.12.18 gibi
Cevap: MAALESEF EFENDİM STOKLARIMIZDA MEVCUT DEĞİLDİR.

Soru: Merhaba kumanda her iç ünite için ayrı ayrı veriliyormu gaz boru uzunluğu ne kadar acaba montaj ücretsizmi
Cevap: MERHABALAR HER İÇİ ÜNİTE İÇİN AYRI KUMANDA MEVCUTTUR.

Soru: merhaba bende 3adet 7000btu Luk istiyorum nasıl bir şey alalım 2oda bir salon var fazla güçlü olsun istemiyorum
Cevap: Odaların m2 leei nedir

Soru: 3 katlı yazlıkta farklı katlarda ve odalarda kurulumu yapılabilir mi ?
Cevap: yok efendim farklı katlarda kurulumu yapılmıyor.

Soru: Merhabalar kolay gelsin her bir klima 27000lik değil mi doğru anlıyorum
Cevap: Merhabalar ,iç üniteler 2 adet 9000 Btu 1 adet 12000 Btu dan oluşmaktadır,dış ünite Btu değeri 27000 dir iyi günler dileriz

Soru: bu ürüne bir adet 9000 BTU ekleyerek 4 li alabilir miyim
Cevap: Merhabalar malesef olmuyor

Soru: Merhaba kurulum montaj ücretsiz mi odaların birbirine olan uzaklığı farkeder mi
Cevap: Merhabalar efendim.Birbirine çok uzak değilse size yardımcı olacağız montaj konusunda.Montaj ücretsiz olacaktır.

Soru: 18 +9+9 varmı
Cevap: Merhabalar malesef yok

Soru: merhaba Gaz boru uzunluğu ne kadar acaba
Cevap: Merhabalar efendim.Montajın yapılacağı yere göre servis temin etmektedir.

Soru: Merhaba üniteler aynı anda çalışabilir mi güç kaybı olur mu nasıl kullanılması gerekir
Cevap: merhabalar tüm içi üniteler aynı anda çalışablir durumlar için tasarlanmıştır.

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima Ürünün Fotoğrafları

Flora Doğa Multi Inverter Plus AC 9+9+12 Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü