Fp-12hz-22 A++ 12 Btu Klima En Düşük Fiyat Nerede

Seray

Bilgili
15 Eyl 2023
567
0
0
Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Güncel Satış Fiyatı 19663.12 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Hakkında yaklaşık 76 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Ürün Bilgisi

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Ürününün Satıcısı, Fujiplus Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima ürününü 19663.12 Tl'den Satılmaktadır.

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Son Yorumlar
19663.12 Tl ye satışta olan Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
76 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Cok hizli kargo geldi, Tesekkur ederim
İsim: Y** K**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sepettebul

Yorum: kısa sürede elime ulaştı ve kurulumu yapıldı İstanbul Pendik gelen servis de çok ilgiliydi her şey için teşekkür ederim verim çok güzel tavsiye ederim herkese
İsim: S** K**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: ilginiz için teşekkürler
İsim: T** K**
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: jetal

Yorum: Ürün gayet güzeldir yeteri kadar soğutuyor servis anında geldi gayet mutlu memnunum
İsim: Abdülsamet Ş.
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: SıfırYedi Avm

Yorum: bayıldık çok güzel
İsim: S** Ö** A**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Ürünü aldk güzel begendik
İsim: Emel K.
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Cihaz çok guzel.
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2024
Satıcı: OVA MAGAZALARI

Yorum: çok güzel gerçekten beğendim
İsim: a** g**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2022
Satıcı: SMART PAZARLAMA

Yorum: tek kelimeyle muazam gayet memnunum Şanlıurfa Viranşehir geldi muazam tavziye ederim kılima denilince fujipulus
İsim: İ** D**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: İndirimdeyken almıştık gerçekten elektrik tasarruflu 2klimayı da aynı marka aynı model kesinlikle fiyatını hakediyor
İsim: E** K**
Tarih: 11 Nisan 2022
Satıcı: Gizerler

Yorum: Fiyat performans cihazı kurulum hızlı yapıldı.Teşekkürler
İsim: B** İ**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: montajını daha yaptiramadim fakat aynını 2 senedir severek kullanıyorum
İsim: Ö** K** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2024

Yorum: Ürün zamanında geldi serviste zamanında gelirse sevinirim
İsim: Ö** F**
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: ürün bugün teslim edildi fakat evde engelli bir çocuk ve annesi varken paketleri 1.kata çıkaramayacaklarını söyleyen Aras kargo personelinin bu davranışı hiç hoş değildi paketlerin kutuları ezik olduğuiçin tutanak tutulmasını istedim eleman geri göndeririz dedi tutanak için ısrar edince müdürünü aradı müdürü şu an bilgisayarda işi olduğunu daha sonDevamını Oku
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: çok güzel fiyat performans ürünü
İsim: Arif S.
Tarih: 31 Ekim 2023
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Güzel ürün
İsim: V** A**
Tarih: 21 Ekim 2023

Yorum: sipariş verdiğim gün kargoya verildi. 1 hafta sonra evime ulaştı. ulaşınca aynı gün servisi aradım 1 hafta sonra montajını yaptılar. klima çok sessiz ve konforlu.
Tarih: 13 Ağustos 2023

Yorum: Çok memnunum iyi marka motoru Japon. Sessiz modu var uyku modu var. Işığı açıp kapatabiliyorsun derece gösteren. Tasarruflu diyebilirim enerji tüketimi bakımından.
İsim: h** i**
Tarih: 28 Şubat 2022
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: klımam saglam sekılde geldı ama kurulum ıcın servis bekliyoruz whatshaptan bılgılerı gonderdık bakalım yorum yapmak ıcın erken kutu da urun hala
İsim: Y** Y**
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: Acil bana fatura gönderin. Bana fatura göndermediniz montajcı bekliyor şu an hemen gönderin lütfen acil
İsim: M** M**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Fiyat performans olarak iyi
İsim: F** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: urun fiyat performans ürünü ben 2 adet aldim bu fiyata kaliteli ürün
İsim: S** ç**
Tarih: 01 Temmuz 2023

Yorum: ürün elime 2 günde geçti. Perşembe günü ürün geldi Cumartesi servis geldi. Elektrik bağlama ücreti alındı sadece oda küçük miktar. şuan 27 de buz gibi.
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: ürünü kurdurmak için servisi aradım yorum gümcelleyecegim
İsim: C** A**
Tarih: 13 Eylül 2022

Yorum: Mersin’de iki yerkili serviste ayrı ayrı birbirinden farklı extra taleplerde bulunuyor 😊 ve gelecek servislerde aluminum boru kullanacaklarını belirtiyor bakır istiyorum dedim metre başı 200 fark istiyorlar gelen ilk servis 3 metre sonrası ücretli diyor diğeride telefonla konuştum 4 metre sonrası ücretli dedi benim kurmak istediğim ki mecburen enDevamını Oku
İsim: E** B**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: https://www.epey.com/klima/fujiplus-sakura-plus-12.html sitesinde ürünü değerlendirerek satın almıştım. Burada ürünün 4 yönlü soüutmaya sahip olduğu yazıyor. Ama maledef ürün 2 yönlü soğutmaya sahip.
İsim: Yüksel S.
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Ürün hızlı geldi fakat kurulum hala yapılmadı yaklaşık 20 gün beklemek gerekiyor
İsim: nefise p.
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: servisin allah bin belasini versin muşteri hizmetleri memur gibi saatli çalişiyor aldigma pişmani insanlar dagla geçiyorlar perşembe gunu kurulum dediler halen gelen olmadi muşteri temsilci ilgisi dunya umrunda degil isterseniz iptal edin diyor cuma saat 12 kadar kurulum olmasa iptal edecem çok surunsuz lar
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Öncelikle Aras kargo ürünü sokağa bırakacaktı zorla apartman kapısına bıraktırabildim. Üst kara çıkarmadılar. Kurulum için saatlerce firmaya ulaşamadım ulaşınca 50 dakika telefonda bekledikten sonra bana whatsap numarası verdiler ve orayı aramamı istediler. Tabii kü o numaraya da ulaşamadım. Aynı gün akşam üstü artık illallah edip kargoyu şubeye gDevamını Oku
İsim: Y** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Okadar yorumu okudum servis sıkıntı diye nekadar sıkıntı olacakki diyip sipariş verdim. Ve gerçekten sıkıntıymış geldi klimayı açtı gitti malzeme unuttum diye ücret vermedim ücretsiz kurulum hakkımı kullandım. Yarım yamalak paket açık bekliyorum telefonumu açan yok gelen giden yok paramla lezir oldum yani tavsiye etmiyorum arkadaşlar daha bilindikDevamını Oku
İsim: Hasan A.
Tarih: 12 Ağustos 2023

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: inverter yok galiba bu üründe
Cevap: Merhabalar inverter duvar tipi klimadir

Soru: Kurmaya en yakın servis mi geliyor?
Cevap: merhaba efendim. evet kendi servisi geliyor.

Soru: ısıtma olarakta kullanabilir miyiz? o şekilde kullanırsak aldığımız verim nasıldır?
Cevap: Kullanabilirsiniz tabi verim olarak aynı hem ısıtma hem soğutma

Soru: Merhaba Klima montaj kiti kaç metre olarak sunulmakta acaba ?
Cevap: 4 metreye kadar ücretsiz 4 metreden sonra ücretli

Soru: Merhaba montaj için köylere de geliyorlar mı acaba merkezde oturmuyoruz da
Cevap: Merhabalar gelebilirler ama mesafe uzunsa ücret alabiliyorlar ayrıca zaman uzun olabilir efendim gelme zamanları

Soru: montajı kim çağırıyor
Cevap: Merhabalar montaj icin urun tarafiniza ulaştığında fujiplus servislerini kullanıcı olarak arayıp randevu alabilirsiniz efendim

Soru: servisi bizmi arıyoruz
Cevap: Evet efendim

Soru: kurulum var mı? birde ücretli mi?
Cevap: kurulum ücretsiz

Soru: İçinden borusu çıkıyor mu acaba
Cevap: 4 metre boruyu servis veriyor 4 metreden sonra servis boru ücreti alıyor

Soru: servis için montaj kaydını siz mi olusturuyorsunuz
Cevap: Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi birakiosunuz onlar ücretsiz kurulum kaydınızı yapiolar

Soru: Merhaba urunde kac metre boru var ve montaj dahilmidir?
Cevap: Merhabalar ; Biz tedarikçi firmayız efendim ürün özelliklerini ve teknik bilgileri internetten veya açıklama kısmından bakabilirsiniz. Fiyata montaj dahil.

Soru: montaj ücretsizmi
Cevap: Montaj ücretsiz efendim

Soru: ev için sormuştum.
Cevap: Kapı pencereleriniz sağlam pimapense 30m2 kadar yeter

Soru: Fp 12HZ/21 modeli le bu satmış olduğunu 22 olan modelin farkını söyler misiniz
Cevap: Üretim yıl farkı var efendim 21 olanalar 2021 yıl üretimi 22 olanlar 2022 yıl üretimi

Soru: Soğutma kaç
Cevap: 12000 BTU EFENDİM

Soru: Ses seviyesi belirtilmemiş
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: bu cihazın wi-fi özelliği varmı acaba
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylara" ürün açıklaması " alanından ulaşabilirsiniz . İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba Hem soğutma hemde ısıtma mi yapıyor?
Cevap: Merhaba, üründe ısıtma özelliği mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: inverter mi
Cevap: Evet efendim

Soru: bakır borumu
Cevap: Merhabalar Youtubede ürün videoları var izleyerek ürün ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz efendim

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima Ürüne Ait Resimler

Fp-12hz/22 A++ 12 Btu Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü